Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pjjjiiieeerrrdolisz jak Antoś :kox: Nelson, kiere biere, ale to następnym razem. Wytrzymasz? Pare tygodni i Ci podrzucę moją do obszywania, żebyś mógł fury normalnie używać, bo moja będzie się robiła do projektu :naughty: i jeżdżona nie będzie, więc i kiera nie będzie potrzebna. Zamontujesz, wyjmiesz swoja i prześlesz na wskazany adres.

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pjjjiiieeerrrdolisz jak Antoś

Zobaczysz - chyba że zrobią na złość i będą pisać o doopie marynie...

Opublikowano

No to może ich uprzedźmy...? :gwizdanie: :nabijasie:

Opublikowano

No to może ich uprzedźmy...? :gwizdanie: :nabijasie:

Sam widzisz co się dzieje.. a żeby na wódkę się umówić to już trzeba jak do Papierza na audiencje umawiać :decayed:

Opublikowano
  • Autor

skończylim flaszki powróciłem do domu :gwizdanie:

Opublikowano

No to hoooj, od tego roku spoty robimy przed kompami z flaszkami i zagryską w ręce :decayed:

Opublikowano
  • Autor

i alko festiwale na skype z kamerkami :naughty: Frekwencja byłaby większa niż na spotach :polew:

Opublikowano

Karol by nie miał już wymówki... Chyba, że coś w stylu "Eeee niieee, bo nie uczesany jestem" :nabijasie:

Opublikowano

Karol by nie miał już wymówki... Chyba, że coś w stylu "Eeee niieee, bo nie uczesany jestem" :nabijasie:

Jak nie mam z kim pić to z bratem walimy przez skype :decayed: Ja właśnie sączę łychę na coli....

Skype jak ktoś chce to łapać mnie można...... [br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 01:29_________________________________________________Tylko w tym nowym skype nie zrobimy video konferencji ale to już można obejść.. jest taka łatka do skype :naughty:

Opublikowano

Ja na skypie często gadam :)

Opublikowano

Ja na skypie często gadam :)

Jak coś to dodaj... k-paczkowski

Opublikowano

Poszło.

Opublikowano

Poszło.

Jest

Opublikowano
Jak nie mam z kim pić to z bratem walimy przez skype :decayed: Ja właśnie sączę łychę na coli....

Karol. że myśmy się nie zgrali, właśnie leżałbyś na dywanie pijany i śpiewał :polew: Ruda z colą to jest to :decayed:

Opublikowano

Karol. że myśmy się nie zgrali, właśnie leżałbyś na dywanie pijany i śpiewał :polew: Ruda z colą to jest to :decayed:

Piję Old Smugglera nalewaj :naughty:
Opublikowano
  • Autor

otwieram nowy dzień :naughty: Gniady moja Ewa ma chyba jeszcze wasze szkło z sylwestra :gwizdanie: Będziesz dzisiaj koło 16 w domu ? [br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 10:37_________________________________________________dobra ogarnąłem skype i kamerke jestem gotowy -> Maciek.szczuraz

1320252066_by_donek15_500.jpg

Opublikowano

pozdro dla koleszki i koleżanki :decayed: z niebieskiej B7 spotkanej wzooraj u Was we wszechoobecnym korku :wallbash:

:decayed:

Opublikowano
  • Autor

nie mamy niebieskiej B7 w ekipie :naughty: Kolejny upolowany z ramkami bez kontaktu

Opublikowano

Maciek bij na skypa. Wysłałem Ci swoje dane.

Opublikowano

Ja to zacznę odkręcać te ramki tym których nie ma na spotach..... :evil: