Opublikowano 27 Czerwca 200917 l wuju, jestem w kozienicach. Zadzwon do mnie, bo ja nie mam Twojego nru. Albo niech ktos zadzwoni do mnie i mi poda wujowy nr. qrfa to nie zapisałeś sobie [br]Dopisany: 27 Czerwiec 2009, 23:52_________________________________________________Adrian gdzie zdjecia?
Opublikowano 28 Czerwca 200917 l No już myślałem, że się nikt nie odezwie. :> Bry dzień, niedziela dobra. Zachorowałem na Audi A4/S4 B5 sedan. Co lepiej kupić do zabawy na niedzielę??
Opublikowano 28 Czerwca 200917 l właśnie wstałem [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2009, 11:09_________________________________________________tomaszu kup se dmuchaną lalkę jak chcesz się pobawić :gwizdanie:
Opublikowano 28 Czerwca 200917 l tomaszu kup se dmuchaną lalkę jak chcesz się pobawić :gwizdanie: To już mi nie wystarcza.
Opublikowano 28 Czerwca 200917 l qrfa to nie zapisałeś sobie A podawałeś mi?? jak Brynie przeprowadzaliśmy to dzwoniłem do ciebie i ty do mnie chyba tez :gwizdanie: trza było zapisac
Opublikowano 28 Czerwca 200917 l a to tylko na basenie byliscie Byliśmy też w Chinowie - Jarek miał tam dila. A później ustawiliśmy się na parkingu koło stadionu i czekaliśmy, aż ktoś zadzwoni i poda nam Twój nr.
Opublikowano 28 Czerwca 200917 l a to tylko na basenie byliscie Byliśmy też w Chinowie - Jarek miał tam dila. A później ustawiliśmy się na parkingu koło stadionu i czekaliśmy, aż ktoś zadzwoni i poda nam Twój nr. no to ja byłem po drugiej stronie stadionu i sonczyłem browarka pod parasolami
Opublikowano 28 Czerwca 200917 l no to ja byłem po drugiej stronie stadionu i sonczyłem browarka pod parasolami O maaasz. :>
Opublikowano 28 Czerwca 200917 l Patrzyłem, że tam jeżdżą jakieś chłopaczki na rowerach i chciałem się ich zapytać czy może Cię znają, ale nie wiedziałem jak masz na imię.
Opublikowano 28 Czerwca 200917 l Patrzyłem, że tam jeżdżą jakieś chłopaczki na rowerach i chciałem się ich zapytać czy może Cię znają, ale nie wiedziałem jak masz na imię. Łukaszek :> [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2009, 12:40_________________________________________________mogłeś zadzwonić do mnie to bym CI powiedział [;
Opublikowano 28 Czerwca 200917 l Patrzyłem, że tam jeżdżą jakieś chłopaczki na rowerach i chciałem się ich zapytać czy może Cię znają, ale nie wiedziałem jak masz na imię. Łukaszek :> jak bys zapytał o wuja to by ci prędzej powiedzieli ale w sumie wątpię, bo ekipa sie rozleciała i zostało nas 3 (z ok. 15) a dwaj pozaostali tez pili :gwizdanie: to pewnie małolaty nie wiedział by o kogo chodzi
Opublikowano 28 Czerwca 200917 l siemasz odzim, miłe spotkanko juz w domu?[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2009, 20:35_________________________________________________210 dziś zapiąłem za Jedlińskiem Wracałem a po kolei zapalały mi się na fisie komunikaty- najpierw spalona żarówka, póżńiej płyn do spryskiwaczy a na końcu wacha
Opublikowano 28 Czerwca 200917 l Wracałem a po kolei zapalały mi się na fisie komunikaty- najpierw spalona żarówka, póżńiej płyn do spryskiwaczy a na końcu wacha Wygląda na to, że Twoje auto jeszcze nie przywykło do takich prędkości.