Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no a o czym ja piszę ? :doh:

Nie kumasz ??? Emil się dopytuje bo myśli że jak silnik też 1,8T to koszta są identyczne.:facepalm: a nie całkowicie tak jest:decayed:

---------- Post dopisany at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany at 19:22 ----------

Cena za sztukę dobra... ciekawe jak w realu wyglądają... podjechać zobaczyć i brać.... a i pamiętaj żeby przerobić je z TDI na PB :grin::wink:

Hornet Oj tam oj tam. Jak tam Twoje a4b6 od dziadka z SS ?

---------- Post dopisany at 20:11 ---------- Poprzedni post napisany at 20:10 ----------

:grin::grin:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czekam na informacje o tej sprawie spadkowej.

Opublikowano

A jak dziadek z grobu wstanie ? Ty lepiej się zacznij rozglądać za czymś innym, bo tego auta to się nie doczekasz. :whistling:

Opublikowano

A jak dziadek z grobu wstanie ? Ty lepiej się zacznij rozglądać za czymś innym, bo tego auta to się nie doczekasz. :whistling:

Ja sobie zdaję sprawę więc spokojnie ... będzie ciśnienie to zacznie się rozglądanie szybsze :decayed:

Opublikowano
  • Autor
lepiej się zacznij rozglądać za czymś innym, bo tego auta to się nie doczekasz.

chyba ja szybciej połapię b6 1.8T Q niż on fure zmieni :naughty:

Opublikowano
lepiej się zacznij rozglądać za czymś innym, bo tego auta to się nie doczekasz.

chyba ja szybciej połapię b6 1.8T Q niż on fure zmieni :naughty:

Spokojnie.... kasę muszę ładować w co innego a nie blachę :naughty:

Opublikowano
  • Autor

załatwisz sobie dobry kredyt i starczy na wszystko :naughty:

Opublikowano
załatwisz sobie dobry kredyt i starczy na wszystko :naughty:

Nigdy w życiu nic na kredyt nie kupowałem. Mój BIK to 5 linijek na kartce A4. Mam zasadę ...kupuję za gotówkę. Tobie mogę dobry kredyt załatwić......

---------- Post dopisany at 10:56 ---------- Poprzedni post napisany at 10:52 ----------

neo nówka cwaniak - YouTube

---------- Post dopisany at 10:56 ---------- Poprzedni post napisany at 10:56 ----------

Takich jest pełno tylko d*pami trzęsą jak słyszą, że mogą być zwolnieni :grin:

Opublikowano
  • Autor

d*pami trzęsą jak dostali się na stanowisko dzięki koneksjom i wiedzą że w innej pracy będą weryfikować ich kwalifikacje. Jak ktoś ma w ręku fach i chce robić to zawsze znajdzie pracę. Jak widzę tych ludzi co przychodza do mnie do roboty i po jednym dniu uciekają bo jest zapierdol to mi ich szkoda bo nigdzie się nie odnajdą. No może jako cieć w impelu.

BTW jak chciałeś zamienić swoje aktualne mieszkanie na domek to chyba nie myślałeś że za gotówkę to zrobisz :naughty: Takie rzeczy tylko po drugiej stronie odry :whistling:

Opublikowano
BTW jak chciałeś zamienić swoje aktualne mieszkanie na domek to chyba nie myślałeś że za gotówkę to zrobisz :naughty: Takie rzeczy tylko po drugiej stronie odry :whistling:

czy ja wiem... u mnie na osiedlu chyba ze dwa czy trzy domki były kupione właśnie za gotówkę, bez kredytu. Fakt, że jeden z nich zakupił osobnik zza odry, ale w Polsce też się da :naughty:

Opublikowano

Da się bo to złodzieje. Pierwszy pierwszy milion zawsze trzeba ukraść :polew::polew:

Opublikowano

siema kolega w pracy kupił nową skodę oktawie z silnikiem 1.6 102 KM z fabrycznym gazem prawie golas klima manualna i elektryka przód i licznik z fisem i już mówi że to nie jedzie jedyne około 60 tyś masakra :facepalm:

Opublikowano

Jak się kręci dobre lody, to wszystko można kupić za $:wink:

Opublikowano
Jak się kręci dobre lody, to wszystko można kupić za $:wink:

Ty żyjesz? :decayed:

Opublikowano
siema kolega w pracy kupił nową skodę oktawie z silnikiem 1.6 102 KM z fabrycznym gazem prawie golas klima manualna i elektryka przód i licznik z fisem i już mówi że to nie jedzie jedyne około 60 tyś masakra :facepalm:

1.6 to mało jak na takie gabaryty i jeszcze wszechobecny gaz. Szkoda kasy na takie auto.

Opublikowano

ale ma nowe i na gwarancji :decayed:

Opublikowano

dokładnie! Było powiedzieć, że Loganka w podobnej wersji wyposażenia wyszłaby taniej. A może nawet udałoby się coś z tego wyposazenia uciąć

Opublikowano

i musi słono płacić za przeglądy gwarancyjne
Opublikowano

Widziałem z DE z dwoma fotelami z tyłu... zawsze jak nie ma można kanapę wstawić :decayed: