Pucek Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Jak by to kogoś interesowało, dzisiaj trochę na klubowo bawimy się w spiżu - jest impreza pt. Retro Party czyli stare dobre hity :gwizdanie: meldują się: Ja, Diman, Gregor i Królu ktoś chętny?
Miszka82 Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Jak by to kogoś interesowało, dzisiaj trochę na klubowo bawimy się w spiżu - jest impreza pt. Retro Party czyli stare dobre hity :gwizdanie: meldują się: Ja, Diman, Gregor i Królu ktoś chętny? ja byłbym bo dawno nigdzie klubowo nie byłem ale idę na urodziny witam szanowne towarzystwo
diman Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Jak by to kogoś interesowało, dzisiaj trochę na klubowo bawimy się w spiżu - jest impreza pt. Retro Party czyli stare dobre hity :gwizdanie: meldują się: Ja, Diman, Gregor i Królu ktoś chętny? [br]Dopisany: 19 Luty 2011, 10:11_________________________________________________ Jak by to kogoś interesowało, dzisiaj trochę na klubowo bawimy się w spiżu - jest impreza pt. Retro Party czyli stare dobre hity :gwizdanie: meldują się: Ja, Diman, Gregor i Królu ktoś chętny? ja byłbym bo dawno nigdzie klubowo nie byłem ale idę na urodziny witam szanowne towarzystwo no to miszka obskocz dwie imprezy ja tez smigam na urodziny co prawda chrześniaka ale zawsze to dwie imprezy :kox:
Pucek Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Jak by to kogoś interesowało, dzisiaj trochę na klubowo bawimy się w spiżu - jest impreza pt. Retro Party czyli stare dobre hity :gwizdanie: meldują się: Ja, Diman, Gregor i Królu ktoś chętny? ja byłbym bo dawno nigdzie klubowo nie byłem ale idę na urodziny witam szanowne towarzystwo chyba potrafisz raz się NIE najebać na urodzinach, a najebać się dopiero po urodzinach
Miszka82 Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Jak by to kogoś interesowało, dzisiaj trochę na klubowo bawimy się w spiżu - jest impreza pt. Retro Party czyli stare dobre hity :gwizdanie: meldują się: Ja, Diman, Gregor i Królu ktoś chętny? ja byłbym bo dawno nigdzie klubowo nie byłem ale idę na urodziny witam szanowne towarzystwo chyba potrafisz raz się NIE najebać na urodzinach, a najebać się dopiero po urodzinach łatwo ci pisać :polew: :polew: Jak by to kogoś interesowało, dzisiaj trochę na klubowo bawimy się w spiżu - jest impreza pt. Retro Party czyli stare dobre hity :gwizdanie: meldują się: Ja, Diman, Gregor i Królu ktoś chętny? [br]Dopisany: 19 Luty 2011, 10:11_________________________________________________ Jak by to kogoś interesowało, dzisiaj trochę na klubowo bawimy się w spiżu - jest impreza pt. Retro Party czyli stare dobre hity :gwizdanie: meldują się: Ja, Diman, Gregor i Królu ktoś chętny? ja byłbym bo dawno nigdzie klubowo nie byłem ale idę na urodziny witam szanowne towarzystwo no to miszka obskocz dwie imprezy ja tez smigam na urodziny co prawda chrześniaka ale zawsze to dwie imprezy :kox: no nie da rady
diman Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Jak by to kogoś interesowało, dzisiaj trochę na klubowo bawimy się w spiżu - jest impreza pt. Retro Party czyli stare dobre hity :gwizdanie: meldują się: Ja, Diman, Gregor i Królu ktoś chętny? ja byłbym bo dawno nigdzie klubowo nie byłem ale idę na urodziny witam szanowne towarzystwo chyba potrafisz raz się NIE najebać na urodzinach, a najebać się dopiero po urodzinach łatwo ci pisać :polew: :polew: Jak by to kogoś interesowało, dzisiaj trochę na klubowo bawimy się w spiżu - jest impreza pt. Retro Party czyli stare dobre hity :gwizdanie: meldują się: Ja, Diman, Gregor i Królu ktoś chętny? [br]Dopisany: 19 Luty 2011, 10:11_________________________________________________ Jak by to kogoś interesowało, dzisiaj trochę na klubowo bawimy się w spiżu - jest impreza pt. Retro Party czyli stare dobre hity :gwizdanie: meldują się: Ja, Diman, Gregor i Królu ktoś chętny? ja byłbym bo dawno nigdzie klubowo nie byłem ale idę na urodziny witam szanowne towarzystwo no to miszka obskocz dwie imprezy ja tez smigam na urodziny co prawda chrześniaka ale zawsze to dwie imprezy :kox: no nie da rady cienias :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 akurat o urodzinach już wiedziałem dużo wcześniej ale jak będzie następna impra to proszę o informację
Pucek Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 taaaaaaaaa o tej następnej imprezie czytam już chyba trzeci raz Ty masz co tydzień jakieś urodziny synek
Miszka82 Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 taaaaaaaaa o tej następnej imprezie czytam już chyba trzeci raz Ty masz co tydzień jakieś urodziny synek eeee jakoś sobie nie przypominam żeby ktoś tu pisał o imprezie :gwizdanie: (no chyba, że nie nadrabiałem spamu) umawiacie się na imprezy na PW to tak jest
Pucek Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 nikt Ci niczego nie proponuje bo nigdy nie masz czasu
Miszka82 Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 nikt Ci niczego nie proponuje bo nigdy nie masz czasu owszem nie miałem ostatnio czasu ale jak większość zauważyła wróciłem na spoty więc można mnie brać pod uwagę jeśli chodzi o bibki - oczywiście nie co tydzień ale.....
Pucek Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 ale znowu nie masz czasu więc lipa :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 ale znowu nie masz czasu więc lipa :gwizdanie: no na to już nie poradzę
OKO Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 morgen heil :hi: [br]Dopisany: 19 Luty 2011, 12:56_________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi