Opublikowano 29 Października 201114 l Fajny to ja jestem :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: To zaśpiewaj i zagraj jakaś nute
Opublikowano 29 Października 201114 l trzeba było wd40 pryskać prosto w wirnik i szybko odpalić poznał byś do jakich obrotów kręci się 2.5 tdi widziałes na necie jak to się robi ? próbowałem, ale nie chodzi lepiej ;/ może to przez to, że nie mam turbo?
Opublikowano 29 Października 201114 l Autor gdybyś miał to post zaczynał by się od " Szczuraz ty c**ju wbiję ci ciupagę w plecy ! jestem za 20 minut "
Opublikowano 29 Października 201114 l gdybyś miał to post zaczynał by się od " Szczuraz ty c**ju wbiję ci ciupagę w plecy ! jestem za 20 minut " Nie dawaj takich pomysłów na forum. Widzę, że są asy co to mogą zastosować.
Opublikowano 29 Października 201114 l Autor lepiej nie Hornet kiedy w końcu wynurzysz sie do ludzi ? już zapomnieliśmy jak wyglądasz [br]Dopisany: 29 Październik 2011, 17:19_________________________________________________ Dzisiaj sprzątam graty na tarasie i robie ostatniego grila. będziesz robił spacery z piwkiem w okolicy ?
Opublikowano 29 Października 201114 l Dzisiaj sprzątam graty na tarasie i robie ostatniego grila. na którą godzinę?
Opublikowano 29 Października 201114 l Hornet kiedy w końcu wynurzysz sie do ludzi ? już zapomnieliśmy jak wyglądasz We Wrocku będę w poniedziałek. Pojawię się na kolejnym spocie ( jak umyje auto bo już koloru nie widać)
Opublikowano 29 Października 201114 l Fajny to ja jestem :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: To zaśpiewaj i zagraj jakaś nute No właśnie... śpiewał będziesz? :gwizdanie: ...podbicie basu posiadasz?
Opublikowano 29 Października 201114 l Maciek dzięki :notworthy: hehe, raczej wrzuciłbym coś pod ten takt:
Opublikowano 29 Października 201114 l Maciek dzięki :notworthy: hehe, raczej wrzuciłbym coś pod ten takt: ...to ja odpadam, nie moje klimaty hehe
Opublikowano 29 Października 201114 l Klimat jest dobry, nie narzekaj ale od muzyki mamy temat, tam jest wiele klimatów, z tego co dobrze pamiętam, to nawet disco polo się pojawiło słuchacie Pany disco polo?
Opublikowano 29 Października 201114 l Klimat jest dobry, nie narzekaj ale od muzyki mamy temat, tam jest wiele klimatów, z tego co dobrze pamiętam, to nawet disco polo się pojawiło słuchacie Pany disco polo? Jesteś szalony!
Opublikowano 29 Października 201114 l Oooojjj jeszcze się o tym nie przekonaliście, raptem dwa razy mnie widzieliście, to za mało, żeby to stwierdzić [br]Dopisany: 29 Październik 2011, 20:09_________________________________________________No ale tak na fakcie, słuchacie disco polo?
Opublikowano 29 Października 201114 l [br]Dopisany: 29 Październik 2011, 20:14_________________________________________________ :yeah:
Opublikowano 29 Października 201114 l No ale tak na fakcie, słuchacie disco polo? 4 osiemnastki dobre są