Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Czestochowskie[Niedziela g17 III aleja pod DON KICHOTEM]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PO PIERWSZE: CZY KTOŚ JEST NA .EU CZY NA .PL CZY NA SKODZIE LUB PASACIE TO JEGO SPRAWA.

PO DRUGIE: SPOTY CZĘSTOCHOWSKIE ZAWSZE BYŁY SUPER NIEZALEŻNIE CZY PISALIŚMY CZY NA .PL CZY NA .EU

A PAMIĘTAJCIE NASZE SPOTY ZACZĘŁY SIE NA .PL I TO TUTAJ POZNAŁA SIE PIERWSZA EKIPA.

PO TRZECIE: POGÓDŹCIE SIĘ Z TYM ŻE JEDNI BĘDĄ TU DRUDZY TAM - I TAK SIE LUBIMY I SPOTKAMY

A CZY KTOŚ PISZE TAM WIĘCEJ CZY TUTAJ - JAKIE TO MA ZNACZENIE

PO CZWARTE: NIE BĘDĘ WYMIENIAŁ PO IMIENIU ALE ZAKŁADANIE NOWYCH KONT I PROWOKOWANIE LUB AGITACJA

NIE MA SENSU BO TO ZACHOWANIE CHAMSKIE I PONIŻEJ ZDROWEGO ROZSĄDKU. I NIE CIĘŻKO DOJŚĆ PO IP KTO TO PISZE

I UDAWAĆ ŻE TO NIE "JA"

PAMIĘTAJCIE NIEWAŻNE GDZIE KTO PISZE I JAKIE LUBI FORUM, WAŻNE ŻE SPOTYKAMY SIĘ RAZEM, BAWIMY I MAMY WSPÓLNE ZAINTERESOWANIE. I CZAS SIE POGODZIĆ ŻE JEST .PL I JEST .EU I WY TEGO NIE ZMIENICIE - I NIE POGARSZAJCIE ATMOSFERY "TANIMI" POSTAMI. BĄDŹMY SOBĄ I SPOTYKAJMY SIĘ - TAKI JEST NASZ CEL.

DZISIAJ MYŚLĘ ŻE UDOWODNIMY NASZE MOTTO:

CZĘSTOCHOWA PONAD PODZIAŁAMI

ZAPOMNIELIŚCIE JUŻ ?

P.S. POWOLI MNIE TO NUDZI - I CHYBA PRZESTANE CAŁKOWICIE JEŹDZIĆ I PISAĆ BO ROBI SIE DZIECINADA. BO TO ŻE NIE PISZE NA .EU NIE OZNACZA ŻE NIE LUBIE CICHEJ CZY BARTA - ONI MI NIC NIE ZROBILI I ZAWSZE MOGĄ NA SPOTA WPAŚĆ I NAWET POWINNI.

NO CHYBA ŻE SIE MYLE I SĄ DWIE CZĘSTOCHOWY !!!

• Odpowiedzi 21,5 tys.
  • Wyświetleń 725,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Podpisuje się Nuti pod tym obiema rękami ale nie wszyscy chyba to dalej rozumieją a szkoda.

Opublikowano

Ladnie poszedl :) Widac nie dostosowal predkosci do warunkow na drodze i dodatkowo ten lekki lok tam ;)

Opublikowano

Czesc dziwczyny :tongue4:

Ja siedze na zajeciach wiec nie dam rady dzis podjechac, dobrej zabawy zycze :kox: :kox: :kox:

widze ze znow "ktos" zagescil sytuacje wiec dla relaxu

Pamietajcie --> zlosc pieknosci szkodzi :naughty: :naughty:

Opublikowano

Olek, szkoda ze nie wpadniesz. Nie mozesz sie chociaz na troche urwac? :gwizdanie:

Opublikowano

kurde pany troche się boje jechać na samych postojówkach tym bardziej ze pogoda do d*py ...

Opublikowano

Dlugich tez nie masz? ;)

Opublikowano

kurde pany troche się boje jechać na samych postojówkach tym bardziej ze pogoda do d*py ...

Nie przesadzaj, 1/4 jeździ bez świateł :) nawet jakby cie zatrzymali to wlaczysz i udasz głupka że cos sie stało.

Nawet jak co to wlacz przeciwmgielne :)

Opublikowano

Bartek co ty se gościu wyobrarzasz co wystarczy ze ktos tylko zle spojrzy na eu i już robisz awanturę masz coś do mnie trzalbo zadzwonić lub pogadac na spocie a nie będziesz mnie obrazal skubancu jeden

i co ja takiego napisałam co ,,chodzcie na plke,, tak myślałem tak napisałem a po ile wy sami macie kat kto się przyzna co wkurzyles mnie zdrowo na spota nie przyjedziesz a dogryzac lubisz jak inni się z eu śmieją to jest ok w d*pie to już mam

Piotrek skreśl mnie z listy dzisiejszej

Opublikowano

z listy nie skreslam...nie przyjedziesz to twoja sprawa :tongue4:

mrozio mozesz powiedziec ze awaria ;)

Opublikowano

... no dobra powiem jak cos ze jace naprawić ... :kox: :kox:

Opublikowano

Mrozio przyjeżdżaj nie marudź

Opublikowano

Ciekawe czy NorbiTDI nas kiedyś odwiedzi - bo to że nie da znaku zycia - nie zadzwoni to kij.

Ale widzę że posta w dziale sprzedam wysmarował - tutaj mu śmierdzi chyba :gwizdanie:

Opublikowano

no tez to zauwazylem ze forum mu sluzy jedynie do handlu :polew: :polew:

Opublikowano

hehehehe ale sie maly burdelki zrobił heheh

ale nie bede komentował

dzisiaj super spocik juz nie moge sie doczekać - mrozio mnie dach przecieka w omedze dzisiaj piotrek byl swiadkiem heheh wale w lewo a tu leci z dachu na piotrka woda hehehehehhehe

no ubaw po pachy i lekki drift na rondzie heheheh

panowie juz tylko 1,30 minut do nie samowitego spotu

Opublikowano

będzie się działo ... :kox: :kox:

Opublikowano

musze tylko omesie jechać umyć hjehehehehehehe :gwizdanie:

Opublikowano

Na spotach bywałem częściej niż ty i jeżeli nie zauwarzyłeś nikt już nie robi głupich podchodów bo dawno wszyscy to mają wyjaśnione. Dlaczego nie jeżdże też wszyscy wiedzą i niemam się zamiaru tłumaczyć. A to że obrażasz się odrazu na kumpli którzy robią spota i niechcesz jeździc twoja sprawa.