Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmmmmm[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 22:04_________________________________________________

jutro chyba skoczę go obejrzeć :gwizdanie: :gwizdanie:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 902,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hmmmmm[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 22:04_________________________________________________

a w piątek na spota nim :naughty:[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 22:07_________________________________________________

piwko, meczyk, komp z wi-fi przejęty od kobity - cóż więcej trzeba :decayed:

http://miri.wrzuta.pl/obraz/powieksz/8TCdN2RLxhh :naughty::kox:

:polew::good:

Opublikowano

a w piątek na spota nim :naughty:[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 22:07_________________________________________________

piwko, meczyk, komp z wi-fi przejęty od kobity - cóż więcej trzeba :decayed:

http://miri.wrzuta.pl/obraz/powieksz/8TCdN2RLxhh :naughty::kox:

:polew::good:

do piątku chyba bym swojego nie sprzedał ;/

Opublikowano

YES!!!

Barca-MU 2-0

:drunk::dance:

Opublikowano

YES!!!

Barca-MU 2-0

:drunk::dance:

:radocha:
Opublikowano
  • Autor

żeby był avant mogli byśmy się potargować :>
Opublikowano

ile dajesz? :naughty:

Opublikowano

te avanty to są psełdo kombiacze:P do mojego sedana wchodzi więcej niż do ojca ale plus u niego że pakuje się po dach :P Tobie bym po kosztach oddał :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 22:21_________________________________________________tylko bym się zastanowił czy kurs euro brać z dziś czy jak kupowałem po ~3.20 :D[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 22:21_________________________________________________a ten jak chcesz avanta to możliwe że mój ojciec będzie niedługo sprzedawał swój :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

te avanty to są psełdo kombiacze:P do mojego sedana wchodzi więcej niż do ojca ale plus u niego że pakuje się po dach :P Tobie bym po kosztach oddał :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 22:21_________________________________________________tylko bym się zastanowił czy kurs euro brać z dziś czy jak kupowałem po ~3.20 :D[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 22:21_________________________________________________a ten jak chcesz avanta to możliwe że mój ojciec będzie niedługo sprzedawał swój :gwizdanie:

no myślę, że mi też po kosztach odda :wink4:[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 22:23_________________________________________________a euro chyba po 4,20 kupowałeś :gwizdanie:
Opublikowano

Tobie bym po kosztach oddał

No to z tego co mówiłes ile Cię kosztowała, to cena powinna byc rewelacyjna :gwizdanie:

Opublikowano

no myślę, że mi też po kosztach odda :wink4:

;P no jak ja go nie przejmę to na pewno będziesz pierwszym który sie o tym dowie z dobrą kasą :tongue4: tylko on ma troche na stukane

Opublikowano

Własnie po 3.20 kupował :naughty:

Opublikowano

Tobie bym po kosztach oddał

No to z tego co mówiłes ile Cię kosztowała, to cena powinna byc rewelacyjna :gwizdanie:

no ze 26:P[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 22:26_________________________________________________nie pamiętam właśnie czy po 3.18 czy 3.20 [br]Dopisany: 27 Maj 2009, 22:27_________________________________________________PISAĆ!!
Opublikowano

Gdybym nie kupił mojej to bym brał ją od Ciebie,pod jednym warunkiem....dorzucasz pinkiego :polew:

Opublikowano

Gdybym nie kupił mojej to bym brał ją od Ciebie,pod jednym warunkiem....dorzucasz pinkiego :polew:

spoko lookko pinki jest w schowku tylko teraz ma wychodne kiedy chce bo mi zamek wypadł ze schowka i nie mogę go zamknąć wiec czasami podczas jazdy szaleje;))))

ale powiem wam że raczej następne moje będzie właśnie takie jak wkleiłem 2.0 TFSI czarny sedan :gwizdanie: za***iste są :kox: :kox:[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 22:32_________________________________________________Tobie avant się jeszcze przyda :gwizdanie: :gwizdanie: jak będziesz woził jakąś księżniczkę :naughty: :naughty:

Opublikowano

Tobie avant się jeszcze przyda :gwizdanie: :gwizdanie: jak będziesz woził jakąś księżniczkę :naughty: :naughty:

cały czas je wożę :tongue4:

BARCA MISZCZZZZ!!!! :banan3::banan1:

Opublikowano

30 km dziś do Was jechałem. :)

To kiedy Oziu zmieniasz brykie??

Opublikowano

spoko lookko pinki jest w schowku tylko teraz ma wychodne kiedy chce bo mi zamek wypadł ze schowka i nie mogę go zamknąć wiec czasami podczas jazdy szaleje;))))

ale powiem wam że raczej następne moje będzie właśnie takie jak wkleiłem 2.0 TFSI czarny sedan :gwizdanie: za***iste są :kox: :kox:[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 22:32_________________________________________________Tobie avant się jeszcze przyda :gwizdanie: :gwizdanie: jak będziesz woził jakąś księżniczkę :naughty: :naughty:

Ozix , wreszcie słuszny wybór silnika :>

A avanty są OK, zwłaszcza z ciemnymi szybami :gwizdanie: :>

w końcu jestem królem trzeba mieć prezencję jakoś:)

Brynia avant oczywiście KOX! ale tylko w b6 b7 zjebane strasznie !

a jak nie a4 to a5 :kox: :kox: w końcu młodym jest :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

A avanty są OK, zwłaszcza z ciemnymi szybami :gwizdanie: :>

właśnie dzis myślałem o tym czy sobie nie wyrzezać na dniach tego :decayed: