akjam Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 po robocie No widzę, że się polepszyło w firmie i wczęsniej się kończy robote. nie nadal zapierdol ale jakoś tak szybciej wszystko ogarniam ostatnio i jutro możliwe że na spota dotrę :gwizdanie: Bo do roboty się wziąłeś wreszcie! Jutro rano jade do Pragi, i mam pytanie. Jaka będzie najbardziej optymalna trasa ? Cieszyn-Brno-Praga ? czy może jakaś inna ? Nie będzie Cie na spocie?
diman Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Diman co zaś będziesz robił w tym garażu? znowu drugie podejscie do fotela ogrzewanie mi nie dalo zyc diagnoza mata do wymiany ;( aso 400zł cza bedzie jakas alternatywe znalesc ale jak cos to znam juz konstrukcje fotela s-line
akjam Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Diman co zaś będziesz robił w tym garażu? znowu drugie podejscie do fotela ogrzewanie mi nie dalo zyc diagnoza mata do wymiany ;( aso 400zł cza bedzie jakas alternatywe znalesc ale jak cos to znam juz konstrukcje fotela s-line No to niedobrze, że mata padła. Poszukaj gdzieś w dziale sprzedam bo chyba ktoś ostatnio sprzedawał maty...
diman Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Diman co zaś będziesz robił w tym garażu? znowu drugie podejscie do fotela ogrzewanie mi nie dalo zyc diagnoza mata do wymiany ;( aso 400zł cza bedzie jakas alternatywe znalesc ale jak cos to znam juz konstrukcje fotela s-line No to niedobrze, że mata padła. Poszukaj gdzieś w dziale sprzedam bo chyba ktoś ostatnio sprzedawał maty... jak bys cos slyszal to daj znac
akjam Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Diman co zaś będziesz robił w tym garażu? znowu drugie podejscie do fotela ogrzewanie mi nie dalo zyc diagnoza mata do wymiany ;( aso 400zł cza bedzie jakas alternatywe znalesc ale jak cos to znam juz konstrukcje fotela s-line No to niedobrze, że mata padła. Poszukaj gdzieś w dziale sprzedam bo chyba ktoś ostatnio sprzedawał maty... jak bys cos slyszal to daj znac
Grisza79 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 po robocie No widzę, że się polepszyło w firmie i wczęsniej się kończy robote. nie nadal zapierdol ale jakoś tak szybciej wszystko ogarniam ostatnio i jutro możliwe że na spota dotrę :gwizdanie: Bo do roboty się wziąłeś wreszcie! Jutro rano jade do Pragi, i mam pytanie. Jaka będzie najbardziej optymalna trasa ? Cieszyn-Brno-Praga ? czy może jakaś inna ? Nie będzie Cie na spocie? Jade o 5 rano, więc myśle że do 19:00 wróce. Także jak co to się pojawie....
akjam Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 po robocie No widzę, że się polepszyło w firmie i wczęsniej się kończy robote. nie nadal zapierdol ale jakoś tak szybciej wszystko ogarniam ostatnio i jutro możliwe że na spota dotrę :gwizdanie: Bo do roboty się wziąłeś wreszcie! Jutro rano jade do Pragi, i mam pytanie. Jaka będzie najbardziej optymalna trasa ? Cieszyn-Brno-Praga ? czy może jakaś inna ? Nie będzie Cie na spocie? Jade o 5 rano, więc myśle że do 19:00 wróce. Także jak co to się pojawie.... No to good! Nie zapomnij zabrać dla mnie przesyłki.
Miszka82 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Jutro rano jade do Pragi, i mam pytanie. Jaka będzie najbardziej optymalna trasa ? Cieszyn-Brno-Praga ? czy może jakaś inna ? najlepsza jest ta którą podałeś, no oczywiście moim skromnym zdaniem
akjam Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Jutro rano jade do Pragi, i mam pytanie. Jaka będzie najbardziej optymalna trasa ? Cieszyn-Brno-Praga ? czy może jakaś inna ? najlepsza jest ta którą podałeś, no oczywiście moim skromnym zdaniem Mnie też się tak wydaje. Nie masz NAVI?
Grisza79 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 po robocie No widzę, że się polepszyło w firmie i wczęsniej się kończy robote. nie nadal zapierdol ale jakoś tak szybciej wszystko ogarniam ostatnio i jutro możliwe że na spota dotrę :gwizdanie: Bo do roboty się wziąłeś wreszcie! Jutro rano jade do Pragi, i mam pytanie. Jaka będzie najbardziej optymalna trasa ? Cieszyn-Brno-Praga ? czy może jakaś inna ? Nie będzie Cie na spocie? Jade o 5 rano, więc myśle że do 19:00 wróce. Także jak co to się pojawie.... No to good! Nie zapomnij zabrać dla mnie przesyłki. tylko tak jak mówiłem, mam tylko 5 płyt. Hammer dogra Ci tą jedną. Jutro rano jade do Pragi, i mam pytanie. Jaka będzie najbardziej optymalna trasa ? Cieszyn-Brno-Praga ? czy może jakaś inna ? najlepsza jest ta którą podałeś, no oczywiście moim skromnym zdaniem Dziękować.....
akjam Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 po robocie No widzę, że się polepszyło w firmie i wczęsniej się kończy robote. nie nadal zapierdol ale jakoś tak szybciej wszystko ogarniam ostatnio i jutro możliwe że na spota dotrę :gwizdanie: Bo do roboty się wziąłeś wreszcie! Jutro rano jade do Pragi, i mam pytanie. Jaka będzie najbardziej optymalna trasa ? Cieszyn-Brno-Praga ? czy może jakaś inna ? Nie będzie Cie na spocie? Jade o 5 rano, więc myśle że do 19:00 wróce. Także jak co to się pojawie.... No to good! Nie zapomnij zabrać dla mnie przesyłki. tylko tak jak mówiłem, mam tylko 5 płyt. Hammer dogra Ci tą jedną.
keżor Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Opublikowano 14 Lutego 2011 Jutro rano jade do Pragi, i mam pytanie. Jaka będzie najbardziej optymalna trasa ? Cieszyn-Brno-Praga ? czy może jakaś inna ? według mnie to najlepsza jest Katowice-Praga
Grisza79 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Jutro rano jade do Pragi, i mam pytanie. Jaka będzie najbardziej optymalna trasa ? Cieszyn-Brno-Praga ? czy może jakaś inna ? najlepsza jest ta którą podałeś, no oczywiście moim skromnym zdaniem Mnie też się tak wydaje. Nie masz NAVI? Mam mam... nie jedną.... Ale czasami navi lubi poprowadzić tak że głowa boli....
akjam Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Jutro rano jade do Pragi, i mam pytanie. Jaka będzie najbardziej optymalna trasa ? Cieszyn-Brno-Praga ? czy może jakaś inna ? najlepsza jest ta którą podałeś, no oczywiście moim skromnym zdaniem Mnie też się tak wydaje. Nie masz NAVI? Mam mam... nie jedną.... Ale czasami navi lubi poprowadzić tak że głowa boli.... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 psssyt A jutro znowu NŻ nic z tych rzeczy, mam tylko 2 tyskie
Miszka82 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 psssyt A jutro znowu NŻ nic z tych rzeczy, mam tylko 2 tyskie jesne Stanely jasne
OKO Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 psssyt A jutro znowu NŻ nic z tych rzeczy, mam tylko 2 tyskie jesne Stanely jasne a żabka do 23 :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi