Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co szukamy siłki ? Czy są jakieś pomysły ? Na się ktoś na rzeczy .... żebyśmy sobie krzywdy nie zrobili... niech ktoś ułoży jakiś program i pakujemy :polew:

Ja właśnie pakuje............ browary do lodówki :oklaski:
  • Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To co szukamy siłki ? Czy są jakieś pomysły ? Na się ktoś na rzeczy .... żebyśmy sobie krzywdy nie zrobili... niech ktoś ułoży jakiś program i pakujemy :polew:

Ja właśnie pakuje............ browary do lodówki :oklaski:

To kiepawo bo ja już piję :good:

Opublikowano

A ja proponuje Spartana na spiskiej... drogo bo 165/mies. ale 300m2, sprzet porzadny i czysto... 3 instruktorow, ukladaja plan i diete.

Latam tam 3 lata i jeszcze nigdy nie narzekalem... Wspolpracuja ze sklepem triceps.pl wiec i suplementy mozna czasem w promocji dorwac :wink4:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2011, 15:50_________________________________________________No i nie ma buractwa osiedlowego :>

Opublikowano
  • Autor

drogo bo 165/mies.

Staaaary ... to ja za to prawie 300 km przejade ... :gwizdanie: ta stówka na miesiąc by była jeszcze do przełknięcia

Opublikowano

a nie lepiej wam cos sobie zorganizowac samemu? zrzucic sie na laweczke , hantle , sztange prosta i lamana , drazek do podciagania i nic wiecej nie potrzeba zeby cwiczyc .... doliczcie koszty na bezyne , kartnety itd .... wiadomo ze fajnie na sali cwiczyc ale jak sie nie chce jechac to schodzisz sobie do piwnicy i machasz :) za darmo i sprzet masz do konca zycia :) ja mam mala silownie w piwnicy i dam daje rade :naughty:

Opublikowano

drogo bo 165/mies.

Staaaary ... to ja za to prawie 300 km przejade ... :gwizdanie: ta stówka na miesiąc by była jeszcze do przełknięcia

A co Ty się do Czesji przeprowadziłeś. Ej Karol Ty zrzucisz brzuch oczywiście nie na kolana i będzie git bo podejrzewam że po miesiącu wszystkiego wam się odechce chociaż życze wam powodzenia-mój ojciec ma 65 lat i codziennie o szóstej rano trenuje jak zobaczyłem jak macha sztangą 100 kilo to wymiekłem -jak to Kevin Levrone powiedział : ''wola i ciało dyscyplina i genetyka''
Opublikowano

drogo bo 165/mies.

A co Ty się do Czesji przeprowadziłeś. Ej Karol Ty zrzucisz brzuch oczywiście nie na kolana i będzie git bo podejrzewam że po miesiącu wszystkiego wam się odechce chociaż życze wam powodzenia-mój ojciec ma 65 lat i codziennie o szóstej rano trenuje jak zobaczyłem jak macha sztangą 100 kilo to wymiekłem -jak to Kevin Levrone powiedział : ''wola i ciało dyscyplina i genetyka''

A Ty jak zwykle nic nie będziesz robił ?? :polew: Ja żeby zrzucić brzuszek to muszę biegać ale jakoś mi się nie chce....

Opublikowano

drogo bo 165/mies.

A Ty jak zwykle nic nie będziesz robił ?? :polew: Ja żeby zrzucić brzuszek to muszę biegać ale jakoś mi się nie chce....

Rozpaliłem grila i pije carlsbergi bo były w promocji w biedronce :polew: :polew:
Opublikowano

Ja też piję ale BERNADRA bo też był w promocji 4,99 :thumbdown: a normalnie to cena 7zł

http://www.sklep.piwaswiata.com/bernard-svten-lek-p-22.html

Pyszne piwko a nie te siki np, warka, lech, etc

Opublikowano

Ooo musze spróbować, a gdzie w normalnych sklepach można dostać ??

Aktualnie piję whisky sam, jeszcze trochę zostało w butelce :polew:

Opublikowano

Ja kupiłem w Astrze przy Legnickiej. Jest jeszcze sklep na Legnickie 1001 gatunków piwa może tam będzie. [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2011, 21:25_________________________________________________

Aktualnie piję whisky

Jakie ? Ja mam ochotę na łychę ale nie ma z kim pić. Sąsiad ma szlaban na picie ze mną :kwasny:

Opublikowano

Hehe, ostatnio próbowałem Black & White whisky, - Takie 2 pieski , nawet mi posmakowała, cena w sumie spoko bo 0.7 kosztuje w granicach 40-48 zl, z pepsi naprawdę dobre, jak na "tanią" whisky :cool1:

Ostatnio pojawiły się też "drinki" jack daniel's w puszce 0,33 z colą, i innymi napojami, smakuje fajnie, tylko słabiutkie i drogie bo puszka 0,33 kosztuje 7-8 zł, i ma 5 % alk :wink4:

Opublikowano

:hi:

kto dzisiaj będzie? jak się wyrobię, to wpadnę... autem szwagra :evil:

Opublikowano

Ja powinienem być. Będziesz tą 7-ką ???

Opublikowano
  • Autor

Ja tez będę.

Panowie szukam modułu CI do konwersji mpeg4 na mpeg2 do telewizora ( wygląda jak pcmcia ). Macie może kogoś kto tym handluje / ma dostęp ? Nie chce mia sie dokupywać osobnego dekodera do TV zeby dekodował DVB-T . Jestem uczuciowo związany z moim pilotem. Dodatkowo szukam kogoś kto zrobi mi aktualizacje softu w TV 37LG3000-ZA. Sam sie boje że coś uwalę .

Opublikowano

Ja powinienem być. Będziesz tą 7-ką ???

yhm

Opublikowano

Byłem na Slęży i nie dałem rady wrócić przed osiemnastą może kiedy indziej.

Opublikowano
  • Autor

mam nadzieję że sprawdziłeś czy transmisja DVB-T przebiega poprawnie :gwizdanie: Jutro dzwonie do Kevina na Klecińskiej ... Jakbym wiedział że za 2.5 roku mój telewizor bedzie do przeróbek żeby oglądać cyfrową to dopłacił bym te 200 pln do nowszego modelu :angry:[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 21:40_________________________________________________tak sie porozglądałem po spotach dolnośląskich trzeba by było zebrać do kupy całą ekipę w jakimś neutralnym miejscu mogło by nas się sporo najechać. A4 działa dalekiej drogi by nikt nie miał :wink4:

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

tak sie porozglądałem po spotach dolnośląskich trzeba by było zebrać do kupy całą ekipę w jakimś neutralnym miejscu mogło by nas się sporo najechać. A4 działa dalekiej drogi by nikt nie miał :wink4:

jestem za :good: