insane_Infinity Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 HTC HD 2 ..kreci Filmiki Mega i Fotki robi wyjebongo ..używam od 4mc i jest naprawde fajnym fonem [br]Dopisany: 15 Lipiec 2010, 01:47_________________________________________________HTC HD2 Video test part 2 of 2
insane_Infinity Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 cenowo Podobne....HTC HD2 ma Win Mobile A N97 Symbiana.. więc sam se odpowiedz....dla mnie HTC robi lepsze fotki i filmy
kamosor Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Patryk jak bym wiedział to bym nie pytał . Domyślam się że na windowsa lepiej można wgrywać różne programy ? Interesuje mnie bardziej jakość fotek filmików i by się nie wieszał. Za Nokią przemawia darmowa dożywotnia navi
insane_Infinity Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Jacek więc tak z tego co wiem Nokia Robi Gówniane Fotki..i Filmy.. :> Bierz HTC HD2 , Filmy robi takie jak widzisz ..i fotki też robi mega...a Co Do Navi to do HTC kupujesz karte 8 Giga albo wiecej i wgrywasz AutoMape i Bangla Jak ta Lala ,sam korzystam z Navi W HTC z zainstalowaną najnowszą AutoMapa ( są tam wszystkie POI ,Od Suszarek Do Kontroli ITD) bo jak Wiesz RNS-E nie ma takiej Opcji
kiciafirerek Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 jesli chodzi o fotki N97 ładne zdjecia robi ale tylko i wylacznie w dzien filmy tez dobre kreci ale rowniez tylko w dzien w nocy robisz zdjecie z lampa i jest zawsze poswiata od lampy nie da sie zrobic w nocy zdjecia z lampa :/
Rekomendowane odpowiedzi