Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

:hi:

siemka jutro wracam do Polski trzeba by sie na jakiś spocik umowic :whistling:

Kudlaty bede miał dla ciebie małą robótkę ... :wink:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 893 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hehe, to dobre jest. :grin:

Opublikowano
Tobie pewnie się ułamała ta część w którą wchodzi bagnet,taki plastik koloru pomarańczowego:naughty:

dokładnie pomarańczowe ale mam nadzieje że będzie cała część jutro na Chorzowskiej czy już się przenieśli?

---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:48 ----------

pany oglądali mecz? jak dla mnie przedni :oklasky:

---------- Post dopisany at 23:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ----------

nowe znaczenie isc na loda od jutra u nas

Lody o smaku... piwa? Będą takie w radomskiej Lodomanii - 24 października 2012

Opublikowano

Tak... dalej na chorzowskiej...

Jakby ktoś z obcego miasta szukał salonu vw, to w połowie Chorzowskiej by zawrócił...

Niech już się przeniosą, bo normalnie wstyd...

Opublikowano
I wzajemnie... Auto ostatnio doinwestowane... Ok. 17,000zł w eSe poszło w 4 tygodnie

grubo:kwasny:, co robiłeś i gdzie???

MCM dzwoń jak bedziesz, jak cos małego to damy radę, :wink:

Opublikowano
Tak... dalej na chorzowskiej...

Jakby ktoś z obcego miasta szukał salonu vw, to w połowie Chorzowskiej by zawrócił...

Niech już się przeniosą, bo normalnie wstyd...

he he tam jest test wahaczy dla całej grupy vag

no póżniej podlece odebrać bagnet pozdro

---------- Post dopisany at 11:11 ---------- Poprzedni post napisany at 08:53 ----------

jeszcze lepiej rozryte niż było :facepalm: rowerem lepiej szkoda auta

Opublikowano

Zawieszenie, dwie nowe felgi zamówiłem w audi, dwie malowałem piecowo, naprawiłem spryskiwacze reflektorów (moduł mce i pompka) wymieniłem klocki na nowe, wymieniłem olej w skrzyni biegów, olej w silniku, rozszczelnił się zbiorniczek płynu chłodzącego i wymieniłem na nowy... takie tam pierdoły... plus nowe opony zimowe i pełny pakiet ubezpieczenia... Prawie wszystkie części w ASO + robocizna robi cenę.

Robiłem na Czarnej, wcześniej robiłem tam CLK i byłem bardzo zadowolony

Opublikowano

to widzę że pełna profeska :hi:

Opublikowano
Zawieszenie, dwie nowe felgi zamówiłem w audi, dwie malowałem piecowo, naprawiłem spryskiwacze reflektorów (moduł mce i pompka) wymieniłem klocki na nowe, wymieniłem olej w skrzyni biegów, olej w silniku, rozszczelnił się zbiorniczek płynu chłodzącego i wymieniłem na nowy... takie tam pierdoły... plus nowe opony zimowe i pełny pakiet ubezpieczenia... Prawie wszystkie części w ASO + robocizna robi cenę.

Robiłem na Czarnej, wcześniej robiłem tam CLK i byłem bardzo zadowolony

pracowałem tam przez chwilę, :wink:

różnie tam jest, szczególnie za tą cenę, chyba że znasz własciciela i twoja esa była ''specjalnej troski'' ale skoro jesteś zadowolony to dobrze, ja jednak wodnych lakierów nikomu nie polecę, a tam takie używają,

---------- Post dopisany at 08:36 ---------- Poprzedni post napisany at 08:30 ----------

streetrace, ten olej ZF LF 8, mogę mieć za ok 180 PLN litr Brutto ori z serwisu ale nie z Radomia, narazie nic innego nie znalazłem,.

Opublikowano

Robert a dolny wahacz lewy od kierowcy banan lema ile ?

Opublikowano

Właścicieli znam, co do lakierni... nie wiem - robiłem tam felgi tylko z uwagi na to,że auto było u "mojego" mechanika tuż za ścianą, a że tam eSa była pod specjalną troską, bardziej zależało mi na mechaniku niż lakierniku...

co do ZF 8, to zamów u tego człowieka z BMW, on ma chyba za 129zł - a to jest TEN SAM olej tylko z napisem ZF a nie AUDI

Kwinto69

Chodzi ci o zwrotnicę? Podaj kod silnika

Opublikowano

Kwinto69 , pisz do kolegi Tom77 , towar ori i ceny ok:thumbup1: Banan Lema przerzuci 2 stówki

Opublikowano
Robert a dolny wahacz lewy od kierowcy banan lema ile ?

na miejscu w Radomiu, mogę go mieć za 275PLN

Opublikowano

drażni mnie nawet na zimówkach bo on raczej tylko został który sie odzywa :kwasny: górne wymienione po obu stronach próby czasu nie wytrwały jak dostały polskich dróg :whistling:

---------- Post dopisany at 13:04 ---------- Poprzedni post napisany at 12:50 ----------

ok Panowie dziękuje za pomoc

Robert będe go zamawiał po wszystkich św :hi:

---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 13:04 ----------

jest ktoś kto mi to ogarnie u nas w rozsądnych pieniądzach

http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/all-b5-oryginalny-termometr-liczniku-4868/

nie mam fisa i klimy

termometr z czujnikiem leży ...:whistling:

Opublikowano

Pojedz do chłopaków na kelles krauza ( tam gdzie wymiana opon mają warsztat zajmują się tylko vagami)

Opublikowano

to nie lepiej wyrzeźbić FIS?:wink:

Opublikowano

Chlopacy:wink: wie moze któryś z Was kto i gdzie posiada subwoofer bose do b6 sedan i chce go sprzedac? za wszelką pomoc dzieks:hi:

Opublikowano

jak na chwile obecną pozostaje przy starych zegarach ze względu na ori przebieg który cieszy oko dlatego to dokupiłem, w pon albo dzisiaj podjadę i zapytam:hi:

Opublikowano

no i mamy śnieg :naughty:

Opublikowano

Ja już po 8:00 po bułeczki poleciałem ;)

Pogoda, na którą quattro czeka cały rok...