Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Akjam ładuj CAHA turbo albo BRD
No właśnie o tym myślałem ale chciałem popytać jak to wygląda? Jak z przeróbka, sterowaniem? Jak z funduszami...:whistling:

kasa to drugorzedna sprawa - najwazniejsza pasja :whistling:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
No właśnie o tym myślałem ale chciałem popytać jak to wygląda? Jak z przeróbka, sterowaniem? Jak z funduszami...:whistling:
Zagadaj do Dimka on wkładał CAHA chyba. BRD chyba wchodzi Plug&play a w CAhA trzeba rzeźbić kolektor wydechowy chyba
Opublikowano

kasa to drugorzedna sprawa - najwazniejsza pasja :whistling:

:polew:

Opublikowano
:decayed: :decayed:
Opublikowano
Zagadaj do Dimka on wkładał CAHA chyba. BRD chyba wchodzi Plug&play a w CAhA trzeba rzeźbić kolektor wydechowy chyba
No właśnie pisałem do niego a jutro zadzwonie. Jest ktoś w okolicy kto by ogarnął temat?

P.S. Pasja bardzo ważna.:kox:

Opublikowano

akjam przyjacielu jak chcesz ogarniemy razem temat baaa nawet stasia, kedziora, miszke i reszte w to wciagniemy bedzie za***iście :naughty:

Opublikowano
Opublikowano

Turbo pewnie 1000-1500zł

Opublikowano

Akjam, o BRD zapominj. Albo CAHA, albo swap na ASB :kox:

---------- Post dopisany at 21:08 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ----------

no i wypadałoby od razu quattro zamontować, bo bez q, to taka lipa :decayed:

Opublikowano
akjam przyjacielu jak chcesz ogarniemy razem temat baaa nawet stasia, kedziora, miszke i reszte w to wciagniemy bedzie za***iście :naughty:
Taaaaa ...:naughty:
To by nie było źle + turbo... A Swap silnika to już grubsza sprawa i chyba nie chce się w to pchać. :eusathink:
Turbo pewnie 1000-1500zł
Szukać nowej czy używki?
Opublikowano

postawisz karton wódy i ci to ogarniemy w weekend:decayed:

Opublikowano
Kropla Beskidu? :decayed:
Opublikowano

No ja podałem ceny za używki nowe zaczynają się pewnie od 2 albo 3 tys :whistling:

Opublikowano
Taaaaa ...:naughty:
To by nie było źle + turbo... A Swap silnika to już grubsza sprawa i chyba nie chce się w to pchać. :eusathink:

Turbo pewnie 1000-1500zł
Szukać nowej czy używki?

Myślę, że tylko nową

Zagadaj do Wąskiego czy nie ma :whistling:

Opublikowano

no pewnie jestem ZAA :decayed::decayed:

Opublikowano
Siema! Turbo mi chyba padło! :kwasny: Diman może bym poszedł w ta stronę co ty...:whistling: Dużo przeróbek? Dużo kasy?

wszystko w dobrych pieniądzach wychaczysz ja kupiłem

turbo CAHA używkę 1200zł

cooler 500zł

o rurowanie dokładnie już nie pamiętam ale nie więcej niż 500zł z opaskami i pierdołami robocizną znaczy się spawaniem

ja jeszcze wywaliłem kata tu coś dostaniesz za swój kat jak sprzedasz chodź jak kiedyś pytałem o sprzedaż to zaproponował mi 150zl bo mały więc położyłem sobie go do garażu niech leży

no i korekta u Aligatora 400zł ale tu muszę powiedzieć że roboty miał kupę bo nabiłem mu klina że chłopaki wystroili już taki setap na 218KM więc on nie mógł być gorszy i się bawił 3 godziny :decayed:

więc jakieś ok. 2600zł

chyba że pójdziesz w dwa coolery od BRD ale tam nie wyjdzie ci tyle co w centralnym coolerze :whistling:

Opublikowano
Siema! Turbo mi chyba padło! :kwasny: Diman może bym poszedł w ta stronę co ty...:whistling: Dużo przeróbek? Dużo kasy?

turbo CAHA używkę 1200zł

cooler 500zł

o rurowanie dokładnie już nie pamiętam ale nie więcej niż 500zł z opaskami i pierdołami robocizną znaczy się spawaniem

ja jeszcze wywaliłem kata tu coś dostaniesz za swój kat jak sprzedasz chodź jak kiedyś pytałem o sprzedaż to zaproponował mi 150zl bo mały więc położyłem sobie go do garażu niech leży

no i korekta u Aligatora 400zł ale tu muszę powiedzieć że roboty miał kupę bo nabiłem mu klina że chłopaki wystroili już taki setap na 218KM więc on nie mógł być gorszy i się bawił 3 godziny :decayed:

więc jakieś ok. 2600zł

chyba że pójdziesz w dwa coolery od BRD ale tam nie wyjdzie ci tyle co w centralnym coolerze :whistling:

No i wszystko jasne jeśli chodzi o fundusze. :good: A kto Ci to wszystko robił?
Opublikowano

wchodzi tylko flanszę trzeba przerobić

19032011173.jpg

<br /><br />

---------- Post dopisany at 21:36 ---------- Poprzedni post napisany at 21:32 ----------

turbo CAHA używkę 1200zł

cooler 500zł

więc jakieś ok. 2600zł

No i wszystko jasne jeśli chodzi o fundusze. :good: A kto Ci to wszystko robił?

sam to robiłem jedyne co to krolu mi pochytal w robocie flanszę i gregor o rurowanie mi pospawał a reszta moja montaż i tp.

Opublikowano
:shock3: Taki z Ciebie spec? :banan::oklasky: Ja na bank się za to nie będę brał sam bo pojęcia nie mam! :grin:
Opublikowano
:shock3: Taki z Ciebie spec? :banan::oklasky: Ja na bank się za to nie będę brał sam bo pojęcia nie mam! :grin:

mogę służyć radą bądź pomóc jak trzeba :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.