Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

trzeba by sprawdzić w ETCE , ale jeżeli byś chciał u siebie robić taką podmiankę ( w co watpię:decayed: ) to wypadało by żeby pochodziły z podobnej wersji silnikowej ze wzgl. na wagę , u Ciebie są sztywniejsze niż w takim samym z silnikiem powiedzmy 1.8 czy 2.0 :naughty:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 890,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tamte sprężyny były z 1.9 TDI. Nie lubię robić Miecia Drucia, ale jeśli by pasowały to czemu miałbym ich nie wykorzystać. :wink:

Opublikowano

ale to są ori spręzyny czy jakieś obniżające?

ale czekaj, doczytałem że pytasz o passata kombi- a Ty masz B6 sedan - nie podejdą za c**ja pana, chyba że tylko przód,sprawdzę w wolnej chwili w etce po numerach

Opublikowano
Pany, czy od Passata B5 kombi sprężyny są takie same jak w A4 B6? Pytam, bo akurat mam takie sprężyny w garażu.

Z Paska B5 moga pasować jedynie do A4 B5 (jesli juz bo zawieszenie jest takie same) , no i nie wklada sie sie sprezyn z auta ktore ma silnik wielkosci pudełka po butach do auta z takim piecem jak Twój , bedzie tak niechciana przez Ciebie "gleba" :grin:

Opublikowano

nie wiem w ogóle po co takie pytania,bez sensu,toż to wiadomo że i tak w tym aucie nic nie zostanie zmienione:decayed:

prowokator:wink:

Opublikowano

Pierwsza rzecza ktora ewentualnie w tym aucie powinna byc zmieniona to środek :decayed::kox::naughty::naughty::naughty:

Opublikowano

Te sprężyny są obniżające. :naughty: Ale jak nie pasują to kij.

Środka nie zamierzam zmieniać. Za dużo rezania.

Opublikowano

ja tam tapicerę też bym zostawił,szyby sciemnić i było by lux:wink:

Opublikowano

najgorsze co mnie razi to jasna obudowa konsoli a w srodku JEB - czarne radio , klimatronik itp :kwasny:

Opublikowano
Pierwsza rzecza ktora ewentualnie w tym aucie powinna byc zmieniona to środek :decayed::kox::naughty::naughty::naughty:

chciałeś powiedzieć "kierowca":polew:

Opublikowano

Ty, a co u ciebie taki zderzak z tylu na czarno opalony ?

Opublikowano
  • Autor

Ty, a co u ciebie taki zderzak z tylu na czarno opalony ?

bo to prawdziwa ESA jest :decayed:

Opublikowano

diesel kopci diesel jedzie :D moja mama wie jak się jeździ dieslem :D

---------- Post dopisany at 19:48 ---------- Poprzedni post napisany at 19:46 ----------

zgadnijcie kto u mnie w rodzinie ma najwięcej punktów karnych?

Opublikowano
  • Autor

ona tam już dobrze zarosła w chaszczach u Roberta :naughty:

Opublikowano

to na razie nie jest tak źle...kiedyś stala u niego ze 2 miechy

Opublikowano
najgorsze co mnie razi to jasna obudowa konsoli a w srodku JEB - czarne radio , klimatronik itp :kwasny:

Akurat to mi najmniej przeszkadza. W ogóle kolorystyka mi się podoba. Wypadałoby tylko to radio zmienić, no i wyprać całość i będzie git. Minus jest tylko taki, że to niepraktyczny kolor. No ale nie można mieć wszystkiego. :wink:

Opublikowano
  • Autor

to czym ty jeździsz jak ona ciągle u Robcia stoi :whistling::decayed:

Opublikowano

to się nazywa dbanie o samochód MCM... u mnie w aucie wszystko musi działać na tip top ... a jak cos mnie wkur.. lub odmawia posłuszeństwa jest wymieniane w ciągu 48h...a tak po za tym to lubie jak cos się dzieje :D.......swego czasu było jeszcze 3 do wyboru wiec czym się zawsze jechało

Opublikowano
Pany, czy od Passata B5 kombi sprężyny są takie same jak w A4 B6? Pytam, bo akurat mam takie sprężyny w garażu.

Z Paska B5 moga pasować jedynie do A4 B5 (jesli juz bo zawieszenie jest takie same) , no i nie wklada sie sie sprezyn z auta ktore ma silnik wielkosci pudełka po butach do auta z takim piecem jak Twój , bedzie tak niechciana przez Ciebie "gleba" :grin:

d*pa, z b6 jest wielowahacz, w pasku belka, nie pasują,.

---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ----------

to czym ty jeździsz jak ona ciągle u Robcia stoi :whistling::decayed:

nie psuje tylko obsługuje i upgraduje, hehe

---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ----------

psuje to się esa Moskala, urywa wydechy i takie tam,.....zderzaki też:naughty:

Opublikowano
  • Autor

no jak ją dziś Vito targalismy to aż iskry szły po asfalcie a i tak nie odpaliła :decayed: