bollo Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 witam. mam taki problem kupilem auto z wloskim briefem w ktorym byl podany tylko rok produkcji a mianowicie 96 jak poznac czy samochod byl wyprodukowany przed lipcem czy juz po?
Wihajster Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 witam. mam taki problem kupilem auto z wloskim briefem w ktorym byl podany tylko rok produkcji a mianowicie 96 jak poznac czy samochod byl wyprodukowany przed lipcem czy juz po? po Vin-e
bollo Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2009 vin mowi ze to rocznk modelowy 97 wiec troche smiech bo w briefie wpisany 96
pioteres Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 witam. mam taki problem kupilem auto z wloskim briefem w ktorym byl podany tylko rok produkcji a mianowicie 96 jak poznac czy samochod byl wyprodukowany przed lipcem czy juz po? podaj VIN (np. na priv) - zwrotnie dostaniesz dokladna date produkcji.
domelq Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 po VIN vin mowi ze to rocznk modelowy 97 wiec troche smiech bo w briefie wpisany 96 Data produkcji to nie to samo co rok modelowy
Rekomendowane odpowiedzi