OKO Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 yyyyy.... wiedziałabym o tym Stanley to taka cicha woda..... :gwizdanie: Bałbła miała nic nie wiedzieć... koledzy :doh1:
Adrenalina Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 yyyyy.... wiedziałabym o tym Stanley to taka cicha woda..... :gwizdanie: Bałbła miała nic nie wiedzieć... koledzy :doh1: jeszcze żeby to Pucek wygadał to bym zrozumiała :polew:
akjam Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 no to dałem d*py..... Oj Grisza, Grisza... Ja pier***e!!! :blink: CHyba tojakiś photo zabawa ale mimo wszystko miazga! BTW fajna fela. :gwizdanie:
OKO Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 czas do domu Franek - Pieniążek Ja pier***e!!! :blink: CHyba tojakiś photo zabawa ale mimo wszystko miazga! BTW fajna fela. :gwizdanie: te fele na pewno już są w polsce
akjam Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 czas do domu Franek - Pieniążek :gwizdanie: Ja pier***e!!! :blink: CHyba tojakiś photo zabawa ale mimo wszystko miazga! BTW fajna fela. :gwizdanie: te fele na pewno już są w polsce :polew:
krolu Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 no to dałem d*py..... Oj Grisza, Grisza... Ja pier***e!!! :blink: CHyba tojakiś photo zabawa ale mimo wszystko miazga! BTW fajna fela. :gwizdanie: nie słyszałeś o tym ? to RS6... są jeszcze foty jak koleś - kierowca stoi obok auta i się patrzy - nic mu sie nie stało AUDI
stanley Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 no to dałem d*py..... Oj Grisza, Grisza... Ja pier***e!!! :blink: CHyba tojakiś photo zabawa ale mimo wszystko miazga! BTW fajna fela. :gwizdanie: nie słyszałeś o tym ? to RS6... są jeszcze foty jak koleś - kierowca stoi obok auta i się patrzy - nic mu sie nie stało AUDI a tam z tyłu już handlarz stoi i myśli ile by na tym zarobił [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 17:06_________________________________________________ yyyyy.... wiedziałabym o tym Stanley to taka cicha woda..... :gwizdanie: Bałbła miała nic nie wiedzieć... koledzy :doh1: a miało być tak pięknie :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 no to dałem d*py..... Oj Grisza, Grisza... Ja pier***e!!! :blink: CHyba tojakiś photo zabawa ale mimo wszystko miazga! BTW fajna fela. :gwizdanie: nie słyszałeś o tym ? to RS6... są jeszcze foty jak koleś - kierowca stoi obok auta i się patrzy - nic mu sie nie stało AUDI a tam z tyłu już handlarz stoi i myśli ile by na tym zarobił [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 17:06_________________________________________________ yyyyy.... wiedziałabym o tym Stanley to taka cicha woda..... :gwizdanie: Bałbła miała nic nie wiedzieć... koledzy :doh1: a miało być tak pięknie :gwizdanie: Stanley, spoko, nie martw się wynagrodze Ci to.... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 no to dałem d*py..... Oj Grisza, Grisza... Ja pier***e!!! :blink: CHyba tojakiś photo zabawa ale mimo wszystko miazga! BTW fajna fela. :gwizdanie: nie słyszałeś o tym ? to RS6... są jeszcze foty jak koleś - kierowca stoi obok auta i się patrzy - nic mu sie nie stało AUDI a tam z tyłu już handlarz stoi i myśli ile by na tym zarobił [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 17:06_________________________________________________ yyyyy.... wiedziałabym o tym Stanley to taka cicha woda..... :gwizdanie: Bałbła miała nic nie wiedzieć... koledzy :doh1: a miało być tak pięknie :gwizdanie: Stanley, spoko, nie martw się wynagrodze Ci to.... :gwizdanie: masz fajne siostry albo kuzynki ?
Adrenalina Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 no to dałem d*py..... Oj Grisza, Grisza... Ja pier***e!!! :blink: CHyba tojakiś photo zabawa ale mimo wszystko miazga! BTW fajna fela. :gwizdanie: nie słyszałeś o tym ? to RS6... są jeszcze foty jak koleś - kierowca stoi obok auta i się patrzy - nic mu sie nie stało AUDI a tam z tyłu już handlarz stoi i myśli ile by na tym zarobił [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 17:06_________________________________________________ yyyyy.... wiedziałabym o tym Stanley to taka cicha woda..... :gwizdanie: Bałbła miała nic nie wiedzieć... koledzy :doh1: a miało być tak pięknie :gwizdanie: Stanley, spoko, nie martw się wynagrodze Ci to.... :gwizdanie: masz fajne siostry albo kuzynki ?
Miszka82 Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 no to dałem d*py..... Oj Grisza, Grisza... Ja pier***e!!! :blink: CHyba tojakiś photo zabawa ale mimo wszystko miazga! BTW fajna fela. :gwizdanie: nie słyszałeś o tym ? to RS6... są jeszcze foty jak koleś - kierowca stoi obok auta i się patrzy - nic mu sie nie stało AUDI a tam z tyłu już handlarz stoi i myśli ile by na tym zarobił [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 17:06_________________________________________________ yyyyy.... wiedziałabym o tym Stanley to taka cicha woda..... :gwizdanie: Bałbła miała nic nie wiedzieć... koledzy :doh1: a miało być tak pięknie :gwizdanie: Stanley, spoko, nie martw się wynagrodze Ci to.... :gwizdanie: masz fajne siostry albo kuzynki ? przestańcie prać Wasze brudy na forum :polew: :polew: :polew:
stanley Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 no to dałem d*py..... Oj Grisza, Grisza... Ja pier***e!!! :blink: CHyba tojakiś photo zabawa ale mimo wszystko miazga! BTW fajna fela. :gwizdanie: nie słyszałeś o tym ? to RS6... są jeszcze foty jak koleś - kierowca stoi obok auta i się patrzy - nic mu sie nie stało AUDI a tam z tyłu już handlarz stoi i myśli ile by na tym zarobił [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 17:06_________________________________________________ yyyyy.... wiedziałabym o tym Stanley to taka cicha woda..... :gwizdanie: Bałbła miała nic nie wiedzieć... koledzy :doh1: a miało być tak pięknie :gwizdanie: Stanley, spoko, nie martw się wynagrodze Ci to.... :gwizdanie: masz fajne siostry albo kuzynki ? przestańcie prać Wasze brudy na forum :polew: :polew: :polew: chyba ktoś się włamał na moje konto i wypisuje różne rzeczy żeby mnie oczernić
Miszka82 Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 no to dałem d*py..... Oj Grisza, Grisza... Ja pier***e!!! :blink: CHyba tojakiś photo zabawa ale mimo wszystko miazga! BTW fajna fela. :gwizdanie: nie słyszałeś o tym ? to RS6... są jeszcze foty jak koleś - kierowca stoi obok auta i się patrzy - nic mu sie nie stało AUDI a tam z tyłu już handlarz stoi i myśli ile by na tym zarobił [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 17:06_________________________________________________ yyyyy.... wiedziałabym o tym Stanley to taka cicha woda..... :gwizdanie: Bałbła miała nic nie wiedzieć... koledzy :doh1: a miało być tak pięknie :gwizdanie: Stanley, spoko, nie martw się wynagrodze Ci to.... :gwizdanie: masz fajne siostry albo kuzynki ? przestańcie prać Wasze brudy na forum :polew: :polew: :polew: chyba ktoś się włamał na moje konto i wypisuje różne rzeczy żeby mnie oczernić :polew: :polew: :polew: masz jakieś osoby w kręgu podejrzanych ? :gwizdanie:
stanley Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 no to dałem d*py..... Oj Grisza, Grisza... Ja pier***e!!! :blink: CHyba tojakiś photo zabawa ale mimo wszystko miazga! BTW fajna fela. :gwizdanie: nie słyszałeś o tym ? to RS6... są jeszcze foty jak koleś - kierowca stoi obok auta i się patrzy - nic mu sie nie stało AUDI a tam z tyłu już handlarz stoi i myśli ile by na tym zarobił [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 17:06_________________________________________________ yyyyy.... wiedziałabym o tym Stanley to taka cicha woda..... :gwizdanie: Bałbła miała nic nie wiedzieć... koledzy :doh1: a miało być tak pięknie :gwizdanie: Stanley, spoko, nie martw się wynagrodze Ci to.... :gwizdanie: masz fajne siostry albo kuzynki ? przestańcie prać Wasze brudy na forum :polew: :polew: :polew: chyba ktoś się włamał na moje konto i wypisuje różne rzeczy żeby mnie oczernić :polew: :polew: :polew: masz jakieś osoby w kręgu podejrzanych ? :gwizdanie: myślę, czy komuś VINu nie zapomniałem sprawdzić
stanley Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Oglądacie meczyk? ta, ale w porównaniu do wczorajszego to nie bardzo
Rekomendowane odpowiedzi