Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No Miszka musi zrobić parapetówkę :kox:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

1900 :good:

u mnie nie jest spalona , mam gites rodziców :kox:

nie jest spalona? :naughty:

to może...to może za tydzień :polew:

a na poważnie to ja muszę już uciekać :disgust:

bawcie się :hi:

Opublikowano

Narka Pucek :hi:

Opublikowano
  • Autor

jak będzie pogoda to można balować :kox:

Opublikowano

bawcie się :hi:

będziemy :kox: narka :hi:
Opublikowano

Narazie widok za oknem nie wróży nic dobrego :confused4:

Opublikowano

u nas też luzik :decayed:

chyba, że sąsiedzi już się mnie boją :decayed:

Opublikowano

u nas też luzik :decayed:

chyba, że sąsiedzi już się mnie boją :decayed:

Sasiedzi to sa k**wa zgredzi :kox:
Opublikowano

nie ma problemu można u mnie posiedzieć ale mówie od razu, że mam cienkie ściany i wolałbym żeby nie było jak u Stanleyów bo mnie sąsady za***ią, czyli do 22:00 rozpierdol , a później wyjazd na miasto i powrót i od rana znów trinken jak najbardziej :hi:

tylko ten weekend odpada bo podobno mam rocznice ze swoją i muszę pod paputa wejść :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ty Miszka i tak cały czas wchodzisz pod paputa więc co za różnica :polew: :polew:

Opublikowano

nie ma problemu można u mnie posiedzieć ale mówie od razu, że mam cienkie ściany i wolałbym żeby nie było jak u Stanleyów bo mnie sąsady za***ią, czyli do 22:00 rozpierdol , a później wyjazd na miasto i powrót i od rana znów trinken jak najbardziej :hi:

tylko ten weekend odpada bo podobno mam rocznice ze swoją i muszę pod paputa wejść :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ja obiecuję, że będę cicho i grzeczny - jak u stanleyów - "co złego to nie ja łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee" :kox:
Opublikowano

Ty Miszka i tak cały czas wchodzisz pod paputa więc co za różnica :polew: :polew:

jak na razie to na wszystkie jesteś ze swoją bo inaczej byś nie mógł :gwizdanie: :tongue4:

[br]Dopisany: 12 Maj 2010, 20:29_________________________________________________

ja obiecuję, że będę cicho i grzeczny - jak u stanleyów - "co złego to nie ja łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee" :kox:

no to to pamiętam jak przez mgłę...

Opublikowano

no to to pamiętam jak przez mgłę...

mój ziom - myślałem, że nie zatrybisz :yeah: :yeah: :yeah:
Opublikowano

nie ma problemu można u mnie posiedzieć ale mówie od razu, że mam cienkie ściany i wolałbym żeby nie było jak u Stanleyów bo mnie sąsad :yeah:y za***ią, czyli do 22:00 rozpierdol , a później wyjazd na miasto i powrót i od rana znów trinken jak najbardziej :hi:

... po trupach do celu :yeah:

Opublikowano
  • Autor

nie ma problemu można u mnie posiedzieć ale mówie od razu, że mam cienkie ściany i wolałbym żeby nie było jak u Stanleyów bo mnie sąsad :yeah:y za***ią, czyli do 22:00 rozpierdol , a później wyjazd na miasto i powrót i od rana znów trinken jak najbardziej :hi:

... po trupach do celu :yeah:

:nabijasie:
Opublikowano

nawiązując do wczorajszego meczu cracovii i wisły: "Good Jop" :polew:

Opublikowano

Stan przecież tu nikt na to nie patrzy, na poza mną i może Akjamem, ale tego meczu nie pamiętam :tongue4:

Opublikowano

Stan przecież tu nikt na to nie patrzy, na poza mną i może Akjamem, ale tego meczu nie pamiętam :tongue4:

a co do meczów: właśnie leci finał ligi europejskiej, mam 3 żywce i baby nie ma w domu :cool1:[br]Dopisany: 12 Maj 2010, 21:03_________________________________________________siema Diman :)

co słychać ?

Opublikowano
:hi: siema no pomalu leci nudze sie chyba zaraz do kumpla na browarek pojade :kox:
Opublikowano

:hi: siema no pomalu leci nudze sie chyba zaraz do kumpla na browarek pojade :kox:

no to pyrsk :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.