Opublikowano 28 Września 201213 l spocik dzisiaj nie musisz pisać że dzisiaj spocik bo każdy to wie że codziennie są spoty. Chyba nigdzie tak nie ma w kraju jak u nas. Właściciele vagów są bezrobotni to spotykają się codziennie na pierdołach
Opublikowano 28 Września 201213 l O takich rzeczach możesz pisać, że w jakiś dzień nie ma spota, a wogóle to musisz mianować jakiegoś zastępce jak cie nie ma bo sie burdel robi. Ja zgłaszam kandydature żmudżdsu.
Opublikowano 28 Września 201213 l Autor O takich rzeczach możesz pisać, że w jakiś dzień nie ma spota, a wogóle to musisz mianować jakiegoś zastępce jak cie nie ma bo sie burdel robi. Ja zgłaszam kandydature żmudżdsu. zastepce kogo? Piotrek ma jakies stanowsko? chyba cos zwiazanego z szambem, które zawsze wylewa jak sie ów ,, miszcz prostej'' pojawi:decayed:
Opublikowano 28 Września 201213 l Medzik chodzą suchy ze ci mama z domu wyjść nie pozwala masz szlaban co przeskrobales ?
Opublikowano 28 Września 201213 l Autor Medzik chodzą suchy ze ci mama z domu wyjść nie pozwala masz szlaban co przeskrobales ? przyłapała mnie jak ogladałem kakałko i zelki
Opublikowano 29 Września 201213 l Autor chyba jak robiles kakauko co do kakałka to wszyscy wiedza kto je robi codzinnie rano. a pozniej mówi ze od odzywek i siłowni taki szeroki:naughty:
Opublikowano 29 Września 201213 l wczoraj rozje... bogusia 5-2 w setach medzik juz teraz tak nakurwiamy,ze nie masz szans wyjsc z 10
Opublikowano 29 Września 201213 l Autor wczoraj rozje... bogusia 5-2 w setach medzik juz teraz tak nakurwiamy,ze nie masz szans wyjsc z 10 kwestia dnia i formy...
Opublikowano 29 Września 201213 l Lem lata ci ta fura Czy lata to nie wiem ale jakoś się ten paździerz odpycha