daniel manka Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Witam wszystkich!!! Dwa miesiące temu kupiłem a4 1.9tdi 81,00 kW. W tym czasie zdarzyło się tak dwukrotnie ,że podczas jazdy samochód tracił moc i jechał jak zwykły diesel bez turbo i nie wchodził na obroty i nie miał przyspieszenia takiego jak zawsze. Po następnym uruchomieniu silnika jeździł bez zarzutów. Chciałbym uniknąć jakiejś większej awarii tylko nie wiem czego szukać. Znając życie długo mi zejdzie i dużo kasy stracę zanim usterkę znajdą w serwisie bądź w jakimś warsztacie. Proszę o jakąś podpowiedź. Pozdrawiam!!!
blejk83 Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Witam wszystkich!!! Dwa miesiące temu kupiłem a4 1.9tdi 81,00 kW. W tym czasie zdarzyło się tak dwukrotnie ,że podczas jazdy samochód tracił moc i jechał jak zwykły diesel bez turbo i nie wchodził na obroty i nie miał przyspieszenia takiego jak zawsze. Po następnym uruchomieniu silnika jeździł bez zarzutów. Chciałbym uniknąć jakiejś większej awarii tylko nie wiem czego szukać. Znając życie długo mi zejdzie i dużo kasy stracę zanim usterkę znajdą w serwisie bądź w jakimś warsztacie. Proszę o jakąś podpowiedź. Pozdrawiam!!! Poczytaj troche o notlaufie i jego przyczynach,jest sporo o tym na forum
Kolkov Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Witam wszystkich!!! Dwa miesiące temu kupiłem a4 1.9tdi 81,00 kW. W tym czasie zdarzyło się tak dwukrotnie ,że podczas jazdy samochód tracił moc i jechał jak zwykły diesel bez turbo i nie wchodził na obroty i nie miał przyspieszenia takiego jak zawsze. Po następnym uruchomieniu silnika jeździł bez zarzutów. Chciałbym uniknąć jakiejś większej awarii tylko nie wiem czego szukać. Znając życie długo mi zejdzie i dużo kasy stracę zanim usterkę znajdą w serwisie bądź w jakimś warsztacie. Proszę o jakąś podpowiedź. Pozdrawiam!!! Poczytaj troche o notlaufie i jego przyczynach,jest sporo o tym na forum dokładnie tak do tego możesz a po opisie wnioskuję że właśnie wysrał Ci się N75
Rekomendowane odpowiedzi