Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra wy sobie tu gadajcie bez stresu

:hi:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

418496.jpg

co by było przyjemniej :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :slina: :slina: :slina:

:naughty: [br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 22:22_________________________________________________AudiRS4_024.jpg[br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 22:23_________________________________________________AudiRS4_010.jpg[br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 22:23_________________________________________________AudiRS4_012.jpg

AudiRS4_009.jpg

:kox:

Opublikowano

Keżor mam kilka jej fotek hehe :wink4:

:hi: wszystkim którzy już poszli :decayed:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 22:25_________________________________________________2 foto jest najlepsze przecudowna dupencjaaa

Opublikowano

Chlopaki mam do was pytanie. Gdzie mozna znalesc numer silnika, da sie do sprawdzic Vagiem? Nie chce zakladac nowego tematu a tu widze spory ruch :tongue4: Kurcze musze sie wybrac wkoncu do Kato na spota :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

dupcia mega koks :kox: ale brunetki też dają rade ;)

4195080542_a34b06ce34_b.jpg

library_-_1797.jpg[br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 22:31_________________________________________________

Chlopaki mam do was pytanie. Gdzie mozna znalesc numer silnika, da sie do sprawdzic Vagiem? Nie chce zakladac nowego tematu a tu widze spory ruch :tongue4: Kurcze musze sie wybrac wkoncu do Kato na spota :gwizdanie:

masz na dole silnika, w miejscu prawie ni edostępnym , a drugi numer masz wypisany na sterowniku :wink4:
Opublikowano

oj dają radę oj dają hehehe Keżor daj spokój z tymi fotami bo mi się aż słabo robi hahaha krew odpływa buehehehe

nalepka w kole zapasowym i 5 pozycja to zdaje mi się to czego szukasz :> dobrze mówię czy się mylę?

Opublikowano

dobrze, że jest już po 22 :naughty:

Kedzior fajne te pierwsze zdjęcie co zapodałeś :kox:

Opublikowano
  • Autor

nalepka w kole zapasowym i 5 pozycja to zdaje mi się to czego szukasz :> dobrze mówię czy się mylę?

nie wiem :gwizdanie: zostawiłem auto w garażu :tongue4:

pojedzony ? :decayed:
Opublikowano

hehe wszystko zgodnie z przepisami :polew: :polew:

Opublikowano

piwo nie ma się gdzie zmieścić :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Potrzebne mi to jest do dowodu rejestracyjnego, nie wiem po co :blink:

http://zapodaj.net/674c122e39d5.jpg.html

Czy chodzi o ta naklejke? :mysli:

no kędzior , zczytaj Wiciowi numer silnika z wlepki :polew: :polew:
Opublikowano

jak do dowodu to nr nadwozia ci jest potrzebny a nie silnika[br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 23:02_________________________________________________dobra pomylilem się :polew: ale oznaczenie literowe jest:P hehehe niedoczytałem do końca instrukcji :tongue4:

Opublikowano

jak do dowodu to nr nadwozia ci jest potrzebny a nie silnika[br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 23:02_________________________________________________dobra pomylilem się :polew: ale oznaczenie literowe jest:P hehehe niedoczytałem do końca instrukcji :tongue4:

mistrz Kędzi :notworthy:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 23:05_________________________________________________

Potrzebne mi to jest do dowodu rejestracyjnego, nie wiem po co :blink:

http://zapodaj.net/674c122e39d5.jpg.html

Czy chodzi o ta naklejke? :mysli:

AJM :good::kox:

Opublikowano

ale napisałem że niejestem pewien :tongue4: no źle doczytałem instrukcję sorryyy

KędziSAN hahahaha :polew:

Opublikowano

ale napisałem że niejestem pewien :tongue4: no źle doczytałem instrukcję sorryyy

KędziSAN hahahaha :polew:

Mr Kedzi MiyagiSAN :polew:

Opublikowano

AJM bestia ;P Tylko czeka na mody i fotki i pochwale sie bryczka :gwizdanie: No nic dzieki za pomoc :notworthy: Jak ktos bedzie mial, jeszcze jakies propozycje to sledze caly czas watek :decayed::hi:

Opublikowano

AJM bestia ;P Tylko czeka na mody i fotki i pochwale sie bryczka :gwizdanie: No nic dzieki za pomoc :notworthy: Jak ktos bedzie mial, jeszcze jakies propozycje to sledze caly czas watek :decayed::hi:

wpadaj we wtorek :naughty:

Opublikowano

chyba zmienie sobie login na MrKędziSan hahahaha :polew: [br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 23:14_________________________________________________Wiciu sprawdzisz się ze Stanleyem AJM vs AJM :polew: :polew:

Opublikowano

MrKędziSan :polew: :polew:

ale spam leci, żona to już targa ze mnie :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.