diman Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zobaczymy jak to będzie :gwizdanie: a u kogo baba ma ubezpieczenie Hmm chyba w PZU to nie wiesz u kogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zobaczymy jak to będzie :gwizdanie: a u kogo baba ma ubezpieczenie Hmm chyba w PZU nie ma źle... oni teraz są zawaleni szkodami majątkowymi i takie pierdki wypłacają od ręki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zobaczymy jak to będzie :gwizdanie: a u kogo baba ma ubezpieczenie Hmm chyba w PZU to nie wiesz u kogo Policja mi powiedziała że mam iść do PZU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zobaczymy jak to będzie :gwizdanie: a u kogo baba ma ubezpieczenie Hmm chyba w PZU to nie wiesz u kogo Policja mi powiedziała że mam iść do PZU to do nich dzwon na infolinie i umow sie na wycene przez telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zobaczymy jak to będzie :gwizdanie: a u kogo baba ma ubezpieczenie Hmm chyba w PZU to nie wiesz u kogo Policja mi powiedziała że mam iść do PZU a tam sobie usiądziesz, weźmiesz telefon i będziesz nawijał o szkodzie mi się udało i wycenę miałem od razu na miejscu, bo rzeczoznawca miał chwilę czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 zbieram się w wyrko nareczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 ja uciekam ... dobrej nocki Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Dzięki za info to nie będę jechał tylko zadzwonię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zobaczymy jak to będzie :gwizdanie: a u kogo baba ma ubezpieczenie Hmm chyba w PZU to nie wiesz u kogo Policja mi powiedziała że mam iść do PZU a nie boli cię coś ? bo by było na turbo z awx'a i fmica :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Narka wszystkim [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 22:11_________________________________________________ Zobaczymy jak to będzie :gwizdanie: a u kogo baba ma ubezpieczenie Hmm chyba w PZU to nie wiesz u kogo Policja mi powiedziała że mam iść do PZU a nie boli cię coś ? bo by było na turbo z awx'a i fmica :decayed: Turbo już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 no to na co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elvis80 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 czołem....wszystkim....mam pięknie podświetlona tablicę [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 22:16_________________________________________________ Zobaczymy jak to będzie :gwizdanie: a u kogo baba ma ubezpieczenie Hmm chyba w PZU to nie wiesz u kogo Policja mi powiedziała że mam iść do PZU a tam sobie usiądziesz, weźmiesz telefon i będziesz nawijał o szkodzie mi się udało i wycenę miałem od razu na miejscu, bo rzeczoznawca miał chwilę czasu uderz z rekalmówką z wypełnieniem.... więcej Ci przyzna do wyplaty autopsja.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 znajomy poszedl do firmy, ktora zajmuje sie wyludzaniem kasy z ubezpieczalni najpierw zarobil na nowy motor, pozniej na motorze mial wypadek i w sumie zarobil tez na nowe auto ponad 2 lata dostawal kase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teslic Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Tzieland "koope lat" pozdro brahu co tam nad słoną wodą słychać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elvis80 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 znajomy poszedl do firmy, ktora zajmuje sie wyludzaniem kasy z ubezpieczalni najpierw zarobil na nowy motor, pozniej na motorze mial wypadek i w sumie zarobil tez na nowe auto ponad 2 lata dostawal kase że jak ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 z rana i znowu cały tydzień trzeba dupać na nowego matiza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Stan , nie ma już matizów , jak już to dupasz na nowego Sparka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 dzis pierwszy dzien urlopu wlasnie weszlem w posiadanie nagrania z ostatniej imprezy u Miszki http://www.internetshouldbeillegal.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 dzis pierwszy dzien urlopu wlasnie weszlem w posiadanie nagrania z ostatniej imprezy u Miszki http://www.internetshouldbeillegal.com/ Arek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 se k**wa włączyłem :?: :!: :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi