Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mogę prowadzić bo nie będę pić :gwizdanie: :gwizdanie:

a why? ale OK :kox:

kupie sobie mineralkę :decayed:
  • Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

kur** ta szkoła mnie rozpier**li no ku*** niemam nerwów normalnie, oddawałem babie sprawozdania z chemi z laboratoriów pisane od kolesia któremu przyjeła wszystkie i miał dobrze, lekko przeprawione żeby niebyło słowo w słowo i h** baba mi daje że wszystkie są do poprawy, kur** mam wyjeban* na ta szkołe pier**le

może idź do niej , jebnij z bani , a potem sie zapytaj co masz nie tak :wink4: może sie jej jebło , a jak nie to jej jebnij i może jej sie odjebnie :wink4:[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 23:06_________________________________________________

Ja mogę prowadzić bo nie będę pić :gwizdanie: :gwizdanie:

a why? ale OK :kox:

kupie sobie mineralkę :decayed:

wsumie wyrwałeś dupe na trzeźwo :polew:
Opublikowano

kur** ta szkoła mnie rozpier**li no ku*** niemam nerwów normalnie, oddawałem babie sprawozdania z chemi z laboratoriów pisane od kolesia któremu przyjeła wszystkie i miał dobrze, lekko przeprawione żeby niebyło słowo w słowo i h** baba mi daje że wszystkie są do poprawy, kur** mam wyjeban* na ta szkołe pier**le

Pogadaj z nią na osobności myślę że pomoże :naughty:
Opublikowano

nie przejmuj sie kędzior... moja prawda na ten tydzień brzmi:

'czym sie rózni wibrator od szefa?

- wibrator nigdy nie będzie prawdziwym chu*jem!' :disgust: :disgust:

Opublikowano

Pogadaj z nią na osobności myślę że pomoże :naughty:

ostatnio jak byłem w krk to właśnie z nią gadałem na osobności i niewiem czy może dlatego mi tych sprawozdań nieprzyjeła...

nie przejmuj sie kędzior... moja prawda na ten tydzień brzmi:

'czym sie rózni wibrator od szefa?

- wibrator nigdy nie będzie prawdziwym chu*jem!' :disgust: :disgust:

:good: :good: :good:

jeba** ważniaki

Opublikowano
  • Autor

http://moto.allegro.pl/item944998619_felgi_z_oponami_z_audi_a6_okazja.html

Warto takie coś kupić jak to nie ori, bo na pewno nie są to ori felgi :gwizdanie:

no cena atrakcyjna , ale najlepiej wrzucić koła na maszyne i sprawdzić :wink4:
Opublikowano

Już wszyscy wrócili? :naughty:

Opublikowano

stan nie wrócił :mysli:

:tongue4:

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/item944998619_felgi_z_oponami_z_audi_a6_okazja.html

Warto takie coś kupić jak to nie ori, bo na pewno nie są to ori felgi :gwizdanie:

no cena atrakcyjna , ale najlepiej wrzucić koła na maszyne i sprawdzić :wink4:

To wiadomo nie kupię kota w worku :wink4:

Albo coś ala RH Porsche. http://moto.allegro.pl/item944669012_5x112_alhamra_sharan_galaxy_mercedes.html

Coś mi się zdaje że jutro zrobię wycieczkę po śląskim :gwizdanie:

Opublikowano

Keżor płytka działa :decayed: jaką prędkością ją wypalałeś że ci radyjko odczytać niechciało?

Opublikowano

Keżor płytka działa :decayed: jaką prędkością ją wypalałeś że ci radyjko odczytać niechciało?

Moje radio też nie dało rady :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

jakoś sie w dziwny sposób nagrywało :mysli: jakby każdą piosenke co wrzuciłem dopałało do płytki , może dlatego nie działało w radiu :mysli:

musze sobie nero ściągnąc i wypalić to po ludzku :wink4:

Opublikowano

jakoś sie w dziwny sposób nagrywało :mysli: jakby każdą piosenke co wrzuciłem dopałało do płytki , może dlatego nie działało w radiu :mysli:

a co ty z windowsa je wypalałeś? no to już mamy odpowiedz dlaczego to niedziała :wink4:

Opublikowano
  • Autor

a co ty z windowsa je wypalałeś? no to już mamy odpowiedz dlaczego to niedziała :wink4:

ale zawsze mi działało , to ta poryta wiśta wio :wallbash:
Opublikowano

Spadam spać panowie. Narka :hi:

Opublikowano

ściągaj nero i będzie wszystko git, nagram ci na płytke to co miałeś i może coś jeszcze wrzucę jak coś fajnego wpadnie w ucho :wink4:

trzym się Bulczas :hi:

Opublikowano

No właśnie coś mówił, że ma gdzieś jeszcze jechać... :gwizdanie:

Q***wa wyłaczyli mi Cyfrę bo chyba zapomniałem zapłacić! :naughty::disgust::wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Spadam spać panowie. Narka :hi:

nara :hi:
Opublikowano

No właśnie coś mówił, że ma gdzieś jeszcze jechać... :gwizdanie:

Q***wa wyłaczyli mi Cyfrę bo chyba zapomniałem zapłacić! :naughty::disgust::wallbash:

no może się wkońcu weźmiesz do tej roboty :tongue4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.