Opublikowano 2 Marca 201016 l załatw siofera to w piatek po imprezie przyjedziemy do mnie i ci opierdole
Opublikowano 2 Marca 201016 l załatw siofera to w piatek po imprezie przyjedziemy do mnie i ci opierdole Taa, i znowu będziesz się mordował z samochodem cały dzień.
Opublikowano 2 Marca 201016 l samochód mam nadzieję :polew: raczej [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 14:23_________________________________________________ Taa, i znowu będziesz się mordował z samochodem cały dzień. znowu
Opublikowano 2 Marca 201016 l znowu No opowiadałeś kiedyś, że ze swoim tyle się mordujesz. no wtedy to i koła zmieniałem i myłem alu.. to sie trochę zachodzi.. ale co ty możesz wiedzieć jak myjesz na myjni :gwizdanie:
Opublikowano 2 Marca 201016 l no wtedy to i koła zmieniałem i myłem alu.. to sie trochę zachodzi.. ale co ty możesz wiedzieć jak myjesz na myjni :gwizdanie: Za to ty na myjkowego się nie nadajesz.
Opublikowano 2 Marca 201016 l za to ty tak Z pewnością tak - myję samochód w pół godziny. mycie a mycie to różnica opierdolić to ja w 15 minut potrafię z zewnątrz :gwizdanie:
Opublikowano 2 Marca 201016 l Myślę że kolezanka Ania mogła by was nauczyc ręcznej roboty :gwizdanie: na pewno
Opublikowano 2 Marca 201016 l mycie a mycie to różnica opierdolić to ja w 15 minut potrafię z zewnątrz :gwizdanie: Lubię mieć czysto wokół siebie, ale nie lubię marnować czasu..
Opublikowano 2 Marca 201016 l na telefon moge Ci go podrzucić, ale i tak "tamten" kawałek jest lepszy Nie no, tamten jest bezkonkurencyjny.
Opublikowano 2 Marca 201016 l Bry Mogę wychodzić na dwór wiec jest duża szansa ze was odwiedzę w piątek ale pic mi nie wolno
Opublikowano 2 Marca 201016 l Bry Mogę wychodzić na dwór wiec jest duża szansa ze was odwiedzę w piątek ale pic mi nie wolno będziesz jeździł