Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzis Club80 :decayed:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi::hi::hi:

Ajj dziś mi fajna okazja uciekła felgi z b6 ori 16 cali za 450zł w BDB stanie :wallbash:

ale podjechałem do znajomego stare felgi stalowe sprzedałem a kupiłem nowe za 700zł igiełki niemalowane itp

Myślałem , że będzie 18 na wiosne ,ale 1BA i 18 cali bym wsiadał na proste nogi :facepalm::

Autko za rok mooooże idzię do żyda i szkoda pakować kasy w zawieszkę będzie b7 albo b8

A tu fotki myśle , że się opłacało :naughty:

http://images48.fotosik.pl/486/9dc4486049a42062med.jpg

No faktycznie szkoda 400zł na sprężynki -30mm :whistling:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

Ajj dziś mi fajna okazja uciekła felgi z b6 ori 16 cali za 450zł w BDB stanie :wallbash:

ale podjechałem do znajomego stare felgi stalowe sprzedałem a kupiłem nowe za 700zł igiełki niemalowane itp

Myślałem , że będzie 18 na wiosne ,ale 1BA i 18 cali bym wsiadał na proste nogi :facepalm::

Autko za rok mooooże idzię do żyda i szkoda pakować kasy w zawieszkę będzie b7 albo b8

Nooo to też nie jest aż tak duży problem . Tylko , że mam nowe opony zimowe na 16 i roczne letnie też na 16 :wallbash:

Jak bym miał stare 16 to na bank by poleciały 18 :whistling:

Nie chcem też aż tak modzić bo chcem coś nowszego kupić

Opublikowano

Nooo to też nie jest aż tak duży problem . Tylko , że mam nowe opony zimowe na 16 i roczne letnie też na 16 :wallbash:

Jak bym miał stare 16 to na bank by poleciały 18 :whistling:

Nie chcem też aż tak modzić bo chcem coś nowszego kupić

To kup z myślą do B8, 16" w B8 na zimę już nie pasuje :decayed:

Opublikowano

jo tyz nie chcem za bardzo modzic :decayed:

Opublikowano
jo tyz nie chcem za bardzo modzic :decayed:

bo Ty poza zmianą dekorów nic nie modzisz :decayed:

Opublikowano

Znajomy na zime w b8 ma 16 stalowe i to wszystko w s-line :doh:

W pon zmienię na zimówki i może jak będzie czas wpadło by się na spota tylko w tym problem , że do 19 jestem zajęty :confused4:

Opublikowano

dobry

---------- Post dopisany at 17:16 ---------- Poprzedni post napisany at 17:14 ----------

a ja dziś pomodziłem bo ciepło było :wink:

i parę gratów wpadło

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Jutro wracasz? Pogoda kiepska (mgły) i możesz wylądować np. w Rzeszowie. :naughty:

:lol1:

---------- Post dopisany at 13:19 ---------- Poprzedni post napisany at 13:03 ----------

dobra muza

Miuosh - Prosto przed siebie (2CD)

kupiłem ( oczywiście ori :kox: ) POLECAM :naughty::naughty:

dobra muza

Opublikowano

ucho sprawdzałem u siebie pod zapalniczką i jest ok nie taka ostrość i blask jak w esp ale daje rade więc chyba zostaje ci jeszcze raz rozebrać i pokombinować z odległością

Opublikowano
ucho sprawdzałem u siebie pod zapalniczką i jest ok nie taka ostrość i blask jak w esp ale daje rade więc chyba zostaje ci jeszcze raz rozebrać i pokombinować z odległością

pierw wyjmaki do radia musze naruchac i pogoda musi byc

Opublikowano
w tym problem , że do 19 jestem zajęty :confused4:

żaden problem spoty zaczynają się o 19, a nie kończą więc śmiało możesz wpadać :whistling:

Akjam wracam jutro, a gdzie wyląduję bez znaczenia :naughty::naughty:wczoraj byłem na stadionie PSG :kox: mały :whistling:

Opublikowano

Miszka na wieże dałeś rade wejść :wink:

Opublikowano

pierw wyjmaki do radia musze naruchac i pogoda musi byc

jak mowa o seryjnym radiu to chyba Tolek mial kluczyki
Opublikowano
Miszka na wieże dałeś rade wejść :wink:

ja wczoraj byłem na samej górze widok :kox: i w sumie z całego Paryż największe wrażenie na mnie wywarła :shock3:

Opublikowano

żaden problem spoty zaczynają się o 19, a nie kończą więc śmiało możesz wpadać :whistling:

Akjam wracam jutro, a gdzie wyląduję bez znaczenia :naughty::naughty:wczoraj byłem na stadionie PSG :kox: mały :whistling:

wandet spot nie ucieknie poczekamy :wink: miszka już jutro leci żeby się nie spóźnić pewnie dostał cynka że lądowanie będzie w berlinie i dalej na stopa :naughty:

Opublikowano
:naughty::kox:
Opublikowano

wandet spot nie ucieknie poczekamy :wink: miszka już jutro leci żeby się nie spóźnić pewnie dostał cynka że lądowanie będzie w berlinie i dalej na stopa :naughty:

dokładnie ale dowodu nie oddam bo mnie gdzieś do burdelu zawinął :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.