Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] Problem z ledami

Rekomendowane odpowiedzi

Gość MATHIJAS
Opublikowano

Witam wszystkich co czytają przerobiłem ledy z a6 do a4 ładnie ale nikt nie chce mi pomóc w podłączeniu w a4 wychodzi prąd na 6v a wciśnięcie stopu idzie 12 a led potrzebuje 12 v i lipa może wie ktoś jak to zrobić podobno wystarczy inny bornet [email protected] pozdrawiam wszystkich[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 18:17_________________________________________________ ZROBIONE I DZIAŁA HHHHHHHHHHUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano

Może zdjęcia masz jakieś :gwizdanie:

Opublikowano

DZISIAJ WYSTAWIAM DO SPRZEDAŻY BĘDZIE NA gratka SZUKAJ 3.0 TDI 233PS GRUDZIEŃ 2006 KOMBI S-LINE VOLL[br]Dopisany: 07 Sierpień 2009, 09:52_________________________________________________10805108_A.html

10805108_A.html[br]Dopisany: 09 Sierpień 2009, 10:59_________________________________________________ledyaudi1.th.jpg

ledyaudi2.th.jpg

Opublikowano

Witam wszystkich co czytają przerobiłem ledy z a6 do a4 ładnie ale nikt nie chce mi pomóc w podłączeniu w a4 wychodzi prąd na 6v a wciśnięcie stopu idzie 12 a led potrzebuje 12 v i lipa może wie ktoś jak to zrobić podobno wystarczy inny bornet [email protected] pozdrawiam wszystkich[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 18:17_________________________________________________ ZROBIONE I DZIAŁA HHHHHHHHHHUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Chyba zrobione. :good:

Wielu miało już taki plan... :gwizdanie: