verpa Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Witam, a więc tak jak w temacie. Samochód sprowadzony z Włoch, rok produkcji 2001 - książka serwisowa itp. jest. Nie jest to może full wypas, ale to co mi potrzebne to posiada. Oprócz standardu posiada xenon oraz nagłośnienie Bose. W przyszłości zmiana z xenonu na bixenon, zawieszenie - najlepiej S-line, jeśli się coś trafi w dobrej cenie od S-line'a to pewnie kupie - podoba mi się S-line zewnętrzny Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Audi.
Piechol Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 w środku troszkę łyso, ale z zewnątrz przyjemnie do planów dołóż siedzenia sportowe jak się trafią w dobrej cenie
Cor72z Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Ładny ładny Ja bym na twoim miejscu z modyfikacjami szedł w kierunku tym ->
verpa Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2009 dzięki, dzięki siedzenia pewnie i bym wymienił jakby się tanio trafiły np. s-line pół/skórka no nie powiem robi wrażenie na b6 na zdjęciu.
Ukasz699 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 w środku troszkę łyso, ale z zewnątrz przyjemnie do planów dołóż siedzenia sportowe jak się trafią w dobrej cenie Wszystko swietnie tylko ta dobra cena Ja bym dolozyl kiere w skorce albo obszycie No i dokladki w kolorku :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi