Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a do czego ma słuzyć 2.4 ???

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 895,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Hehehe dobre są na yt filmiki po szałwii :)

ja pamiętam u nas jednego jak nie poradził sobie po grzybach i erka i płukanie kich ale miał przypał w domu do dziś beka :polew:

Opublikowano
a do czego ma słuzyć 2.4 ???

jak to do czego? swap z 2.4 na 2.4 heheh

Opublikowano

Tomek chyba ma 3.0 ?? czy mi sie cos pojebało ? :decayed:

Opublikowano
Tomaszu , zajrzyj tutaj może się dogadasz z kolesiem, szuka B6 takiej jaką masz - http://a4-klub.pl/zakup-kontrolowany-kupujemy-auto-25/all-b6-mobile-de-315260/#post4064313

Dzięki! Już dałem o sobie znać. :thumbup1:

---------- Post dopisany at 11:10 ---------- Poprzedni post napisany at 11:08 ----------

Tomek , jak byłem u nosba 2 tygodnie temu , to w garażu u niego leży idealny gadżet dla Ciebie - świeżutko wyjęty z rozbitka kompletny do Swapa 2.7TT , nie byłbyś zainteresowany ?? :naughty:

A po co mi to. 220 KM do codziennej jazdy w zupełności wystarcza. Z resztą ja nie bawię się w tuning. Miałem już E30 do rezania - wyszło mi to bokiem. Nie mam polotu do dłubania przy aucie. :wink:

Opublikowano

A po co mi to. 220 KM do codziennej jazdy w zupełności wystarcza. Z resztą ja nie bawię się w tuning. Miałem już E30 do rezania - wyszło mi to bokiem. Nie mam polotu do dłubania przy aucie. :wink:

A tu nic nie trzeba rezac i ma sie 320KM :) no i dzwięk :)

---------- Post dopisany at 11:28 ---------- Poprzedni post napisany at 11:27 ----------

A tu nic nie trzeba rezac i ma sie 320KM :) no i dzwięk :) no i spalanie :)

Opublikowano

Jakbym cierpiał na nadmiar kasy to kupiłbym oryginalne RS4 i tyle. :tongue4:

Opublikowano

RS4 nie kupisz za 8k pln :decayed:

Opublikowano

RS4 nie kupisz za 8k pln :decayed:

Dlatego wolę nie udawać, że mam S4 lub RS4. :decayed:

Opublikowano
podświetlany na różne kolory teczy kokpitem

Bielun jesli przez całe życie widziałes tecze, ktora składa sie z dwóch kolorów (biały i czerwony) to albo musisz udać sie do okulisty albo do psychiatry :naughty::naughty::naughty:

oj Moskalu tobie to trzeba tak wszystko czarno na białym:grin:? z j.polskiego "przenośnia":wink:

Opublikowano

oj Moskalu tobie to trzeba tak wszystko czarno na białym:grin:? z j.polskiego "przenośnia":wink:

Dokładnie tak , podejrzewam ze ty u siebie masz wiecej kolorów niz ja u mnie :naughty::naughty::naughty:

Opublikowano

tylko czerwony i biały :wink: ....ale na święta kto wie:eusathink::grin:

Opublikowano

moskal, musisz sobie uświadomić, że każdy nieoryginalny bajer, a tym bardziej świecący, wygląda jak choinka, czy też "tęcza", jak to Bielun nazwał. Ja odbieram to tak samo. Do tego jeszcze niebieski kolor nadwozia i kilka naklejek i mamy "wszystkie kolory tęczy".

Sorry, ale wolę swoją jasną tapicerkę... :naughty:

PS. Jeśli chcesz to pomogę Ci zmienić look Twojego auta. Jeśli chodzi o estetykę i PR to jestem w tym dobry. :wink:

Opublikowano

Tomek ale moje auto jest idelane , no moze jakas fajna fela w 18" by sie przydała - reszta juz jest zrobiona :naughty::naughty::naughty:

Jak bede miał z 60 lat to sie do ciebie zgłosze zebyś mi zlamił auto :grin:

Opublikowano

Jak bede miał z 60 lat to sie do ciebie zgłosze zebyś mi zlamił auto :grin:

Nie zamierzałem Ci "zlamić" auta. Wg mnie brakuje mu tylko rasowego charakteru. Niby S4, a wygląda jak A4 z naklejkami S4. No ale co kto lubi - o gustach się nie dyskutuje. Ty nie lubisz jasnej tapicerki, ja nie lubię naklejek i felg w nieoryginalnym kolorze. :wink:

Ale przejechać się to musisz mi dać na najbliższym spocie. :naughty:

Opublikowano
Niby S4, a wygląda jak A4 z naklejkami S4.

Tego nie rozumiem :kox::kox::kox::kox: Czego jej brakuje do S4 ?? zderzaków ? :naughty:

Co bys w niej zrobił zeby przypominała S4 ?? Podniósł ?? Nakleił emblematy "S4" ? :kox:

Dziwna sprawa w ogole bo jestes jednym z niewielu ktoremu sie to auto nie podoba a juz stwierdzeniem ze nie wyglada "rasowo" mnie rozjebałeś :D

---------- Post dopisany at 17:34 ---------- Poprzedni post napisany at 17:25 ----------

felg w nieoryginalnym kolorze

a mam takie ?? :naughty::naughty::naughty:

Opublikowano

Moskal, musisz mi pokazać to auto jeszcze raz, bo pierwszy look mnie nie powalił. Z resztą, o czym my mówimy. Ja jestem zwolennikiem seryjnych aut - w tym temacie jestem konserwa, więc pewnie się nie dogadamy. :wink:

Ale być może mi się spodoba, jak dasz się przejechać. :naughty:

Opublikowano

normalnie brak mi słów... :cry:

Opublikowano

a moja koza na lecie i zimie robi meeeeeeeeeeeeeee ale fela na lato by sie przydała 17:kox:

---------- Post dopisany at 18:36 ---------- Poprzedni post napisany at 18:36 ----------

bo do trawy nie sięga i jest głodna

Opublikowano
normalnie brak mi słów... :cry:

Moskal, wrzuć jakieś zdjęcia Twojego auta, bo już nie pamiętam jak wygląda. :decayed:

---------- Post dopisany at 18:49 ---------- Poprzedni post napisany at 18:49 ----------

Kwinto, :grin: