Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Czestochowskie[Niedziela g17 III aleja pod DON KICHOTEM]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej Panny mam dla Was test jezyka angielskiego i myślę ze na początku każda z Was bedzie miala lekki problem ale po chwili zaczniecie wszystko rozumiec prawidlowo :wink4:

NO to zaczynajcie :)

http://www.smog.pl/wideo/47696/najglupsze_show_swiata_o_matko/

• Odpowiedzi 21,5 tys.
  • Wyświetleń 725,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Poleciało CI po skarpecie :kox:

Opublikowano

dzo śni już o b7 :evil:

Opublikowano

jeszcze nie ale juz po malu :polew:

Opublikowano

wczoraj z pietją pojechalismy po moj woz do wawy kur... jakie korki to szok no buty spadają

nie wolno jechac gierkówką wyjechalismy o 4z hakiem totarlismy kolo nie wiem 9.00 a wracalismy prawie 7,5 godziny no masakra

aha ps najwazniejsze

piotrek zmienil samochod powiedzial ze wali audi zdjcie0162b.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano
  • Autor
piotrek zmienil samochod powiedzial ze wali audi

myslałem ze biała dama jedziecie... w sumie tamto pali mu 8 litrów :naughty: w trasie

Opublikowano

no właśnie skoro napisałeś że jedziecie po Twój samochód to powiedziałbym, że to Ty walisz audi i zmieniłeś na czerwoną chyba Toyotę Yaris, a Piotrowi się dałeś przejechać bo podobno mocy nie ogarniasz (ale nie jestem pewien co do marki) :kox:

Opublikowano

myslałem ze biała dama jedziecie... w sumie tamto pali mu 8 litrów :naughty: w trasie

Ty podobno robisz 20 km za 10 zl jadac od siebie do Cz-wy czyli w trybie 80% trasa, 20 % miasto :tongue4:

Opublikowano

wczoraj bylem w szoku jaki to szatan :wink4: od 100do 110 na 5biegu przyspiesza w 20s czyli o 2s szybciej niz mój :kox: ale dzodza pogonilem z kierunkiem :decayed:

Opublikowano

wczoraj bylem w szoku jaki to szatan :wink4: od 100do 110 na 5biegu przyspiesza w 20s czyli o 2s szybciej niz mój :kox: ale dzodza pogonilem z kierunkiem :decayed:

dosc gangstersko wygladasz w tym szatanie :kox:

Opublikowano

hehehe kur.. zebyscie wiedzieli jak jechal non stop mi na d*pie i lewy kierunek hehe

no ja juz nie moglem ze smiechu aygo siedzialo na maxa lewą stroną chlop lekki nie jest hehehe :polew:

Opublikowano

hehehe kur.. zebyscie wiedzieli jak jechal non stop mi na pupie i lewy kierunek hehe

no ja juz nie moglem ze smiechu aygo siedzialo na maxa lewą stroną chlop lekki nie jest hehehe :polew:

Dzo dzo weź już tutaj nam nie żeń kitów tylko pokazuj foty, filmiki i opinie dotyczące nowej bryczki :tongue4:

Opublikowano

hehe jeszcze male zmiany musze przeprowadzic i bedzie igla :tongue4:

Opublikowano

a te małe zmiany to przekładka anglika :> czy jakieś mody?

Opublikowano

Dzo bedzie pewnie jednym z pierwszych klientów na nowej hamowni :naughty:

Opublikowano
  • Autor
Ty podobno robisz 20 km za 10 zl jadac od siebie do Cz-wy czyli w trybie 80% trasa, 20 % miasto tongue4

jak nie wiesz co i jak to nie zabieraj głosu

po pierwsze.... pisałem z piotrem ze wyjazd na miasto to 20 zł paliwo.... z czego nie mam 20 km na aleje tylko z 25 wychodzi... dwa... kazdy spot to jeszcze upalanie.... zawsze czaje na licznik i kazdy spot to od 65 km w góre... i odpier...lic sie raz na zawsze.

Piotrek co z Rogalem? odpisał cos?

Opublikowano
Ty podobno robisz 20 km za 10 zl jadac od siebie do Cz-wy czyli w trybie 80% trasa, 20 % miasto tongue4

po pierwsze.... pisałem z piotrem ze wyjazd na miasto to 20 zł paliwo.... z czego nie mam 20 km na aleje tylko z 25 wychodzi... dwa... kazdy spot to jeszcze upalanie.... zawsze czaje na licznik i kazdy spot to od 65 km w góre... i odpier...lic sie raz na zawsze.

ale Ty zyla jestes :)

a na zel czy brylantyne do woslow tez liczysz ile wydajesz tygodniowo? :chytry:

Opublikowano

ale Ty zyla jestes :)

a na zel czy brylantyne do włosow tez liczysz ile wydajesz tygodniowo? :chytry:

:polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

o kur.. noł koment :polew:[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2011, 12:21_________________________________________________Panowie widzieliscie piotrek zmienil auto i malo tego poznal dupeczke na internecie spiewa mu caly czas

http://www.smog.pl/wideo/47761/najlepszy_cover_w_historii_kamerek/

podobno chce sie juz ustatkowac