Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

powoli po kolei nazbieraj maneli jak ja i wymień wszystko naraz :wink4:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

próbuj podmieniać, kolejno... może oszczędzisz trochę kasy, bo jak po podmiance dalej będzie nie banglać to już masz jedną przyczynę mniej

Opublikowano
  • Autor

hornet czytałeś temat o manipulacji na forum ? ja znów wiedziałem że tak będzie :thumbdown: na każdym forum przerabiają to samo w różnym odstępie czasu. I niby zaufani ludzie :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 01:59_________________________________________________zaraz kończę składanie zawiasu w hujdaju i idę spać :naughty:

Opublikowano
:hi: Ale sie wczoraj napierdzieliłem... Jak automat... Maciek, złożyłeś?
Opublikowano

:hi: :hi: :hi:[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 10:09_________________________________________________Gniady, czy ja Ci nie instalowałem Firefoxa i AdBlock'a do niego? Wydaje mi się, że tak... U mnie reklam nie ma, więc u Ciebie też być nie powinno...

Szczurek, mam na pendrivie Ubuntu 11.10 (Oneric Ocelot = ocelot marzyciel :naughty: )

Jak chcesz, odezwij się, postawimy Ci go obok Windowsa :good:

Opublikowano
  • Autor

Maciek, złożyłeś?

tak ... o 3 w nocy skończyłem wahacz nie chciał przyjąć nowego sworznia :thumbdown: teraz kolej na tuleje wahacza po prawej stronie i będzie nówka :naughty:

Szczurek, mam na pendrivie Ubuntu 11.10 (Oneric Ocelot = ocelot marzyciel :naughty: )

może jakoś w weekend musze ogarnąć kilka spraw bo znowu przyszedł czas urwania d*py i spania po 3-4 godziny na dobę :blink::kwasny:

Opublikowano

A ja jestem po czyszczeniu turbiny. Trochę była zapierdzielona, wymieniłem wszystkie filtry, olej, świece żarowe (wszystkie umarły, ciężko zapalała ostatnie 2 dni), wymieniłem sprysk reflektora, teraz sikają fest, założyłem dolną osłonę, dokładkę, co tam jeszcze... Jadę teraz na pranie tapi :kox:

Opublikowano
  • Autor

trzeba było wd40 pryskać prosto w wirnik i szybko odpalić :wink4: poznał byś do jakich obrotów kręci się 2.5 tdi :polew: widziałes na necie jak to się robi ?

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 10:09_________________________________________________Gniady, czy ja Ci nie instalowałem Firefoxa i AdBlock'a do niego? Wydaje mi się, że tak... U mnie reklam nie ma, więc u Ciebie też być nie powinno...

Nie wiem Kurczaku ale możesz przyjechać sprawdzić gąsior wina przytaszcze :dance:
Opublikowano
  • Autor

wyczuwam alkohol w powietrzu :naughty:

Opublikowano

wd40 w wirnik? Nie widziałem :D

Opublikowano
  • Autor

silnik wchodził na obroty i wypluł korbę bokiem :naughty: Na tej samej zasadzie co zassanie oleju w dolot :decayed: pan chciał oszczędzić na czyszczeniu turba. poszukaj na joemonster

Opublikowano

To ładny kwiat paproci :) nie no, nawet nie chce tego oglądać Ci powiem... Idę coś zjeść i szafe skręcać, przewiozłem przed chwilą ze swojego "starego" domu... :gwizdanie: Muszę to ogarnąć przed wyjazdem.

Opublikowano
  • Autor

wie ktoś co z hornetem ? niby sie loguje ale nic sie nie udziela obraził się ?

Opublikowano

może to nadchodzące ojcostwo a może ładuje w kable :naughty:
Opublikowano
  • Autor

choćby był nieprzytomny od % to zawsze klepał :gwizdanie: [br]Dopisany: 28 Październik 2011, 21:37_________________________________________________jeszcze 23 minuty i kończę pracę ... nareszcie weekend :decayed:

Opublikowano

Żyje ale czasu mało... loguję się bo strona startowa w przeglądarce to A4 :polew: :polew: i dlatego widać że byłem zalogowany. W weekend mnie nie ma i na spocie też mnie nie będzie. Jetem w Tychach.

Co do tematu to czytałem ale nie miałem się jak wypowiedzieć bo już zamknęli. Z resztą co tu mówić... sam nie wiem.

Pijecie coś na weekendzie czy nic ? Ja właśnie w weekend będę pił ale na obczyźnie.

Pozdro cyce :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Z resztą co tu mówić... sam nie wiem.

jak to co mówić ... wyszło szydło z wora :cool1:

jutro postaram się coś wychylić ... ale pewnie znowu będę musiał gdzieś jechać coś załatwić i wrócę zmordowany kończąc na jednym piwie w pościeli :blink:

Opublikowano
  • Autor

no i lukaszr jak zwykle uciął przy samej d*pie ...