Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ale ze co? Qwa ale najpierw robota a pozniej picie, nie jak ostatnio :polew: :polew:

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Nie o to kaman :wallbash: nie będzie mnie w tą niedziele , jadę do Kłodzka i nie wiem o której wrócę :facepalm::kwasny::kwasny:

Karol, jak na spocie nie bedzie chlania to zrobimy jak wrocisz wieczorem. A jak bede porobiony to moge wypic na tylnym siedzeniu z hornetem flaszkie :grin:

---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ----------

Grzesiu patrzyłes czy da radę coś zrobić z tej navi z seata co foto ci wysłałem?

Michal nie mam nic do tej navi :(

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Skonczylem wymieniac podcisnienia pod macha na silikony jutro ogarne jeszcze wszystko dookoła ECU i mozna przejsc do następnego punktu. Mam nadzieje ze do pierwszych śniegów sie wyrobie zeby latac a nie remontowac jak na poczatku tego roku. :-)

Nadane z nory szczura

Opublikowano
Ale ze co? Qwa ale najpierw robota a pozniej picie, nie jak ostatnio :polew: :polew:

Nie o to kaman :wallbash: nie będzie mnie w tą niedziele , jadę do Kłodzka i nie wiem o której wrócę :facepalm::kwasny::kwasny:

Karol, jak na spocie nie bedzie chlania to zrobimy jak wrocisz wieczorem. A jak bede porobiony to moge wypic na tylnym siedzeniu z hornetem flaszkie :grin:

---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ----------

Grzesiu patrzyłes czy da radę coś zrobić z tej navi z seata co foto ci wysłałem?

Michal nie mam nic do tej navi :(

A wam to nie za dobrze na tylnym siedzeniu ?? :grin:

Opublikowano

Browar za linka, fele zabrane :banan:

Kaju za miedzo. Browar za linka dla cwiary :grin:

Sie wyślę gołębiem ;)

Sent from kiełbasa

Opublikowano
Skonczylem wymieniac podcisnienia pod macha na silikony jutro ogarne jeszcze wszystko dookoła ECU i mozna przejsc do następnego punktu. Mam nadzieje ze do pierwszych śniegów sie wyrobie zeby latac a nie remontowac jak na poczatku tego roku. :-)

Nadane z nory szczura

Jak bedzie na spocie to podlaczymy i polukamy na wezyki :grin:

Opublikowano

A jak bede porobiony to moge wypic na tylnym siedzeniu z hornetem flaszkie :grin:

Ja już z takiego wielkiego gwinta jak wiadro nie walę... tym bardziej w czasie jazdy :grin:

Opublikowano

pier**lisz. Jak zlapales oddech to tylko slyszalem. ... One more :polew: :polew:

Opublikowano

łosz ty kjerwa szmateksie gdzie mje tu mjendzy wutkje a zakonskje sie fpjerdalosz! :punish::grin::grin: Arbam, z piwem skończyłem, ze mną dyskusja zaczyna się od litra, także jak na święta zjadę do Polski, to wiesz, jak mnie przywitać :grin:

Opublikowano

łosz ty kjerwa szmateksie gdzie mje tu mjendzy wutkje a zakonskje sie fpjerdalosz! :punish::grin::grin: Arbam, z piwem skończyłem, ze mną dyskusja zaczyna się od litra, także jak na święta zjadę do Polski, to wiesz, jak mnie przywitać :grin:

Flaszka czeka cierpliwie

Sent from kiełbasa

Opublikowano

Abramie Michale. Ty wiesz kto sie lepiej Twoja bestia zaopiekuje wiec tego. Na nastepny spot jak w zeszlym tyg. :grin:

Opublikowano

Flaszka czeka cierpliwie

Sent from kiełbasa

nie zapomnij zjawić się z kierowcą - termin się ustali, bo opłatek prawdopodobnie i tak będzie u mnie na wsi :grin:

Opublikowano
pier**lisz. Jak zlapales oddech to tylko slyszalem. ... One more :polew: :polew:

:polew::polew::polew:

Opublikowano

Flaszka czeka cierpliwie

Sent from kiełbasa

nie zapomnij zjawić się z kierowcą - termin się ustali, bo opłatek prawdopodobnie i tak będzie u mnie na wsi :grin:

taaaaa i przeciągnie się do sylwestra :grin:

Opublikowano

Flaszka czeka cierpliwie

Sent from kiełbasa

ide do tego! :kox: Michał, mam nadzieję, że przed kliknięciem dzwoniłeś i upewniłeś się, że to są 4 sztuki? Bo ludzie miewają różne pomysły :grin:

Opublikowano
Abramie Michale. Ty wiesz kto sie lepiej Twoja bestia zaopiekuje wiec tego. Na nastepny spot jak w zeszlym tyg. :grin:

No no starczy dla wszystkich, w ta niedziele nie wiem czy dam radę, jak bede miał wolne to jestem i ja teraz sie "integruje" wpisowe juz poszło na konto Cwiary

Sent from kiełbasa

---------- Post dopisany at 23:59 ---------- Poprzedni post napisany at 23:57 ----------

Flaszka czeka cierpliwie

Sent from kiełbasa

ide do tego! :kox: Michał, mam nadzieję, że przed kliknięciem dzwoniłeś i upewniłeś się, że to są 4 sztuki? Bo ludzie miewają różne pomysły :grin:

Biorę za pobraniem, jutro zadzwonie i sie upewnie, cena atrakcyjna, nie chciałem zeby mi ktoś zawinął.

BTW moje borbety16 z gumami do zabrania do obejrzenia w moim wątku.

Sent from kiełbasa

Opublikowano

Poszło za vaga... wpisowego nie było jeszcze

Opublikowano
Poszło za vaga... wpisowego nie było jeszcze

Z tego co czytałem vag gratis ;)

Sent from kiełbasa