Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Uaktywnienie wejścia AUX Concert II

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, funkcją szukaj nic nie znalazłem więc postanowiłem założyć nowy wątek. Jak to jest z tym wejściem aux w radiu Concert II jak uaktywnić wejście by naciskając klawisz CD się uruchamiało ??? :mysli: :mysli:

Opublikowano

Kupić modulator z kabelkiem mialem cos takiego w Concercie II i chodzilo jak trzeba zaplacilem za to pare złoty. Teraz mam RNS-E i mi jest juz nie potrzebne.Jak byś był zaintersowany to moge Ci to odsprzedac pisz na pw. A tak pozatym trzeba dwa razy wcisnac CD zeby Ci przeszło tak jakby na zmieniarke bo te wejscie symuluje zmieniareczke :)

Opublikowano

No witam tez bym chciał cos takiego może ktoś pokazać jak to wyglada lub linka gdzie kupić no i oczywiście jak to podłączyc:) dziex

Opublikowano
  • Autor

Kupić modulator z kabelkiem mialem cos takiego w Concercie II i chodzilo jak trzeba zaplacilem za to pare złoty. Teraz mam RNS-E i mi jest juz nie potrzebne.Jak byś był zaintersowany to moge Ci to odsprzedac pisz na pw. A tak pozatym trzeba dwa razy wcisnac CD zeby Ci przeszło tak jakby na zmieniarke bo te wejscie symuluje zmieniareczke :)

Właśnie byłem sprawdzić w samochodzie, podwójne wciśnięcie CD nic nie zmienia, czy u ciebie po podwójnym wciśnięciu CD na wyświetlaczu pojawiał się napis AUX?? Ale skoro miałeś takie samo radio Concert II to ja już nie wiem dlaczego u siebie nie mogę włączyć. Znalazłem jeszcze na forum ze trzeba dodać zmieniarkę VAGiem w sterowniku radia, może wie ktoś coś na ten temat??? :mysli: :mysli:

Opublikowano

Perez powiedz co podłączasz pod wyjście czy zmieniarke czy emulator ?

Opublikowano
  • Autor

Chcę podłączyć emulator...

Opublikowano
  • Autor

[/img] Tak jest u mnie 56 (Radio)

kodowanie sterownika -> Funktion 07 Software Coding 01001

Work shop code 63251 Teraz niech mi ktoś powie jak ma wpisać??? :mysli: :mysli:

Opublikowano

emulator jest juz zaprogramowany wciskasz CD raz masz plytke w odtwarzaczu wciskasz jeszcze raz i pokazuje sie CD01 i jakis tam track mozesz przelaczac tracki i tak dalej leci muzyka bo np.dostaje sygnal z mp3 tam wyzej w linku do allegro jest foto na ktorym masz pokazany wyświetlacz radyjka Concert I na II jest podobnie :kox:

Opublikowano
  • Autor

Ja myślałęm ze Software Coding 01001 ostatnia cyfra powinna być 2 a nie 1. Czytając to kodowanie radia dodanie zmieniarki CD to ma być 2. Ok ale jest problem w tym ze podwójne wciśniecie CD nic nie daje. Już sam nie wiem :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

w którymś z wątków spotkałem sie ze zdaniem że CD uaktywni sie po podłączeniu adaptera

Opublikowano

To jak w końcu to jest trzeba cos zmieniać komputerem czy tylko to podpiąć i będzie działało????

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo..zeby samochod widzial zeminiarke to trzeba przeprogramowywac VAGiem

Opublikowano

Z tego co wiem to jak nigdy nie była aktywowana zmieniarka to trzeba pod VAGa

Opublikowano

podpinasz tylko taki emulator i odrazu smiga ja nic wczesniej nie kodowalem a nie mialem nigdy zmieniarki podlaczylem i smigalo super. Tylko ja za ten adapterek czy emulator jak kto woli zaplacilem prawie 100zł teraz mam RNS-E i nie potrzebne mi sa takie rozwiazania :notworthy:

Opublikowano

Witam a masz go moze do sprzedania??? lub mozesz powidziec gdzie go kupiles bo tez taki bym potrzebowal:)) niema mi kto tam grzebac VAGiem:/

Opublikowano

No tak ale u mnie są te trzy kostki poziome wiec trzeba kombinować aby to podleczyć??? pozdro

Opublikowano

nie trzeba nic kombinowac ona pasuje tylko w jedno miejsce, no chyba ze masz je zajete przez zmieniarke :tongue4: