Opublikowano 4 Marca 201016 l Ania :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: :polew: :polew: :polew: Nic już nigdy nie będzie takie samo jestem tego samego zdania :wallbash:
Opublikowano 4 Marca 201016 l Ania :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: :polew: :polew: :polew: Nic już nigdy nie będzie takie samo jestem tego samego zdania :wallbash: spoko, to tylko tak dla przekory, po niedzieli wracam do Bryni :thumbup: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :brawo: No tak, przez weekend będzie :travolta: :yeee: tak żeby nikt nie widział
Opublikowano 4 Marca 201016 l Autor ILOŚĆ REZERWACJI - 164 MIEJSC WOLNYCH - 6 karwa majki możesz zabrać 5 d*p taka okazja sie nie trafi
Opublikowano 5 Marca 201016 l Autor przyjdźcie punktualnie na 20-stą ja sie dzisiaj moge rochę spóźnić, ale sami sie przekonacie że moje spóźnienie będzie mocno usprawiedliwione pewnie się na bóstwo robisz albo długo ci zejdzie zanim się w lateks ubierzesz
Opublikowano 5 Marca 201016 l przyjdźcie punktualnie na 20-stą ja sie dzisiaj moge rochę spóźnić, ale sami sie przekonacie że moje spóźnienie będzie mocno usprawiedliwione WOW, trochę się zaczynam bać.
Opublikowano 5 Marca 201016 l własnie dostałem potwierdzenie z Archiwum,więc wybór zostawiam wam Teraz to już Fanaberia. Innym razem zaliczymy Archiwum.
Opublikowano 5 Marca 201016 l albo długo ci zejdzie zanim się w lateks ubierzesz Panowie, jak będzie to coś w tym stylu to poproszę o fotki :naughty:
Opublikowano 5 Marca 201016 l Autor oglądaliście film "ile waży koń trojański" jak ktos nie oglądał to pokrótce: klientka przenosi się w czasie z 2000 roku do roku 1987 i tu jest fajna scenka z naszym Robciem Kubicą robert kubica.avi padłem jak to obejrzałem :polew:
Opublikowano 5 Marca 201016 l fotki...wpadaj, na żywca lukniesz a nie na fotki Widziałem 2 lata temu na żywca, także teraz wystarczą tylko fotki żeby rzucić okiem na zmiany :naughty:
Opublikowano 5 Marca 201016 l nic się nie zmieniła, no trochę posiwiała Wiesz, lata lecą i 3 się pojawiła w liczbie latek
Opublikowano 5 Marca 201016 l nie gadaj, 2 lata zrobiły swoje :gwizdanie: W końcu ktoś szczery w ocenie
Opublikowano 5 Marca 201016 l Ty lepiej się pucuj czemu forum z rańca nie hulało? Jak mam być równie szczery to ... nie wiem
Opublikowano 5 Marca 201016 l eee to lipa panie, a myślałem że rzeczywiście wiele tutaj możesz... Ja tu tylko sprzątam
Opublikowano 5 Marca 201016 l Autor widzę że ,,cisza przed burzą" nudy po prostu mcm , to co mam po Ciebie jechać czy dotrzesz jakoś? jak mozesz to jednak podjedź, miał mnie podwieźć kumpel ale dzwonił niedawno że nie da rady przed 20 [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 14:56_________________________________________________moge też PKSem podjechać