Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no będę :decayed:

jedzie po mnie Seves :>[br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 18:33_________________________________________________

Keżor nagraj mi jakąś płytkę też :gwizdanie:

Ty nie lubisz spiża więc Ci nie nagra :naughty:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Keżor nagraj mi jakąś płytkę też :gwizdanie:

nie mam już pustych :P , ale moge Ci dać tą co sobie nagrałem tydzień temu :) jest na niej ze 3 utwory mniej niż na dzisiejszej :tongue4:[br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 18:35_________________________________________________

no będę :decayed:

jedzie po mnie Seves :>

no i prawidłowo :decayed::good:

ale ja dziś nie pije jak co :decayed:

Opublikowano

nie mam już pustych :P , ale moge Ci dać tą co sobie nagrałem tydzień temu :) jest na niej ze 3 utwory mniej niż na dzisiejszej :tongue4:

Ok zobaczę co tam masz :wink4:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

po robocie :kox:

udanego spota :good:

Opublikowano

dzięki wszystkim za spota :)

Opublikowano

stan coś ty tak szybko uciekl...?

i co bulczas... pomimo twojej zasłony dymnej jestem pierwszy... :]

Opublikowano

Dzięki za spota

Siedziałem w aucie i słuchałem płytki od Keżora :tongue4: Jeszcze jest trochę oleju w dolocie :decayed: A j**any h*j jak mi zajechał drogę pojeb :wallbash:
Opublikowano
  • Autor

i po spocie :> dziś sie przylansowałem :decayed:

Bulczas , włącz sobie folder "nowa muza" :kox:

Opublikowano

Myślałem że będzie typowa napażana a tu kilka kawałków już mi wpadło w ucho :good: Auto normalne ale koleżanka bardzo sympatyczna :naughty:
Opublikowano
  • Autor

Myślałem że będzie typowa napażana a tu kilka kawałków już mi wpadło w ucho :good: Auto normalne ale koleżanka bardzo sympatyczna :naughty:

:decayed::naughty:
Opublikowano

Dzięki za spota

Siedziałem w aucie i słuchałem płytki od Keżora :tongue4: Jeszcze jest trochę oleju w dolocie :decayed: A j**any h*j jak mi zajechał drogę pojeb :wallbash:

no troszkę ci zajechał... :P

przy 210 mogło to być niebezpieczne... :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 22:09_________________________________________________a apropos Ani to keżor gratuluje bardzo miła dziołszka ;)

i nie sztywna jak niektóre... :tongue4:[br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 22:12_________________________________________________a keżor jak będziesz potrzebował pomocy przy golfie to powiedz ja chętnie się poświęcę... :decayed:[br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 22:14_________________________________________________a bulczas właśnie chwyć sobie osłonę silnika bo strasznie ci lata...

bałem się za tobą jechać żeby przypadkiem nią nie oberwać...

Opublikowano
  • Autor

No Ania ma za***isty charakter :decayed: idealnie mój typ :) a w ogóle to ja nie przyprowadziłem nigdy drętwej dziewczyny to nie wiem o co Ci chodzi :kox: nie to co Kris :polew: :polew: :polew: :polew: nie Miron ? :polew: :polew: :polew: :polew:

a co go golfa to jak odmaluje auto i będzie igła to obiecałem sobie , że zaczynam wtedy odkładać na gofra

a jak sie znasz to pewnie , że sie pomoc przyda , baaa , nawet mam prysznic dla gości :naughty::tongue4:

Opublikowano

No Ania ma za***isty charakter :decayed: idealnie mój typ :) a w ogóle to ja nie przyprowadziłem nigdy drętwej dziewczyny to nie wiem o co Ci chodzi :kox: nie to co Kris :polew: :polew: :polew: :polew: nie Miron ? :polew: :polew: :polew: :polew:

a co go golfa to jak odmaluje auto i będzie igła to obiecałem sobie , że zaczynam wtedy odkładać na gofra

a jak sie znasz to pewnie , że sie pomoc przyda , baaa , nawet mam prysznic dla gości :naughty::tongue4:

wow...

a wykąpiemy się razem...? :naughty:

Opublikowano

a bulczas właśnie chwyć sobie osłonę silnika bo strasznie ci lata...

Generalnie to mnie to jebie :kox: :kox:
Opublikowano
  • Autor

wow...

ja mam własny :decayed: ale możesz sie wykąpać jako i Kędzior sie kąpał :decayed:
Opublikowano

Jak coś też jestem chętny do pomocy przy goferze :naughty:

Opublikowano
  • Autor

ale jak wszyscy sie wpierdolimy do garażu , to na bank pęknie flacha , a potem sie zacznie :polew: :polew:

także w większym gronie możemy grzebać przy jakimś malaczu czy coś :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

a bulczas właśnie chwyć sobie osłonę silnika bo strasznie ci lata...

Generalnie to mnie to jebie :kox: :kox:

ciebie jebie a ja żyje w strachu...

nie ładnie :thumbdown:

wow...

ja mam własny :decayed: ale możesz sie wykąpać jako i Kędzior sie kąpał :decayed:

to z bulczasem się wykąpie... :gwizdanie:

ale jak wszyscy sie wpierdolimy do garażu , to na bank pęknie flacha , a potem sie zacznie :polew: :polew:

także w większym gronie możemy grzebać przy jakimś malaczu czy coś :polew: :polew: :polew:

a tam flacha...

kratę postawisz i robimy zupełnie bezinteresownie do opróżnienia... :kox:[br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 22:31_________________________________________________żeby wszyscy zauważyli jak się staram i tylko w 1 poście napisałem tyle rzeczy to zwracam na to uwagę... :decayed:[br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 22:32_________________________________________________a ty keżor mówisz o flaszcze jak ty wódki nie pijesz... :rolleyes:

a przynajmniej nigdy cię przy tym niecnym procederze opróżniania flaszki nie widziałem... :decayed:[br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 22:33_________________________________________________to ja już chyba będę szedł spać... :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 22:34_________________________________________________browarek się kończy nie będę otwierał kolejnego... wytrzymam...

i zbieram się w becik...;)[br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 22:35_________________________________________________trzymajcie się i do z klikania i zobaczenia i w ogóle... :decayed:[br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 22:35_________________________________________________a jeszcze tylko jedno...

nie wybaczę wam że nie chcieliście zemną pojechać do maca...[br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 22:36_________________________________________________obraziłem się... :bicz2:[br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 22:37_________________________________________________i koniec tego już bo na sucho tu nie wysiedzę... :kox:[br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 22:37_________________________________________________to narazie do zobaczenia i w ogóle... :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no nara Seski :)

od niedawna znowu pije flaszki jak jest okazja :decayed:

uznałem , że aż tak siły nie odbiera ,żeby sobie odmawaić :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.