Bulczas Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 No Miszka musi zrobić parapetówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 1900 u mnie nie jest spalona , mam gites rodziców nie jest spalona? to może...to może za tydzień a na poważnie to ja muszę już uciekać bawcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Narka Pucek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 jak będzie pogoda to można balować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 bawcie się będziemy narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Narazie widok za oknem nie wróży nic dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 u nas też luzik chyba, że sąsiedzi już się mnie boją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 u nas też luzik chyba, że sąsiedzi już się mnie boją Sasiedzi to sa k**wa zgredzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 nie ma problemu można u mnie posiedzieć ale mówie od razu, że mam cienkie ściany i wolałbym żeby nie było jak u Stanleyów bo mnie sąsady za***ią, czyli do 22:00 rozpierdol , a później wyjazd na miasto i powrót i od rana znów trinken jak najbardziej tylko ten weekend odpada bo podobno mam rocznice ze swoją i muszę pod paputa wejść :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Ty Miszka i tak cały czas wchodzisz pod paputa więc co za różnica :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 nie ma problemu można u mnie posiedzieć ale mówie od razu, że mam cienkie ściany i wolałbym żeby nie było jak u Stanleyów bo mnie sąsady za***ią, czyli do 22:00 rozpierdol , a później wyjazd na miasto i powrót i od rana znów trinken jak najbardziej tylko ten weekend odpada bo podobno mam rocznice ze swoją i muszę pod paputa wejść :polew: :polew: ja obiecuję, że będę cicho i grzeczny - jak u stanleyów - "co złego to nie ja łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Ty Miszka i tak cały czas wchodzisz pod paputa więc co za różnica :polew: jak na razie to na wszystkie jesteś ze swoją bo inaczej byś nie mógł :gwizdanie: [br]Dopisany: 12 Maj 2010, 20:29_________________________________________________ nie ma problemu można u mnie posiedzieć ale mówie od razu, że mam cienkie ściany i wolałbym żeby nie było jak u Stanleyów bo mnie sąsady za***ią, czyli do 22:00 rozpierdol , a później wyjazd na miasto i powrót i od rana znów trinken jak najbardziej tylko ten weekend odpada bo podobno mam rocznice ze swoją i muszę pod paputa wejść :polew: :polew: ja obiecuję, że będę cicho i grzeczny - jak u stanleyów - "co złego to nie ja łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee" no to to pamiętam jak przez mgłę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 no to to pamiętam jak przez mgłę... mój ziom - myślałem, że nie zatrybisz :yeah: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 nie ma problemu można u mnie posiedzieć ale mówie od razu, że mam cienkie ściany i wolałbym żeby nie było jak u Stanleyów bo mnie sąsad :yeah:y za***ią, czyli do 22:00 rozpierdol , a później wyjazd na miasto i powrót i od rana znów trinken jak najbardziej tylko ten weekend odpada bo podobno mam rocznice ze swoją i muszę pod paputa wejść :polew: :polew: ja obiecuję, że będę cicho i grzeczny - jak u stanleyów - "co złego to nie ja łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee" ... po trupach do celu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 nie ma problemu można u mnie posiedzieć ale mówie od razu, że mam cienkie ściany i wolałbym żeby nie było jak u Stanleyów bo mnie sąsad :yeah:y za***ią, czyli do 22:00 rozpierdol , a później wyjazd na miasto i powrót i od rana znów trinken jak najbardziej tylko ten weekend odpada bo podobno mam rocznice ze swoją i muszę pod paputa wejść :polew: :polew: ja obiecuję, że będę cicho i grzeczny - jak u stanleyów - "co złego to nie ja łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee" ... po trupach do celu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 nawiązując do wczorajszego meczu cracovii i wisły: "Good Jop" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 nawiązując do wczorajszego meczu cracovii i wisły: "Good Jop" Stan przecież tu nikt na to nie patrzy, na poza mną i może Akjamem, ale tego meczu nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 nawiązując do wczorajszego meczu cracovii i wisły: "Good Jop" Stan przecież tu nikt na to nie patrzy, na poza mną i może Akjamem, ale tego meczu nie pamiętam a co do meczów: właśnie leci finał ligi europejskiej, mam 3 żywce i baby nie ma w domu [br]Dopisany: 12 Maj 2010, 21:03_________________________________________________siema Diman co słychać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 siema no pomalu leci nudze sie chyba zaraz do kumpla na browarek pojade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 siema no pomalu leci nudze sie chyba zaraz do kumpla na browarek pojade no to pyrsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi