Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Karwa fa Szczurek to zdjęcie z powiększeniem dałeś

ciesz sie że jesteś na zdjęciu równie dobrze mogłem zrobić zdjęcie ściany i bym się nie zorientował :polew: wysłałem Ci sms bo miałem na pokładzie wasze naczynia i wyjmaki ale nie odpisałeś to poleciałem do domu

Ta ... jak żona tel odbiera po 18 to już patologia z chłopa :polew: :polew: :polew:

Co ty się Landryna tak podniecasz ?

Nie podniecam tylko drę łacha :decayed::polew: qr** ubaw mam po same pachy :polew:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

a sam swoich zdjęć z sylwestra nie wrzuciłeś :gwizdanie:

Opublikowano

a sam swoich zdjęć z sylwestra nie wrzuciłeś :gwizdanie:

Jak pisałem wcześniej - NIE MA ZDJĘĆ

Opublikowano
  • Autor

dobre rano :bry:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Rozpisaliście się przez cały dzień.... :gwizdanie: :gwizdanie:

Dobranoc - koniec na dzisiaj pracy.

Opublikowano
  • Autor

to ja otworzę nowy dzień :naughty::siema:

Opublikowano

To ja Wam dam okazję do napicia się. Dzisiaj o 12:05 przyszedł na świat mój drugi syn. 4010gram, 56cm długi.

Opublikowano

To ja Wam dam okazję do napicia się. Dzisiaj o 12:05 przyszedł na świat mój drugi syn. 4010gram, 56cm długi.

oooo stary gdyby nie to że dzisiaj mam siatkę to piłbym .. ja czekam na moje w marcu... dzisiaj się dowiem ile waży już... na 18 lekarz :good:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 15:00_________________________________________________Jeszcze się zapytam... naturalnie dała Żona radę ??

Opublikowano
  • Autor

Kaju gratulacje :thumbup:

Opublikowano

Dzięki Maćku. Karol, pierwsza była cesarska, drugą chcieli lekarze naturalnie, bo miała skurcze i zapowiadało się, że da radę, ale po trzech godzinach powiedziała yyy... Prrr wróć... WYDARŁA się na lekarza "KURRRWA LUDZIE TNIJCIE MNIE BO JUŻ NIE MOGĘ!!" :nabijasie: mina lekarza i położnej - bezcenna :) wiesz, generalnie chcieli spróbować, ale z drugiej strony to było pewne, że nie da rady - raz, że za krótki okres od pierwszego porodu (pierwszy syn 25.06.2010), poza tym drugie dziecko zawsze jest większe, więc skoro nie dała rady pierwszego naturalnie, to było na 99% pewne, że teraz też nie da rady. No ale próbować można, w jej przypadku się nie udało.

Opublikowano

Gratulacje!!!

no i git że już drugi!

:)

Opublikowano

Kaju, moje gratulacje! Nie wiem, jak to jest być ojcem i pewnie jeszcze długo nie będę wiedział, mogę sobie tylko wyobrażać :tongue4:

Gratuluję! :thumbup:

gdyby nie te wszystkie zaliczenia, napiłbym się

Opublikowano

Sezon siatkarski 2012 rozpoczęty :good: jutro ani ręką ani nogą nie ruszę :wallbash:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 21:38_________________________________________________Kto jedzie do Bukowiny na zlot ?? Pewnie nikt jak zawsze z Wrocławia..... ja mam poród w terminie zlotu.

Opublikowano

Kiedy to i co to? Bo ja nie w temacie... Chociaż jak Ty masz termin w marcu, to mnie raczej też nie będzie...

Opublikowano

Kaju moje gratulacje :> Jak z kierą?:D O co chodzi z Bukowiną?

Opublikowano

Kaju moje gratulacje :> Jak z kierą?:D O co chodzi z Bukowiną?

Jak co roku będize zlot zimowy w Bukowinie... nie wiem kiedy pojawią informacje ale zazwyczaj jest gdzieś marzec/ kwiecień... Tu relacje z poprzednich...http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=101.0, może ktoś będzie reprezentował Dolny Śląsk ??

Siedzicie na tym forum i nie czytacie.. tylko wątki te które się pojawiły od ostatniej wizyty...

Opublikowano
  • Autor

do spania a nie klepiesz po nocy :naughty: Ja sie nie wybieram po pierwsze nie dostanę urlopu a po drugie siano mi potrzebne na inne wydatki. Najwcześniej w 2013 sie pojawię gdziekolwiek.

Opublikowano

Widzę że jak wujek nie pilnuje ładu i składu w wątku to wieje choojem :decayed: