Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i znowu zjebka

:polew: :polew: :polew: :polew:

ty się nie śmiej bo jesteście razem w pokoju więc ty też możesz oberwać :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

nie no nie przesadzaj... :gwizdanie:

ja tam naszych brudów publicznie prać nie będę :polew: :polew:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

i znowu zjebka

ty się nie śmiej bo jesteście razem w pokoju więc ty też możesz oberwać :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

hehe nom ale tak dla zasady to wiesz Maxowi może się zebrać :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

i znowu zjebka

hehe nom ale tak dla zasady to wiesz Maxowi może się zebrać :polew: :polew: :polew:

a zresztą czemu nie.... Maxowa jeszcze będzie mi wdzięczna :kox:

Opublikowano

a zresztą czemu nie.... Maxowa jeszcze będzie mi wdzięczna :kox:

dobrze że jestem z Moniką w pokoju ona jakaś spokojniejsza :decayed: przynajmniej mam taką nadzieję :polew:

Opublikowano

i znowu zjebka

kędzior czy ty mi chesz podpaść :mysli: :mysli: :mysli:

bo cie reka sprawiedliwości dosięgnie

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 16:53_________________________________________________

i znowu zjebka

a zresztą czemu nie.... Maxowa jeszcze będzie mi wdzięczna

co ty mnie bić chcesz ????

ale za co

Opublikowano

Baśka weź się do roboty :gwizdanie:

Opublikowano

hehe nie no Max tak tylko żartuję i przestrzegam przed Basią :gwizdanie: jak co to zawsze jej przytakuj :gwizdanie: :polew: :polew:

ciekawa oferta dla tych którzy mają fajne fele http://www.a4-klub.pl/smf/oryginalne_sruby_zabezpieczajace_do_kol_i_szpilki_fotki-t123985.0.html

Opublikowano

i znowu zjebka

kędzior czy ty mi chesz podpaść :mysli: :mysli: :mysli:

bo cie reka sprawiedliwości dosięgnie

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 16:53_________________________________________________

i znowu zjebka

a zresztą czemu nie.... Maxowa jeszcze będzie mi wdzięczna

co ty mnie bić chcesz ????

ale za co

jak to za co?

kontrolnie... żebyś nie kombinował :kox:

Opublikowano

:hi: fele zmienione tylko w passacie... w moim mi sie nie chciał a zdemotywowało mnie to że tam jest srebrna stalówka :sick3:

Keżor na spota nie jadę swoim chyba - jutro szarpaki zobaczymy co wyjdzie...

Opublikowano

hehe nie no Max tak tylko żartuję i przestrzegam przed Basią :gwizdanie: jak co to zawsze jej przytakuj :gwizdanie: :polew: :polew:

ciekawa oferta dla tych którzy mają fajne fele http://www.a4-klub.pl/smf/oryginalne_sruby_zabezpieczajace_do_kol_i_szpilki_fotki-t123985.0.html

kupujemy na sółke szpilki po 45 zyla

Opublikowano

kupujemy na sółke szpilki po 45 zyla

ja mam komplet śrub :decayed: jedynie co to jak zakupię felunek to założe inne śruby zabezpieczające bo te co mam to jakieś takie proste

Opublikowano

witam towarzystwo :hi:

widze ze jakis luzny poniedzialek dzisiaj byl bo kilka stron musialem nadrobic :gwizdanie: ale oplacalo sie bo teledysk jest :good:

Opublikowano

witam towarzystwo :hi:

widze ze jakis luzny poniedzialek dzisiaj byl bo kilka stron musialem nadrobic :gwizdanie: ale oplacalo sie bo teledysk jest :good:

:hi: jeszcze niejeden fajny teledysk byśmy ci mogli pokazać :kox:

idę się drzemnąć :cool1:

Opublikowano

:hi: fele zmienione tylko w passacie... w moim mi sie nie chciał a zdemotywowało mnie to że tam jest srebrna stalówka :sick3:

jak tam na debie :tongue4:

Opublikowano

jak tam na debie :tongue4:

ale gdzie ty dokładnie mieszkasz na Jabłoniowej? w tym pierwszym bloku ?

[br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 17:47_________________________________________________A co do logów, to musi na nie prezes rzucić okiem bo ja nie wiem :no: jest coś nie tak ale co ..? :blink:

Opublikowano

no w tym pierwszym :decayed:

Opublikowano

no w tym pierwszym :decayed:

a od kiedy masz tą a4 -kę ? :mysli: :mysli: ja generalnie to mam radar na a4 i na pewno bym ją zauważył :mysli: :mysli:
Opublikowano

w wakacje bedzie dwa lata :naughty: a ty do kogo tam jezdzisz?

Opublikowano

w wakacje bedzie dwa lata :naughty: a ty do kogo tam jezdzisz?

do laski :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 17:52_________________________________________________ja kojarzę, że tam przy tym takim przejściu stało jakieś a4... na tym parkingu przy zakręcie, a w klubie od kiedy jesteś ? [br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 17:52_________________________________________________od kiedy masz emblematy klubowe..
Opublikowano

a co jest nie tak z logami :mysli:[br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 17:54_________________________________________________pare miesiecy a ramki mam z 6tygodni :confused4: a ktora to moze ja znam :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.