Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no kutfa powiedziałem lekarce że muszę pić w ten weekend to powiedziała że jak mi trochę przejdzie to mogę leki zacząć brać od niedzieli :D

Pany kto weźmie mnie i moją koleżankęę ??: P czy mam brać swoją padline i ktoś pojedzie ze mną ??

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 904,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

no kutfa powiedziałem lekarce że muszę pić w ten weekend to powiedziała że jak mi trochę przejdzie to mogę leki zacząć brać od niedzieli :D

Pany kto weźmie mnie i moją koleżankęę ??: P czy mam brać swoją padline i ktoś pojedzie ze mną ??

co ci jest oZiU :?:

dogadaj się z Adrianem co i jak[br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 22:54_________________________________________________ello Kaśka :hi:

Opublikowano

Ozix u mnie w traktorze miejsce sie znajdzie :decayed:

Opublikowano

o właśnie miałem się spytać. dziś w skrzynce na listy znalazłem do siebie list z AUDI :D i to były jakieś materiały reklamowe też coś takiego dostajecie??

Opublikowano
  • Autor

o właśnie miałem się spytać. dziś w skrzynce na listy znalazłem do siebie list z AUDI :D i to były jakieś materiały reklamowe też coś takiego dostajecie??

tylko wybrańcy widać dostają :wink4:
Opublikowano

To jak jedziemy w piątek 6 rano ?

Opublikowano

a w ogóle jak i gdzie jedziemy:D?? adres docelowy? gdzie się z kimś spotykamy?? w ogóle coś wiadomo czy sponton :D?? mcm jak flagi ?? :cool1:

Opublikowano

Ja mam w cytrynie 3 miejsca...

Co do Turka - też pewnie zjedziemy tam - Jarek orientuje się w beemkach, a ja mam miernik grubości lakieru. Poza tym co cztery głowy to nie dwie. :decayed: Jeśli mamy zjeżdżać na ten Turek to dobrze byłoby wyjechać o 6:00 z Radumia..

Opublikowano

Pany tylko ja muszę co około 2-3 h przerwę tak 15 minutową żeby pochodzić :D

Opublikowano

W cytrynie dużo miejsca, więc będziesz mógł chodzić. :decayed:

Opublikowano

W cytrynie dużo miejsca, więc będziesz mógł chodzić. :decayed:

śmiej się kufa śmiej jak mi zaczęła gadać to wszystko to myślałem że się powieszę albo połowę zapomnę :D[br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 23:11_________________________________________________z resztą miałem się nie odzywać do was na razie!
Opublikowano

z resztą miałem się nie odzywać do was na razie!

Oziu, no daj spokój. Jak chcesz to mogę Cię nawet przytulić. :>

Opublikowano

Dobra zrobimy tak Ozix pojedzie z tomkiem :D A ja z Ozixa koleżanką i wszyscy będą zadowoleni :naughty:

Opublikowano

Ty możesz loda zrobić ponoć pomaga :D

Dobra zrobimy tak Ozix pojedzie z tomkiem :D A ja z Ozixa koleżanka wszyscy będą zadowoleni :naughty:

nie cwaniakuj nie cwaniakuj :cool1: [br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 23:14_________________________________________________

odzim, taką sztukę to z przyjemnością by się oglądało :naughty:-

http://www.blocket.se/stockholm/BMW_325_Coupe_22068123.htm?ca=11&w=2

czegoś takiego szukałem a trafiło się audi;/
Opublikowano

Dobra zrobimy tak Ozix pojedzie z tomkiem :D A ja z Ozixa koleżanką i wszyscy będą zadowoleni :naughty:

Ja mam jeszcze lepszy pomysł - Ty pojedziesz ze wszystkimi w cytrynie, a ja pojadę Twoim autem. Żebyście nie mieli zbyt ciasno to mogę zabrać koleżankę Ozia. :naughty:

Opublikowano

Dobra zrobimy tak Ozix pojedzie z tomkiem :D A ja z Ozixa koleżanka wszyscy będą zadowoleni :naughty:

nie cwaniakuj nie cwaniakuj :cool1: [br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 23:14_________________________________________________

TY pilnuj swojej zwierzyny :polew:

Opublikowano

Oziu, chcesz, żeby doszło do tego, że się znów obrazisz?? Loda to mógłbym Ci dać gdybyś była 100% kobietą, a nie takie niewiadomo co... :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

a w ogóle jak i gdzie jedziemy:D?? adres docelowy? gdzie się z kimś spotykamy?? w ogóle coś wiadomo czy sponton :D?? mcm jak flagi ?? :cool1:

spoko, moja pomylona miałem dostać prawą dostałem lewą [br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 23:28_________________________________________________oZiU dowiemy się mniej więcej co ci dolega :mysli:[br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 23:30_________________________________________________może będziemy mogli ci pomóc :wink4:
Opublikowano

mcm przegrzałem sobie pewne rzeczy tu i tam ;(

Pany kto zacznie się dobierać do mojej kobitki dostaje pinkiego sami wiecie dobrze gdzie :evil: