Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mi tam się podoba ta betka wizualnie w c**j, a że stereotyp jest jaki jest to wiem i nic tego nie zmieni, na pewno jest ładniejsza niż np A4 B6 w cabrio , jest to solidny samochód i to jest pewne i jeszcze jedno Mario czy objechałbyś 330D...wątpię więc nie pisz głupot bo objechane przez Ciebie E46-tki to zapewne 320 i mniej :decayed: acha i jeszcze jedno :ssij:pyte :decayed:

poza tym wklejam auto które mi się podoba i nie oznacza to, że chcę je od razu kupić :facepalm:

miszka skoncz psuc zdrowie na te poczwary w sobote i niedziele jest parada moto w parku chorzowskim bedzie oddzial zamkniety i fc**j moto:kox:

chętnie ale jadę jutro w góry na weekend

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:thumbdown:
Opublikowano

pany gdzie na śląsku dobiorę lakier muszę kilka elementów w moto psiknąć :facepalm:

Opublikowano
pany gdzie na śląsku dobiorę lakier muszę kilka elementów w moto psiknąć :facepalm:

Wyjebałeś się

:polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

Wyjebałeś się

yebany :grin:

Opublikowano

Wyjebałeś się

letki szlif przy 30-40 km/h nic się ni zjebało ale są zarysowania :facepalm:

Opublikowano

chyba w Piekarach Sląskich, ale koleś, który mi i tym mówił jest za granicą.....

a sam chcesz pomalować ?

Opublikowano

chyba w Piekarach Sląskich, ale koleś, który mi i tym mówił jest za granicą.....

a sam chcesz pomalować ?

dwa dekielki silnika tak bo to małe zadrapania i nie będę się bawił w ściąganie lub kupno nowych, owiewkę będę malował w zimie jak moto będzie stało i to dam do malowania

Opublikowano

szydera hehe

Opublikowano

ugryzłem się w język i chyba bardzo dobrze, że to zrobiłem

Opublikowano

hehehe agresja pod kontrola hehe

Opublikowano

a sam chcesz pomalować ?

dwa dekielki silnika tak bo to małe zadrapania i nie będę się bawił w ściąganie lub kupno nowych, owiewkę będę malował w zimie jak moto będzie stało i to dam do malowania

jak chcesz to podjedziesz na zaprzyjaźnioną lakiernię i namieszają Ci lakieru :wink:

Opublikowano

Wyjebałeś się

Dobrze że jechałes powoli ... :shock3::thumbup1:

Opublikowano

Miszka dobrze żeś jest cały :wink: bo mi jak na nocce ostatnio przywieźli klienta po mopliku to na drugi dzień już u św.Piotra do bramy się dobijał :whistling::kwasny:

Opublikowano

Wyjebałeś się

a mówiłem: jak jeździsz to nie pij... :whistling:

Opublikowano
Miszka dobrze żeś jest cały :wink: bo mi jak na nocce ostatnio przywieźli klienta po mopliku to na drugi dzień już u św.Piotra do bramy się dobijał :whistling::kwasny:
a co ty w kostnicy robisz? :decayed: czy grabarz?
Opublikowano

robi za bramkarza, stoi przy bramie i otwiera......

Opublikowano

robi za bramkarza, stoi przy bramie i otwiera......

na cmentarzu? hehe albo wiem maluje umarlakow zeby ladnie wygladali :decayed:

Opublikowano

A może Artur jest lekarzem ??? Znam paru lekarzy którzy sa ciulami to by nawet pasowało ... :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

:decayed::wink:

Opublikowano
A może Artur jest lekarzem ??? Znam paru lakerzy którzy sa ciulami to by nawet pasowało ... :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

:decayed::wink:

:grin::grin::grin::grin::grin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.