Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maciek, za godzinę będę. Na lotnisku :facepalm: teraz byłem 4 dni, żony chrześnica miała komunie, popłynąłem jak nie wiem, ale co zrobisz. Za miesiąc wpadnę też na kilka dni.

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Majstry, problem jest...natury prądojebliwej :whistling:

Jak podpinam prostownik do aku z podpiętymi klemami i wywala bezpiecznik w prostowniku to jest zwara gdzieś czy coś j**nięte? :eusathink:

Dodam, że na odpiętym akumulatorze jest spoko.

teraz byłem 4 dni, żony chrześnica miała komunie, popłynąłem jak nie wiem, ale co zrobisz

To zegarki/rowery/hulajnogi aż tak podrożały? :decayed:

:bag:

Opublikowano

A plusa do minusa i vice versa Ty nie podłączał, a? :grin: jakie zegarki hulajnogi... Teraz bez tableta i quada to się nawet nie pokazuj na komunii, takie chore czasy, taka sytuacja, także tego :facepalm:

Opublikowano
:hi: czas do pracy wracać a co do komunii byłem teraz to wszystko wina ludzi tak nauczyli żeby bóg wie jakie drogie prezenty żona dała po 200 zł na łeb bo to blizniaki teściowa dała po 4oo zł i tyle nie ma co wariować chyba że kogoś stać.Niech uczą tak dalej to dostanie jeden z drugim laptopa to powie że h*j nie prezent :facepalm: bno miał być quad
Opublikowano
:hi: czas do pracy wracać a co do komunii byłem teraz to wszystko wina ludzi tak nauczyli żeby bóg wie jakie drogie prezenty żona dała po 200 zł na łeb bo to blizniaki teściowa dała po 4oo zł i tyle nie ma co wariować chyba że kogoś stać.Niech uczą tak dalej to dostanie jeden z drugim laptopa to powie że h*j nie prezent :facepalm: bno miał być quad

dokładnie..... niech się wezmą za naukę bo w d*pach się przewraca a w głowach siano. Fakt- najlepiej rządzi się debilami :decayed:

:facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

Jak podpinam prostownik do aku z podpiętymi klemami i wywala bezpiecznik w prostowniku to jest zwara gdzieś czy coś j**nięte? :eusathink:

teraz byłem 4 dni, żony chrześnica miała komunie, popłynąłem jak nie wiem, ale co zrobisz

Najprawdopodobniej zwarcie pomiędzy sekcjami akumulatora:wink:

Opublikowano

Nie było Cię a spocie a ja opiłem się coli jak dziki... miałem komisyjnie odlać się na maskę.. nic co się odwlecze .....

Opublikowano
A plusa do minusa i vice versa Ty nie podłączał, a? :grin: jakie zegarki hulajnogi... Teraz bez tableta i quada to się nawet nie pokazuj na komunii, takie chore czasy, taka sytuacja, także tego :facepalm:

Plus z plusem, minus z minusem po ludzku było :grin:

A z komuniami to już się przekonałem na własnej skórze :thumbdown:

---------- Post dopisany at 10:17 ---------- Poprzedni post napisany at 10:13 ----------

Jak aku jest luzem poza moto to nic się nie dzieje. Na szczęście to nie u mnie tylko w zapyziałym zxr'ze :grin:

Opublikowano

I tak niedługo będzie. Ja akurat zapowiedziałem, że żadnych hujostw typu laptop/tablet nie dam, tymbardziej pieniędzy, bo taki siedmio czy ośmiolatek nie ma pojęcia co z tym zrobić. Ostatnio szwagierka remontowała poddasze, a że zabrakło na meble dla młodej, to stwierdziłem, że będzie to dobry prezent i jej umeblowałem pokój. Będzie miała na kilka lat, a bynajmniej na pierdoły nie rozejdzie się moneta.

Opublikowano
  • Autor

dobra pany bo zgubiłem gdzieś magiczną kartkę od kuraka za co odpowiada kanał 49 a za co 51 na klimatroniku. Które to czujniki i czemu 49 pokazuje równo 70`C bez względu na styl jazdy a 51 trzyma 90`C. Pacjent to hornetowe a3 110 ps. Uwalony termostat czy czujnik sie wysrał ?

---------- Post dopisany at 18:41 ---------- Poprzedni post napisany at 18:32 ----------

49. Kühlmitteltemperatur---------- Temperatura płynu chłodzącego

51. Motortemperatur °C ---------- Temperatura silnika

i skąd te rozbieżności ?

Opublikowano

Nie chcę palnąć głupoty, ale prawdopodobnie obieg zamknięty i otwarty tutaj wchodzi w grę. Nie pamiętam już który to który, ale chyba na obydwóch powinno dojść do tych samych wartości.

Opublikowano
  • Autor

powinno ale dlaczego nie dochodzi ?! skoro termostat by się przyciął to powinno być na jednym z 40-50 a na drugim 100 i gotowanko

---------- Post dopisany at 18:55 ---------- Poprzedni post napisany at 18:54 ----------

tzn albo na obiegu otwartym cały czas zimno albo gotowanie na zamkniętym :whistling:

Opublikowano

Nie Maciek, błądzisz. Po prostu zawiesza się na 70 stopniach i tak będzie cały czas trzymał, nie obejdziesz tego, termo ma dość.

---------- Post dopisany at 17:16 ---------- Poprzedni post napisany at 17:15 ----------

Wyżej Ci temperatura pójdzie jak mu karton na łeb zarzucisz, ale powodzenia w korkach :whistling:

Opublikowano
Pacjent to hornetowe a3 110 ps. Uwalony termostat czy czujnik sie wysrał

Ke ???

ja 49 mam 94 ja się nagrzeje a przy 96 zapina się wentylator... na 51 nie pamiętam ile mam

Opublikowano
  • Autor
Wyżej Ci temperatura pójdzie jak mu karton na łeb zarzucisz, ale powodzenia w korkach

Właśnie dlatego myślę o czujniku a nie termostacie bo czy leci 140km/h czy stoi w korku to temperatura cały czas 70

Ke ???

uprościłem to taki paszczak jak twój tylko że srebrny :decayed:

Opublikowano
Wyżej Ci temperatura pójdzie jak mu karton na łeb zarzucisz, ale powodzenia w korkach

Właśnie dlatego myślę o czujniku a nie termostacie bo czy leci 140km/h czy stoi w korku to temperatura cały czas 70

Ke ???

uprościłem to taki paszczak jak twój tylko że srebrny :decayed:

W korku chociaż powinno iść pod 90, ale rzadko kiedy dojdzie, po trasie, to 70 i amen, nie ma dyskusji, żeby poszedł wyżej. Zapnij vagine i obadaj, czy czasami nie pokaże zgonu czujnika G2/G62.

Opublikowano

Mi jak się nagrzeje to to trzyma temp a nie ma wahań jak kobieta przed okresem :decayed:

Załącza się wentylator ?

Opublikowano
  • Autor

jutro po robocie sprawdze ale wydaje mi sie ze jak mi sie 1.8t gotowało to taki pajac wyskakiwał na desce a tam cisza wiec wentylator działa

Opublikowano
jutro po robocie sprawdze ale wydaje mi sie ze jak mi sie 1.8t gotowało to taki pajac wyskakiwał na desce a tam cisza wiec wentylator działa

Piszę Ci, że ja mam 90 na blacie a na klimatroniku 94 i tak ma być. Oliwę masz bo jak wolno się grzeje a szybko stygnie to może oliwy brakować. Otworzyłeś w końcu maskę ?

Pompy nie mam .. gdzieś przepadła... pewnie znajdzie się jak nie będzie potrzebna.