Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Czestochowskie[Niedziela g17 III aleja pod DON KICHOTEM]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Piotrek98igo

4047

• MAGIC87

2676

• tymonA4

2396

• Dzo-Dzo

1690

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:polew: seba ty buraku teraz tak sprzedaje cah to jest turbo z 2010r z małym przelotem mówię najpierw wam jak wrócę to robię foty i na dział sprzedam nie kupuje brd :naughty:
Opublikowano
seba ty buraku teraz tak sprzedaje cah to jest turbo z 2010r z małym przelotem mówię najpierw wam jak wrócę to robię foty i na dział sprzedam nie kupuje brd naughty

chłopie nie pij nie pij... [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2011, 20:29_________________________________________________własnie wskaznik Oil temperature mi przyszedł:D w czwartek jade PD załozyc

Opublikowano

Mejdzik, od 40 do 160 byles o dlugosc przedemna? no to faktycznie mnie jechales, straszna przepasc :kox:

Opublikowano

jechałem z budrysem w srodku

Opublikowano

tymek ja ją biore od ciebie ku.. dziadu rezejrwuje nawet jej nie wystawiaj

sysiek o ile byles za nim ??

Opublikowano
Michał stać cię ? wink4

pogada z toba i wyrwie za grosze :tongue4:

Opublikowano

teraz sysiek jest dlugosc przed magikiem

dlugosc pociagu towarowego z 10 wagonami :kox:

Opublikowano

Dzo, pytasz ile bylem za nim jak mialem serie? na tylnym jego zderzaku przyczym w przedziale 120-160 nic juz nie uciekal ;)

A teraz nigdy sie oficjalna kreska nie odbyla bo jak to medzik twierdzi inna liga ;)

Opublikowano

na chwile obecna coz... Piotrek sysiek i tymek sa po za zasiegiem... niby sysiek poł sekundy na 1/4 przedemna ale to jest przepasc i tak

Opublikowano

na chwile obecna coz... Piotrek sysiek i tymek sa po za zasiegiem... niby sysiek poł sekundy na 1/4 przedemna ale to jest przepasc i tak

te pomiary to o kant du... sysiek bedzie wiecj przed toba
Opublikowano

znowu napinka o MOC i kto szybszy...

Orzeł własnie czyta i zaraz powie ze kazdego z nas zleje :naughty:

Opublikowano

Seba kto tu się spina dla mnie to śmiech mówić o mocy w tdi program się robi po to żeby fajnie wyprzedać a brd po to żeby se fajnie wyprzedać pod górkę chcesz się ścigać to mniej do tego auto a nie chcesz w tygodniu deski wozić a w sobotę wciągać golfy i hondy no bo reszta to nie moja liga śmiech jak byk :polew:

Opublikowano

Ale tymek po co kupiles Caha? miałes do serii wracac...Al miałes mi sprzedac itd...

ale nie chciałes byc znowu najslabszy( teraz jest dobrek) :decayed:

w sobote jechałem z piotrkiem i dzwonił dzo dzo i mówie..

najpierw mi zepsules auto... teraz magicowi orasz czache

Opublikowano

bawimy sie przeciez,zdrowa rywalizacja jest ok,jakby byly serie to by bylo nudno,przyjezdzalibysmy wypili po coli i co o czym gadka?kto wiecej chormu ma na oknach albo wokol lamp?czy ile pali i glowili sie co zrobic zeby mniej?wiadomo ze wyscigowki to to nie sa, ale mozna dynamicznie posmigac za nieduza kase "ON".

Opublikowano

chyba ty sie bawisz tu juz zarty sie koncza a zaczyna walka miedzy miastem a wsią :polew: :polew: