Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

W razie co podać namiary ciebie i niech się powoła na mnie ?

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

pewnie fajnie gardłowo oddycha na tym dolocie :naughty:

Opublikowano
:kox::kox::kox:
Opublikowano
W razie co podać namiary ciebie i niech się powoła na mnie ?

tak

Opublikowano
gdzie ?

---------- Post dopisany at 19:51 ---------- Poprzedni post napisany at 18:18 ----------

Oca coś dla ciebie :naughty:

http://cleanaudidotcom.files.wordpress.com/2013/09/h2oi-the-streets-65.jpg?w=1000&h=

Powiem krótko :shock3::slina::jerk::decayed:

---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ----------

Pany jak by ktoś szukał taniego wozidła na miasto Sprzedam Nissan Note Oleśnica ? Tablica.pl

Opublikowano

Pany jak by ktoś szukał taniego wozidła na miasto Sprzedam Nissan Note Oleśnica ? Tablica.pl

:nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie:

Opublikowano

:nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie:

?? :decayed:

Opublikowano

spodziewałem się jakieś 1,5-3k polskich dukatów, a tu masz Ci los 21k - kurczak na matrycy :polew:

Opublikowano

Oj tam to nie moje tylko można rzecz przyszłego szwagra za 20k pójdzie :) Rodzina się powiększyła i wózek zajmuje cały bagażnik :decayed:

Opublikowano
gdzie ?

---------- Post dopisany at 19:51 ---------- Poprzedni post napisany at 18:18 ----------

Oca coś dla ciebie :naughty:

http://cleanaudidotcom.files.wordpress.com/2013/09/h2oi-the-streets-65.jpg?w=1000&h=

Powiem krótko :shock3::slina::jerk::decayed:

---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ----------

Co Ty tu za herezje siejesz:decayed:

Opublikowano
:hi::decayed:
Opublikowano

:hi:jaklby ktoś potrzebował na prezent dla dziecka

FISHER PRICE interaktywna mata edukacyjna TV 8 gier Sprzedam - Zabawki, Klocki, Lalki - Gumtree Dolnośląskie

mam jeszcze dvd panasonic za 50 zł

i gume na przegub zewnętrzny firmy spidam do a4 b5 pilifta czyli większa za 20 zł oddam kiedyś sprzedali mi nie taką i włożyłem w nią smar i nie chcieli przyjąc :decayed:

Opublikowano
  • Autor

często siędzę na 4chan i widziałem całą akcję przygotowawczą to chyba jedyny temat który nie spadł z bordu w ciągu 30 minut :decayed: Geniusze zła

---------- Post dopisany at 17:38 ---------- Poprzedni post napisany at 17:37 ----------

ile chce za felgi :naughty:

---------- Post dopisany at 18:19 ---------- Poprzedni post napisany at 17:38 ----------

Opublikowano

Maciek zobaczymy jak bedzie z wycena . Jak całkowita to zapytam ile woła , ale do czego Ci one? jak tam rozstaw na 4 sruby jest :decayed:

Opublikowano
  • Autor

pytam bo postawili jedno mitsu ostatnio na cegłach i chyba będzie potrzeba zakupienia letnich felg :polew:

Opublikowano

Dzisiaj ze łzami w oczach zwinąłem z tarasu domek,stół ,krzesła,huśtawkę -akcja zima -ale grilla jeszcze zostawiłem :grin::grin::grin:.Szczurkow trochę obsmarkany jestem w tym tygodniu także... Ty masz dla mnie to co się przykręca do czołówki [15 zeta]?

Opublikowano
  • Autor

mam dobre lekarstwo na twoje obsmarkanie :naughty: Tak mam ten plastik. Podróżuje zemną codziennie do pracy.