Opublikowano 7 Czerwca 200917 l na poprawe humoru i niestety musze Was za chwilke pożegnac, iz jutto pierwszy dzien w nowej pracy i poprostu musze troche sie wyspac,. :gwizdanie: to trzymamy kciuki za nowe wyzwania :> dzieki, zobaczymy jak bedzie,. pozdrawiam i dobranoc
Opublikowano 7 Czerwca 200917 l zaraz oZiO coś w sprawie śmietany wymyśli :polew: :polew: No przecież już wymyślił - powiedział, że zaraz zrobi. [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 22:55_________________________________________________ oZiU 20-30 minut to już masz takie problemy :polew: :polew: Wentyl ma już zatarty. Pany ile można dziennie śmienatować ?? Truskawki ja mam dużżżżżżżżżżżoooooooooo:D zaraz oZiO coś w sprawie śmietany wymyśli :polew: :polew: powoli dostaje rozdwojenia jazni dlaczego ?? oZiU 20-30 minut to już masz takie problemy :polew: :polew: eeeeeeee jak by go jakaś konkretna dorwała to 2 minuty i pozamiatane dla Ciebie powstał bym potem po 2 sekundach :gwizdanie: :gwizdanie: dla KRÓLOWEJ WSZYSTKO!! zaraz oZiO coś w sprawie śmietany wymyśli :polew: :polew: No przecież już wymyślił - powiedział, że zaraz zrobi. [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 22:55_________________________________________________ oZiU 20-30 minut to już masz takie problemy :polew: :polew: Wentyl ma już zatarty. hahahahhahah :polew: :polew: model zurzyty ale z małym przebiegiem :gwizdanie: :gwizdanie: i dobrze serwisowany i nasmarowany [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 23:01_________________________________________________zaraz znowu dostanę opieprz za cytowanie
Opublikowano 7 Czerwca 200917 l na poprawe humoru i niestety musze Was za chwilke pożegnac, iz jutto pierwszy dzien w nowej pracy i poprostu musze troche sie wyspac,. :gwizdanie: to trzymamy kciuki za nowe wyzwania :> dzieki, zobaczymy jak bedzie,. pozdrawiam i dobranoc dobranoc
Opublikowano 7 Czerwca 200917 l no zaczyna się znowu coś dziać [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 23:01_________________________________________________a na trzecie wezmę sobie Adam
Opublikowano 7 Czerwca 200917 l zastanawiam się właśnie nad Sharanem :>[br] A myślisz, że po co Berlingo z ciemnymi szybami kupiłem. A ja sprzedaję avanta z przyciemnianymi szybami ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :gwizdanie: a ochrzczony ;D?? Aniołku wyczytałem że jesteś :Laska jest DeBest <usmiech>:
Opublikowano 7 Czerwca 200917 l oZiX-jak z malym przebiegiem to co z tym wentylem-brak w tym logiki A może narządy nieużywane zanikają.
Opublikowano 7 Czerwca 200917 l zastanawiam się właśnie nad Sharanem :>[br] A myślisz, że po co Berlingo z ciemnymi szybami kupiłem. A ja sprzedaję avanta z przyciemnianymi szybami ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :gwizdanie: a ochrzczony ;D?? Aniołku wyczytałem że jesteś :Laska jest DeBest <usmiech>: ze jak?
Opublikowano 7 Czerwca 200917 l oZiX-jak z malym przebiegiem to co z tym wentylem-brak w tym logiki a taki epizod z Tomaszem ale spoko wentyl przepchany nie masz o co się martwić kanały drożne ! PAliwko idzie jak tralala
Opublikowano 7 Czerwca 200917 l oZiX-jak z malym przebiegiem to co z tym wentylem-brak w tym logiki A może narządy nieużywane zanikają. :polew: :polew:
Opublikowano 7 Czerwca 200917 l oZiX-jak z malym przebiegiem to co z tym wentylem-brak w tym logiki A może narządy nieużywane zanikają. no kto jak kto ale Ty nie powinienes tak pisać :gwizdanie: :gwizdanie: zastanawiam się właśnie nad Sharanem :>[br] A myślisz, że po co Berlingo z ciemnymi szybami kupiłem. A ja sprzedaję avanta z przyciemnianymi szybami ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :gwizdanie: a ochrzczony ;D?? Aniołku wyczytałem że jesteś :Laska jest DeBest <usmiech>: ze jak? a że tak:)Bryniu będąc u Ciebie zapomniałem się upomnieć :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 23:05_________________________________________________ dla Ciebie powstał bym potem po 2 sekundach :gwizdanie: :gwizdanie: dla KRÓLOWEJ WSZYSTKO!! hyyyyyyyyyyyyy tak mówisz :gwizdanie: Przecież wiesz że dla Ciebie to ja i gwiazdkę z nieba ściągnę i Ci ofiaruję :rose: :rose:
Opublikowano 7 Czerwca 200917 l a taki epizod z Tomaszem ale spoko wentyl przepchany nie masz o co się martwić kanały drożne ! PAliwko idzie jak tralala To teraz tak nazywasz Pinkiego??
Opublikowano 7 Czerwca 200917 l oZiX a skad Ty takie inf bierzesz? z netu [;[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 23:07_________________________________________________ zastanawiam się właśnie nad Sharanem :>[br] A myślisz, że po co Berlingo z ciemnymi szybami kupiłem. A ja sprzedaję avanta z przyciemnianymi szybami ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :gwizdanie: a ochrzczony ;D?? Aniołku wyczytałem że jesteś :Laska jest DeBest <usmiech>: pewnie że ochrzczony :kox: :kox: no to już go nie chcę [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 23:07_________________________________________________ a taki epizod z Tomaszem ale spoko wentyl przepchany nie masz o co się martwić kanały drożne ! PAliwko idzie jak tralala To teraz tak nazywasz Pinkiego?? a to wy juz na Ty przeszliście ????
Opublikowano 7 Czerwca 200917 l No ale po Królowej?? no jeszcze po Królu i Królowej to bym zrozumiał a tak to ni ma bata ;>
Opublikowano 7 Czerwca 200917 l tomaszu jutro spocik o 15 na suchej :polew: :polew:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 23:10_________________________________________________ja spłaciłem już 31,95 pln swojego mandatu:D