Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie jestem mechanikiem ale śmieszy mnie trochę Wasze podejście

to może zakład jakiś Panienki ? ja mówię, że wymienię sam tą uszczelkę...no nie bądźcie cipki, który się zakłada ?

JA! :naughty: Ale robisz to przy Nas i autko ma działać co najmniej przez... godzinę!!!! :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Dil :good:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Miszka nom może i zmienisz ale ile to po jeździ... :polew: :polew: :polew: jeśli wogóle odpali :polew: :polew:

ale wiadomo przyjemność byś miał :tongue4::polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

... a teraz to skręcić, żeby działao :gwizdanie:

Krolu, największym problemem w twoim wydaniu byłoby odkręcenie tej głowicy, a potem dokręcenie jej momentem 60Nm + 180st. Powiedzmy, że ja się spociłem przy tym :decayed:

Miszka! Zrozumiałeś wszystko? :mysli:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Krolu, największym problemem w twoim wydaniu byłoby odkręcenie tej głowicy, a potem dokręcenie jej momentem 60Nm + 180st. Powiedzmy, że ja się spociłem przy tym :decayed:

fizyka - moment to jest siła x ramię... mam mało siły to zastosuję długie ramię...

a przede wszystkim tego bym sie nie podjął z innego powodu...

a ty już się tak nie napinaj koksie :disgust:

Opublikowano

to może zakład jakiś Panienki ? ja mówię, że wymienię sam tą uszczelkę...no nie bądźcie cipki, który się zakłada ?

JA! :naughty: Ale robisz to przy Nas i autko ma działać co najmniej przez... godzinę!!!! :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

no to będzie wesoło :good::naughty:

Opublikowano

a co, że Gregor napisał, że On się spocił to już ni c**ja nikt tego nie jest w stanie zrobić :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

zmęczył was ten spot z lekka chyba

Opublikowano

ciekawe ile kosztuje dobry klucz dynamometryczny wytrzymujący 60 Nm :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

no to będzie wesoło :good::naughty:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

a co, że Gregor napisał, że On się spocił to już ni c**ja nikt tego nie jest w stanie zrobić :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

zmęczył was ten spot z lekka chyba

He he he... Ja mówię o tej sile i całej reszcie... :gwizdanie:
Opublikowano

Miszka wierzę że dasz radę :decayed: ale że cię lubię to cię muszę powkur*iać :polew: :polew: :polew: ale to spier*olisz :polew: :polew:

Opublikowano

ciekawe ile kosztuje dobry klucz dynamometryczny wytrzymujący 60 Nm :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Zapytaj Miszki bo on na bank coś takiego ma w swojej skrzynce z narzędziami jak się będzie brał za taką robotę... :gwizdanie: :wink4:
Opublikowano

mam taki klucz :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 00:10_________________________________________________

Zapytaj Miszki bo on na bank coś takiego ma w swojej skrzynce z narzędziami jak się będzie brał za taką robotę... :gwizdanie: :wink4:

i żebyś wiedział, że mam

Opublikowano

mam taki klucz :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 00:10_________________________________________________

i żebyś wiedział, że mam

:good: :good: :good:
Opublikowano

fizyka - moment to jest siła x ramię... mam mało siły to zastosuję długie ramię...

Żeby ci ręki nie brakło do sięgnięcia po to ramię :>

Miszka,Krolu, ja nie mówiłem o spoceniu się z wrażenia, ale z wysiłku bo na serio siły trza dużo na te 10 śrub :gwizdanie:

Opublikowano

na allegro zaczynają się od 200 zł - nie ma tak źle :good:

Opublikowano

i żebyś wiedział, że mam

No i tym optymistycznym akcentem... :wink4: :wink4:
Opublikowano

Miszka,Krolu, ja nie mówiłem o spoceniu się z wrażenia, ale z wysiłku bo na serio siły trza dużo na te 10 śrub :gwizdanie:

jakoś z keżorem daliśmy radę :cool1: :cool1: :cool1:
Opublikowano

spoko jak co to mu pomogę Spartanie są silni z natury :decayed::wink4:

Opublikowano

na allegro zaczynają się od 200 zł - nie ma tak źle :good:

Miszka ty za ile pochytałeś? Czy komuś ukradłeś bo myślałeś, że to coś innego... :wink4::naughty:
Opublikowano

dziwne to forum...zamiast podkręcić bajerkę to Wszyscy negatywnie podchodzą do tego typu działań ale c**j,

Opublikowano

No i idąc dalej, jak Krolu nie umiał sprawić u Keżora, żeby sztanga choć drgnęła ze stojaka to na bank nie miałby wystarczająco siły aby to dokręcić :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.