Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Emil da sobie spokój z jakimiś czipsami. Kup mocne auto i tyle. Jakbym miał drugi raz modzić to co jest zmodzone u mnie, ni c**ja. Sprzedać w piz*u kupić mocną benzynę i założyć gaz:wink: czyt. S4:naughty:

Przecież u Ciebie mody to pikuś.... pompa, wtryski, IC, chip i nic więcej...

---------- Post dopisany at 17:37 ---------- Poprzedni post napisany at 17:35 ----------

Hornet wszędzie pytałem o te sprężyny -20 mm i powiem Ci, że ich nigdzie nie moge znaleść. Zadzwoniłem to firmy i powiedzieli, że najwyższe do superba to -30 mm eibacha Eibach -

tylko eibach patrzyłeś ? a springi z passka nie podejdą do skodzillaka ?

Dolot, sprzęgło od radzika + wzmocniony docisk+ jednomas z 1z, wydech 2.5 cala z kwasu. W sumie pikuś:wink:

poka ten dolot i ile wybuliłeś $$$ :decayed: sprzęgła nie musiałeś mieć od radzika....bo nie masz 250km, jednomas tańszy niż dwumas, wydech ok.. więc nie strasznie...

---------- Post dopisany at 22:27 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ----------

Mnie nie ma, pakuje się na wyjazd, wieczorem albo rano spadam do GB... :facepalm:

a mam dla CIebie stabilizatorki :decayed:

teraz ja mam i informuję iż cena wzrosła o 30% :grin:

było za free, więc łatwo policzyć, o ile wzrosła :grin:

Rękę bym dał sobie uciąć, że w Twoich rękach wszystkie ceny wzrastają o 40% :eusathink:

images?q=tbn:ANd9GcQ_0j_QKareGDVHG_iy_wXQQna9Re4r1uJR6549GdiKgwDwKpjAvQ

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

szczuraz opróżnij skrzynkę prywatnych wiadomości :whistling:

Opublikowano
Emil da sobie spokój z jakimiś czipsami. Kup mocne auto i tyle. Jakbym miał drugi raz modzić to co jest zmodzone u mnie, ni c**ja. Sprzedać w piz*u kupić mocną benzynę i założyć gaz:wink: czyt. S4:naughty:

Przecież u Ciebie mody to pikuś.... pompa, wtryski, IC, chip i nic więcej...

---------- Post dopisany at 17:37 ---------- Poprzedni post napisany at 17:35 ----------

Hornet wszędzie pytałem o te sprężyny -20 mm i powiem Ci, że ich nigdzie nie moge znaleść. Zadzwoniłem to firmy i powiedzieli, że najwyższe do superba to -30 mm eibacha Eibach -

tylko eibach patrzyłeś ? a springi z passka nie podejdą do skodzillaka ?

Dolot, sprzęgło od radzika + wzmocniony docisk+ jednomas z 1z, wydech 2.5 cala z kwasu. W sumie pikuś:wink:

poka ten dolot i ile wybuliłeś $$$ :decayed: sprzęgła nie musiałeś mieć od radzika....bo nie masz 250km, jednomas tańszy niż dwumas, wydech ok.. więc nie strasznie...

---------- Post dopisany at 22:27 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ----------

Mnie nie ma, pakuje się na wyjazd, wieczorem albo rano spadam do GB... :facepalm:

a mam dla CIebie stabilizatorki :decayed:

teraz ja mam i informuję iż cena wzrosła o 30% :grin:

było za free, więc łatwo policzyć, o ile wzrosła :grin:

Rękę bym dał sobie uciąć, że w Twoich rękach wszystkie ceny wzrastają o 40% :eusathink:

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ_0j_QKareGDVHG_iy_wXQQna9Re4r1uJR6549GdiKgwDwKpjAvQ

netto :decayed:

Opublikowano

W takim razie pokaż mi seryjne sprzęgło, które uciągnie ~430 niutków. Owszem w poprzecznych być może to zdaje egzamin, aczkolwiek w wzdłużnych silnikach nie jest już tak kolorowo.

Opublikowano

bry tarcza i klocki wymienione na nastepne 100 tyś a miałem wam wczoraj pokazać zrobiłem fotę audi 80 z dużym grillem ale wiocha :facepalm:

Opublikowano

A Ja się wyperdoliłem na crossie :facepalm: udziec siny :thumbdown:

Opublikowano

pada śnieg, pada śnieg.... kto chętny dzisiaj na jakąś ustawkę ?

Opublikowano
  • Autor
szczuraz opróżnij skrzynkę prywatnych wiadomości :whistling:

zrobione :wink: co sie dzieje sie ? :eusathink:

ja teraz nie mam stałego netu wiec kontakt max 2 razy w tygodniu jak coś pilnego to w pierwszym poscie masz do mnie kom :whistling:

---------- Post dopisany at 17:11 ---------- Poprzedni post napisany at 17:10 ----------

co do latania to bede latał wieczorem ale z pierwsza partią mebli :naughty:

Opublikowano

to bierz stół podepnie się do mnie do haka i będzie jazda :decayed: nie piardol tylko dawa. Meble nie uciekną

---------- Post dopisany at 19:53 ---------- Poprzedni post napisany at 18:53 ----------

i co nie ma chętnych na ślizganie ?? Trudno stała ekipa jak zwykle jest :facepalm:

Opublikowano

Nie wkurwiaj mnie, chętnie bym polatał :facepalm:

Opublikowano

my juz polatali. Qrak dotarl, Krystian nie zawiodl a tlok byl i miszcz w bmw :whistling:

Opublikowano
  • Autor

jak juz sie wprowadze to bede miał wiecej czasu na wieczorne wypady

Opublikowano
jak juz sie wprowadze to bede miał wiecej czasu na wieczorne wypady

zaraz zaraz.. bez opicia i rzygania po ścianach to remont jest nieważny :decayed:

Opublikowano
  • Autor

opijane jest codziennie wyjątkiem są weekendy wtedy jest obmelanżowywane :decayed: Byłeś zresztą w zeszły weekend jak impreza startowała :whistling:

Opublikowano
opijane jest codziennie wyjątkiem są weekendy wtedy jest obmelanżowywane :decayed:Byłeś zresztą w zeszły weekend jak impreza startowała :whistling:

Nie gadaj, że hornet nie wytrwał do końca :shock3:

Opublikowano
opijane jest codziennie wyjątkiem są weekendy wtedy jest obmelanżowywane :decayed:Byłeś zresztą w zeszły weekend jak impreza startowała :whistling:

Nie gadaj, że hornet nie wytrwał do końca :shock3:

Przeca ja na sekund kilka wdepłem :decayed:

Opublikowano
  • Autor

bo mu całodobowe tesco zamykali i by szamy nie kupił :facepalm::grin:

Opublikowano

:nabijasie:

Opublikowano

stoisko serowe jest do 22 a później to można goude z d*py kupić :decayed:

Opublikowano