Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nawet spoko i śniadanie szykowałem :naughty: A Monika dopiero co wstała bo wcześniej to zwłoki totalne :polew:

a najlepsze jest to , że Monika wszystko kontaktowała jak jeszcze byliśmy u mnie i sie Tobą zajmowała , jak , żeś śpiewał w kiblu :polew:

a potem nagle pyk i zgon :decayed:

Nergal :polew:[br]Dopisany: 02 Maj 2010, 14:40_________________________________________________

Basia chyba masz sukienkę mojej laski więc jak masz to sobie pochodź trochę i mi oddaj ok? bo siostra się już pytała :decayed:

psssyyt ooo zimny browar od razu mi lepiej :>

zaraz przymierzy i bedziemy sie zabawiać :naughty:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zaraz przymierzy i bedziemy sie zabawiać :naughty:

prawie jak pastereczka :kox: :kox: :kox:

hahaha nooo Nergall :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ja nawet spoko i śniadanie szykowałem :naughty: A Monika dopiero co wstała bo wcześniej to zwłoki totalne :polew:

a najlepsze jest to , że Monika wszystko kontaktowała jak jeszcze byliśmy u mnie i sie Tobą zajmowała , jak , żeś śpiewał w kiblu :polew:

Ja śpiwałem :gwizdanie:

:polew: :polew:

Opublikowano

idę się przespać

Opublikowano

Hejaaaaaaaa :hi:

Nergal :decayed: podobno nieźle Ci szło to śpiewanie w kiblu :polew:

po prostu impreza MEGA PRZEJEBANA :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Keżor, DZIĘKI :notworthy:

niech żałują wszyscy którzy nie nocowali :naughty:

Opublikowano

Hejaaaaaaaa :hi:

Nergal :decayed: podobno nieźle Ci szło to śpiewanie w kiblu :polew:

po prostu impreza MEGA PRZEJEBANA :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Keżor, DZIĘKI :notworthy:

niech żałują wszyscy którzy nie nocowali :naughty:

bucik suchy? :gwizdanie:

Opublikowano

Cieszę się że się podobało :decayed:

Opublikowano

bucik suchy :decayed:

Opublikowano

bucik suchy :decayed:

:wink4::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Ja śpiwałem :gwizdanie:

:polew: :polew:

Behemoth "At the left hand ov God"

nooo :decayed:

Opublikowano

hahaha chyba zmienie swoje upodobania muzyczne :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

dzięki za imprezkę Keżor i w ogóle za full servis :kox:

co złego to nie my :decayed:

aaaa, i daj cynk jak już wypełnisz basen bo nie wiem na kiedy planować urlop :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

aaaa, i daj cynk jak już wypełnisz basen bo nie wiem na kiedy planować urlop :polew: :polew:

basen chyba wypełnie kisielem i urządze jakieś zawody dla pań , także jeszcze Ci napisze co i jak :naughty:
Opublikowano

nom i fajnie że zgodziłeś się nam wynająć ten pokój na wakacje :decayed:[br]Dopisany: 02 Maj 2010, 15:09_________________________________________________

basen chyba wypełnie kisielem i urządze jakieś zawody dla pań , także jeszcze Ci napisze co i jak :naughty:

luzz nauczysz mnie otwierać furtkę a ja już jakieś zwerbuję :evil: :evil: :evil:

Opublikowano

kisiel już wyszedł z mody...... teraz są trendy walki w makaronie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

luzz nauczysz mnie otwierać furtkę a ja już jakieś zwerbuję :evil: :evil: :evil:

właśnie dostałem swój własny klucz od furtki :decayed:[br]Dopisany: 02 Maj 2010, 15:11_________________________________________________

ale ugotowanym ? :polew:
Opublikowano

właśnie dostałem swój własny klucz od furtki :decayed:[br]Dopisany: 02 Maj 2010, 15:11_________________________________________________

ale ugotowanym ? :polew:

no a jak inaczej :wink4:[br]Dopisany: 02 Maj 2010, 15:13_________________________________________________jak odwoziliśmy kędziora to mineliśmy na trasie gregorego

chyba leciał na auto-pilocie bo prawie spał za kółkiem :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

no a jak inaczej :wink4:

nie wiem , nie grałem :decayed:
Opublikowano

a ja przy powrocie pomyliłem drogi :polew:

patrząc na GPS :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

a ja przy powrocie pomyliłem drogi :polew:

patrząc na GPS :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

może go miałeś do góry nogami :polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Maj 2010, 15:18_________________________________________________kędzior, wrzucaj sprzedawców ! :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.