FreeLock Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Witam.Chciałbym pozbyć się bocznych znaczków Audi pod bocznymi kierunkami.Jak się ich pozbyć?Tak samo jak ze znaczkami na tylnej klapie?oglądałem się dobrze i widziałem takie jakby zagłębienie pod tymi znaczkami więc nie wiem jak to wygląda.Co radzicie?
slaweq Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Poszukaj na Forum..., było gdzies napisane jak sie bezpiecznie sciąga znaczki.
Skrzypek Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Wkrętak owinąć szmatką i delikatnie podważyć i wyskoczy
Gość Michał Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 oglądałem się dobrze i widziałem takie jakby zagłębienie pod tymi znaczkami więc nie wiem jak to wygląda.Co radzicie? No właśnie, one są w tym zagłębieniu, zdejmiesz i co, zaszpachlujesz to wgłebienie czy tak zostawisz?
jankes82 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Osobiście nie ściągałem, ale u mnie jednego brakuje i pod znaczkiem są dwa otworki więc są tam zaczepy.
Dibo Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 oglądałem się dobrze i widziałem takie jakby zagłębienie pod tymi znaczkami więc nie wiem jak to wygląda.Co radzicie? No właśnie, one są w tym zagłębieniu, zdejmiesz i co, zaszpachlujesz to wgłebienie czy tak zostawisz? No raczej pasuje zaszpachlować bo otwory tam są
slepy Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 ja miałem je zaszpachlować ale mój lakiernik o tym zapomniał i mam je nadal
Rekomendowane odpowiedzi