akjam Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Przynudzacie z tymi tematami o samochodach.
akjam Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Chwilę odpocznę jak jest ku temu okazja.
A4 Mario Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Z rana dzieci z dworca Katowice ...
akjam Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 No to czas na chatę powoli się zbierać.
Miszka82 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 ale doj**ałem wczoraj po robocie, do Uli rodziców przyleciała rodzina z USA
stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 ale doj**ałem wczoraj po robocie, do Uli rodziców przyleciała rodzina z USA z czikago ?
Miszka82 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 ale doj**ałem wczoraj po robocie, do Uli rodziców przyleciała rodzina z USA z czikago ? nie pamiętam
Arturoo Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 ale doj**ałem wczoraj po robocie, do Uli rodziców przyleciała rodzina z USA z czikago ? nie pamiętam No i jak to zawsze okazja sama znajdzie człowieka
Miszka82 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 ale doj**ałem wczoraj po robocie, do Uli rodziców przyleciała rodzina z USA z czikago ? nie pamiętam No i jak to zawsze okazja sama znajdzie człowieka prosiłem...mówiłem żeby lepiej nie pić ale nie nie wytłumaczysz
Rekomendowane odpowiedzi