Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo mam do Was pytanie czy ktoś mógłby mnie wziąść na spota we wtorek?? jestem z Mikołowa jak coś

z mikołowa to nikt nie jeździ na spoty ani do Gliwic, ani do Katowic, ile masz lat że nie możesz sam przyjechać?

Pucek - co ty się tak napinasz :kwasny: :kwasny: [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:19_________________________________________________

Diman, ale z Ciebie dobry tato :decayed:

no jakos mam sentyment do pomocy ludziom :>

altruista :hi:
  • Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

elo mam do Was pytanie czy ktoś mógłby mnie wziąść na spota we wtorek?? jestem z Mikołowa jak coś

z mikołowa to nikt nie jeździ na spoty ani do Gliwic, ani do Katowic, ile masz lat że nie możesz sam przyjechać?

Pucek - co ty się tak napinasz :kwasny: :kwasny: [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:19_________________________________________________

Diman, ale z Ciebie dobry tato :decayed:

no jakos mam sentyment do pomocy ludziom :>

altruista :hi:

1.8 T quattro - temu się tak napina,ach i po chipie

Opublikowano

jeszcze ma tipa pipa zipa i prawie 200 koni :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Królu, nie napinam się, tylko pytam, Kolega nie ma w profilu wieku, więc pytam o wiek, co w tym dziwnego? [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:21_________________________________________________

przyjdziesz :gwizdanie:

Opublikowano

Kolega chce wpaść niech wpada :hi: ja bym go zabrał ale nie mam za bardzo po drodze :disgust:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Królu, nie napinam się, tylko pytam, Kolega nie ma w profilu wieku, więc pytam o wiek, co w tym dziwnego? [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:21_________________________________________________

po nicku może wywnioskować, że jego data urodzenie to 1990 rok :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

a po co miałbym przyjść? jak już to tylko prosić o przejażdżkę... :wink4:

Opublikowano

Pucek chodzi o to, że piszesz tak jakby za wszystkich :gwizdanie:

Opublikowano

kolego pucek ja tez nie mam w podpisie wieku o moj wiek nie pytales :gwizdanie: :polew:

Opublikowano

kolego pucek ja tez nie mam w podpisie wieku o moj wiek nie pytales :gwizdanie: :polew:

i ja też :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ty to wiadomo, że stary gej jesteś :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

bo Was znam dziady :naughty:

pytałem tylko dla swojej informacji, jest jeszcze jeden szczegół, Kolega chce żeby go ktoś zabrał z dworca PKP w SK... więc tym sposobem jest większa ilość ludzi którzy mogą Go zabrać :)

Opublikowano

ty to wiadomo, że stary gej jesteś :polew: :polew: :polew: :polew:

gej to wiadomo ale dlaczego od razu stary :polew:

Opublikowano

pytałem tylko dla swojej informacji, jest jeszcze jeden szczegół, Kolega chce żeby go ktoś zabrał z dworca PKP w SK... więc tym sposobem jest większa ilość ludzi którzy mogą Go zabrać :)

właśnie nie bo wszyscy jadą autostradą... a dworzec jest w centrum... :disgust: :disgust:

Pucke kiedy mi pokażesz jak twoja fura "wciska" w fotel ? :pociesz: :pociesz:

Opublikowano

właśnie nie bo wszyscy jadą autostradą... a dworzec jest w centrum... :disgust: :disgust:

że niby co ? :naughty:

to nie jedzie :gwizdanie:

ale do centrum może podjechać każdy, więc to bliżej niż ktoś ma jechać do Mikołowa :)

Opublikowano

że niby co ? :naughty:

to nie jedzie :gwizdanie:

ale do centrum może podjechać każdy, więc to bliżej niż ktoś ma jechać do Mikołowa :)

jeszcze nim nie jechałem od czasu "zagrzania turbiny na strefie" [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:34_________________________________________________tzn. wystarczy, że mnie przewieziesz :cool1:
Opublikowano

wtedy trochę się zagrzała :polew:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:35_________________________________________________przecież nie dam CI jechać, żebyś mi znów robił obciach i zmieniał biegi przy 3 rpm :decayed:

Opublikowano

wtedy trochę się zagrzała :polew:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:35_________________________________________________przecież nie dam CI jechać, żebyś mi znów robił obciach i zmieniał biegi przy 3 rpm :decayed:

zagrzała się do temperatury roboczej :gwizdanie: :gwizdanie: (granicznej ale ciiiiiii)

nie gadaj, ciąłem do 4,2 k rpm :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

zagrzała się do temperatury roboczej :gwizdanie: :gwizdanie: (granicznej ale ciiiiiii)

ciąłeś do 4200 rpm a i tak byłeś zadowolony, to teraz będziesz zaszkowany :polew:

Opublikowano

ciąłeś do 4200 rpm a i tak byłeś zadowolony, to teraz będziesz zaszkowany :polew:

to i tak nic - mój senior napinacz - ciągle się śmieje, że moje auto ma 50 koni i nie jedzie... a taki z niego super kierowca ze pasatem co ma 2x większą moc wykręcił czas na 1/4 mili o 0.1 sekundy lepszy od mojego :polew: :polew: :polew:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.