michal_g84 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 chłopaki trzeba wysyłać totka ... Patrox furę sprzedaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 czemu sprzedaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 napisał że kupuje turbo benzynę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snake s4 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 i oto następna osoba która przeszła na benzyny strone moca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 i oto następna osoba która przeszła na benzyny strone moca ostatnio slyszallem ze chcesz diesla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snake s4 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 tak tak tak od kiedy zadaje sie z igo to mam takie napady slabości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo8 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Magic ty dzisiaj jechałeś ok 19 ul wręczycką?? Ustrzeliłem chyba Ciebie na skrzyżowaniu z Rocha. Po delikutaśnym sposobie ruszania wnioskuje, że turbo juz nie żyje, a po otwartych szybach że klima też kaput... No cheba że to ktoś inny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Pewnie zj**.ny wracał z pracy po męczącej dniówce i mu się nawet nie chciało szaleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Magic ty dzisiaj jechałeś ok 19 ul wręczycką?? Ustrzeliłem chyba Ciebie na skrzyżowaniu z Rocha.Po delikutaśnym sposobie ruszania wnioskuje, że turbo juz nie żyje, a po otwartych szybach że klima też kaput... No cheba że to ktoś inny.. no własnie był taki lekki kontakt wzrokowy no turbo za duzo oleju spija, w srodku 50*C a 18stki pogiete wiec nie ma co szalec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo8 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Magic ty dzisiaj jechałeś ok 19 ul wręczycką?? Ustrzeliłem chyba Ciebie na skrzyżowaniu z Rocha.Po delikutaśnym sposobie ruszania wnioskuje, że turbo juz nie żyje, a po otwartych szybach że klima też kaput... No cheba że to ktoś inny.. no własnie był taki lekki kontakt wzrokowy no turbo za duzo oleju spija, w srodku 50*C a 18stki pogiete wiec nie ma co szalec Hehe, a na poważnie ładna furka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 poleciałem wczoraj DK1 ponad 220 a tu mnie nowa 7 wciagneła gebels niezle pociskał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Chwalisz sie czy żalisz :polew: :polew: A tak na powaznie macie moze jakiegos kumatego mechanika ktory zna sie tez troche na elektronice w aucie,wywaliło mi na kompie troche błedow i niewiem od czego zaczac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 no chwali bo lecial ponad 220 a z oleju pewnie smola sie zrobila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Frunał juz chyba.......czekaj zerkne moze w tvn turbo beda o tym mowić---Zart oczywiscie Kurcze widze ze cos forum ucichło tylko te same osoby sie udzielaja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 spamu juz nie ma tyle co kiedys,na spoty przyjezdza nadal smietanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 a z oleju pewnie smola sie zrobila kox piter jechalem 220 około 30 sekund.... spokojnie nie paluje Kurcze widze ze cos forum ucichło tylko te same osoby sie udzielaja... Gayzone sie rozpadlo.... i cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1371 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Witam szanowną śmietankę można się dzisiaj do was wprosić na spota ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Oooo jak by było dzisiaj więcej to może i ja dał bym rady wpaść wreszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Witam hi szanowną śmietankę kox można się dzisiaj do was wprosić na spota ?? slina mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 śmietanka będzie więc wpadajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi