Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krolu o k**wa myślałem że już cię nie ma na forum :polew: :polew:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Krolu o ku***a myślałem że już cię nie ma na forum :polew: :polew:

tu mogą pisać tylko Ci co byli 3+ razy na spotach więc wypad z bezsensowym spamem na gliwickie...

Opublikowano

nie przyszedł różowy gej... -> i chyba ma deja vu

I jeżeli już to proszę przez gej a nie przez jakieś tam zwykłe gej :polew: :polew:

Opublikowano

Piwko - jestem za może by w Chorzowie :?: :decayed:

Opublikowano

tu mogą pisać tylko Ci co byli 3+ razy na spotach więc wypad z bezsensowym spamem na gliwickie...

Ja na spoty jeździłem jak ty jeszcze nie wiedziałeś że jest takie audi jak A4 także wiesz :tongue4::wink4:

Opublikowano

Ja na spoty jeździłem jak ty jeszcze nie wiedziałeś że jest takie audi jak A4 także wiesz :tongue4::wink4:

Oj dziecko dziecko idź, bo głupoty gadasz...

Opublikowano

Krolu no taka prawda :tongue4: ja na forum byłem jak ty jeszcze audi nie miałeś :tongue4::wink4:

Opublikowano
  • Autor

dziwne, bo ja słyszałem że Cie Krolu do chrztu trzymał :decayed:
Opublikowano

Jemu to bym fujary nie dał do potrzymania a co dopiero dziecko :polew: :polew: :decayed: (Krolu sorki jak za ostre :decayed:)

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

i cztery kółeczka na czole Ci wykreślił :gwizdanie:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 23:05_________________________________________________Widzisz jak tu Katowice murem za mną stoją :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 23:05_________________________________________________Widzisz jak tu Katowice murem za mną stoją :gwizdanie: :gwizdanie:

Ciekawe jak ty przecież Elyta z Gliwic jesteś :chytry:

Opublikowano

aleś wazeliną teraz poleciał :polew: ELYTA widocznie jako Elyta Katowic czuje sie chłopak lepiej :tongue4: :tongue4:

a tak po za tym to chciałem se nabić licznik wiadomości, założyłem temat z problemem i D.pa nikt mi nie umie pomóc- wniosek? to se poprawiłem licznik :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

aleś wazeliną teraz poleciał :polew: ELYTA widocznie jako Elyta Katowic czuje sie chłopak lepiej :tongue4: :tongue4:

Nazywaj to jak chcesz ale Elyta jest Elyta i Krola tak łatwo nie oddamy koniec i kropka :wink4:

Opublikowano

spokojnie sam do nas przejdzie.. już nad Nim pracujemy.. Max np wczoraj dał mu sie objechać ze 3 razy :polew: wszystko dla Jego dobrego samopoczucia :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Nazywaj to jak chcesz ale Elyta jest Elyta i Krola tak łatwo nie oddamy koniec i kropka :wink4:

wsumie po nim jechałeś , czy już jakby jest oddany :tongue4: niby chorzowski pies , no ale ma eSke :>
Opublikowano

wsumie po nim jechałeś , czy już jakby jest oddany :tongue4: niby chorzowski pies , no ale ma eSke :>

Bo Elyta może po sobie jechać :naughty: i Elyta jest prawie jak mafia można do niej wejść ale wyjść można tylko... :decayed:

Opublikowano
:polew: :polew: teraz to już słodzisz sam sobie, załóżcie jeszcze klub sportowy Cosanostra Gliwice bedzie wszystko jasne
Opublikowano

Bo Elyta może po sobie jechać :naughty: i Elyta jest prawie jak mafia można do niej wejść ale wyjść można tylko... :decayed:

ale przeciez Krolu jest twoim ojcem chrzestnym, więc gdzie tu jest mafia... :gwizdanie:

dobranoc panowie,

tylko nie nabijcie znowu 15 stron przez noc, bo będę pół dnia czytał

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.