Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

+10 :polew:

Ty się lepiej pochwal czy dokładkę kupiłeś i czemu tak drogo :whistling::decayed:

Ja szukałem dla chopina :decayed::grin:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A to taka konspiracja :grin:

Opublikowano
:hi:Karol robiłeś rozrusznik u muchy bo sie zastanawiam czy robić czy kupić na aledrogo regenerowany i przełożyć śmigam już 5 lat na swoim i chciałbym kolejne zimy mieć bez problemowo znajomy elektryk powiedział mi 200 250 zł za regeneracje a we wrześniu chce ogarnąć ten rozrusznik

Jedź do gościa w linku, firma rodzinna i robią porządnie. Dziadek naprawia u nich alternatory i rozruszniki od 25 lat. Nigdy żadnej reklamacji:wink:

Kłoczko Jerzy. Zakład elektromechaniczny, Wrocław, Elektromechanika - usługi - pkt.pl

Toż to mój teściu.. :decayed:

W przyszłym tygodniu jestem tam z rozrusznikiem.... umawiaj mnie. Moja cena jak zawsze 100zł

dobre, nawet jak robota za 50 pln?

Opublikowano
:hi:Karol robiłeś rozrusznik u muchy bo sie zastanawiam czy robić czy kupić na aledrogo regenerowany i przełożyć śmigam już 5 lat na swoim i chciałbym kolejne zimy mieć bez problemowo znajomy elektryk powiedział mi 200 250 zł za regeneracje a we wrześniu chce ogarnąć ten rozrusznik

Jedź do gościa w linku, firma rodzinna i robią porządnie. Dziadek naprawia u nich alternatory i rozruszniki od 25 lat. Nigdy żadnej reklamacji:wink:

Kłoczko Jerzy. Zakład elektromechaniczny, Wrocław, Elektromechanika - usługi - pkt.pl

Toż to mój teściu.. :decayed:

W przyszłym tygodniu jestem tam z rozrusznikiem.... umawiaj mnie. Moja cena jak zawsze 100zł

dobre, nawet jak robota za 50 pln?

Jak napisałem tak będzie 100zł nawet jak robota 50zł trudno... wiem, że będzie więcej :decayed:

Opublikowano

umawiać nie trzeba zadzwon do mnie wczesniej i powiem ze ktos odemnie podjedzie

Opublikowano

ok to przekręcę w poniedziałek, bo nie wiem kedy peugeota będziemy odstawiali na klepanie... btw rowerzysta zrobił dziurę w drzwiach :grin::facepalm:

Tylko czy on na miejscu wyciągnie i zrobi od ręki ? czy trzeba mu zostawiać ? Bo jak nie ma gdzie wyciągnąć to lipa....

Opublikowano
  • Autor

Arek zmierzyłem te nakrętki z gwintu. Górna ma 100mm dolna 820mm wpusty mają 7-7.5 mm głębokości

Opublikowano
Arek zmierzyłem te nakrętki z gwintu. Górna ma 100mm dolna 820mm wpusty mają 7-7.5 mm głębokości

Idę do garażu zmierzę swoje klucze.

---------- Post dopisany at 17:20 ---------- Poprzedni post napisany at 17:10 ----------

Będą pasować, mogę Ci użyczyć :wink: ale ta dolna ma chyba 82mm a nie 820? :eusathink::naughty:

Opublikowano

ok to przekręcę w poniedziałek, bo nie wiem kedy peugeota będziemy odstawiali na klepanie... btw rowerzysta zrobił dziurę w drzwiach :grin::facepalm:

Tylko czy on na miejscu wyciągnie i zrobi od ręki ? czy trzeba mu zostawiać ? Bo jak nie ma gdzie wyciągnąć to lipa....

Jurek nie wyciąga, od ręki to nie wiem bo nigdy nie wiadomo jakie części są potrzebne myśle ze 2 może 3 godzinki i będzie. Podjedziesz rano zostawisz element do naprawy i pózniej tego samego dnia odbierzesz.

Opublikowano

Jurek nie wyciąga, od ręki to nie wiem bo nigdy nie wiadomo jakie części są potrzebne myśle ze 2 może 3 godzinki i będzie. Podjedziesz rano zostawisz element do naprawy i pózniej tego samego dnia odbierzesz.

eeee muszę podjechać autem i auto odebrać.. więc polecę do muchy :kwasny:

Opublikowano
  • Autor
Będą pasować, mogę Ci użyczyć :wink: ale ta dolna ma chyba 82mm a nie 820? :eusathink::naughty:

tak jakby :decayed: dzieki wielkie. W tym tygodniu nie bedzie mnie na spocie ale za 2 tygodnie bede juz na 100% chyba ze podjadę do Ciebie.

Opublikowano

tak jakby :decayed: dzieki wielkie. W tym tygodniu nie bedzie mnie na spocie ale za 2 tygodnie bede juz na 100% chyba ze podjadę do Ciebie.

A mnie za 2tyg nie ma bo znowu wesele mam :doh: Więc jeśli chcesz to zapraszam - Psary ul.Parkowa 69 :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

Ja się jeszcze zastanawiam czy jest sens ładować ten gwint przed zimą. Tył miałem mieć od znajomego ale przed chwilą okazało się że to szrot. :thumbdown: Jakby trafił się tył do quattro na allegro w rozsądnych pieniądzach to może jeszcze powalczę. Na razie dobrtze wiedziec że są klucze i to niedaleko. :decayed:

Opublikowano
Ja się jeszcze zastanawiam czy jest sens ładować ten gwint przed zimą. Tył miałem mieć od znajomego ale przed chwilą okazało się że to szrot. :thumbdown: Jakby trafił się tył do quattro na allegro w rozsądnych pieniądzach to może jeszcze powalczę. Na razie dobrtze wiedziec że są klucze i to niedaleko. :decayed:

Ja bym już poczekał do wiosny z zakładaniem, klucze leżą, nie uciekną :wink:

U siebie popytam, może znajdzie się jakiś gwincik na tył u kogoś :wink:

Opublikowano

Pochwa:hi:

Ale Wy tu kutwa spamujecie:decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi:siemka ma ktoś osłone dolną silnika do mojego klekota bo poprzednia zostałą na ulicy ale już kupiłem z autem to była we opłakanym stanie :facepalm:

Opublikowano

Pany szukam ori kierunków BOSCHA nie walają się komuś po garażu , piwnicy ?? :decayed::naughty:

Opublikowano

Karol pisz do Bidzio1 powinien miec gdzies cale lampy do przedlifta

Napaćkane z japca kaja

Opublikowano
  • Autor
Pany szukam ori kierunków BOSCHA nie walają się komuś po garażu , piwnicy ?? :decayed::naughty:

Wczoraj pytałem kolegi dzisiaj miał poszukać bo powinien walać się cały komplet.

On ma lampy valeo i nie chciało mu sie ich podcinać.

---------- Post dopisany at 17:16 ---------- Poprzedni post napisany at 17:05 ----------

:hi:siemka ma ktoś osłone dolną silnika do mojego klekota bo poprzednia zostałą na ulicy ale już kupiłem z autem to była we opłakanym stanie :facepalm:

http://a4-klub.pl/sprzedam-22/dywaniki-gumowe-piora-aero-oslony-silnik-skrzynie-250100/index3.html#post3317929

:wink: